Cok soğuk olduğunda bebek arabasına koyun sıkı giydirin üstünedd şeffaf koruyucusunu gecirn ben yaşıtları olmayan bi servise vermezdim
Kreşin servisi olsaydı servise ver derdim çünkü o yaş grupları için serviste ablaları oluyor.Ama farklı bir servis diyorsunuz bence sakıncalı. 10 dklık mesafeyse sorun görmüyorum ben,siz ya da eşiniz sabah işe gitmeden önce bıraksanız daha iyi. Arabanız var mı? O da çok büyük kolaylık olurdu.
Kendi yaş grubu olmadığı için servise vermeni önermem bi arkadaşında dediği gibi Bebek arabasına koy şeffaf koruyucu tak bi de merakımdan soruyorum kızım 24 aylık bende işe başlayınca kreşe vermeyi düşünüyorum kreş teki çocukların yaş grubu kaç 2-4 arası mı
Kreşin servisi olsaydı servise ver derdim çünkü o yaş grupları için serviste ablaları oluyor.Ama farklı bir servis diyorsunuz bence sakıncalı. 10 dklık mesafeyse sorun görmüyorum ben,siz ya da eşiniz sabah işe gitmeden önce bıraksanız daha iyi. Arabanız var mı? O da çok büyük kolaylık olurdu.
henüz 2 yaşında ve tüm gün kreşte kalıyor,bu kadar pimpirikli bir anne için iyi cesaret bence sizinki.
bebek arabası iyi fikir bence de ama pusetten inip okula gitmesi de tezat olur gibime geldi.hani pusete binince kendini bebek gibi hissedip okula giince büyük hissedecek gibi..
yok yanlış anladınız ben çalışmanıza birşey demedim zira ben oğlum 3 aylıkken başlamıştım işe.henuz tam gun kalmıyor 2-3 haftadır yarım gun kalıyor..ben onun doğumuyla neredeyse 10 senelık çalışma hayatına ara verdım hanfendı..kendım buyuteyım dıye...dahada çalışmayacaktım ama maaşı çok guzel ustelık kurumda bır yere gırıyorum....bu zamanda boyle bır ısı kım kaybetmıste ben bulayım.....nasıl kaçırırım boyle bır fırsatı....hersey onun daha guzel bır gelecegı olması ıcın...
İnsanlar dışarı çıkıyorlar diye değil çıkmıyorlar sürekli kapalı ortamda oldukları için hasta olurlarolurda bebek arabasını kullanmazsa mecbur yurutcez ama hasta olur dıye korkuyorum cok
yok yanlış anladınız ben çalışmanıza birşey demedim zira ben oğlum 3 aylıkken başlamıştım işe.
tüm gün kreş için çok küçük bence yaşı,sabah gidip 4 te ben alacağım dediğiniz için tüm gün kaldığını düşündüm???babaanne alabiliyorsa bence yarım gün de bakabiilir diye düşündüm.
İnsanlar dışarı çıkıyorlar diye değil çıkmıyorlar sürekli kapalı ortamda oldukları için hasta olurlar
Size şöyle bir örnek veriyim.Kuzenim Hollanda da yaşıyor .Fakat orada doğup büyümüş Türklerden değil 5 sene önce yabancı birisdi ile evlenip gitt.3 yaşında bebeği var.Biz ilk doğduğunda hırkalar yelekler giydirdik oranın hemşiresi 'Bebek Türk bebeği değil Hollanda bebeği' diyerek aklımızı başımıza getirdi.Evin içi her daim 21 derece.Yani daha fazla yakmanız yasak.Şimdi içine tshirt ustune mont giyiyor sadece.Kısacası evhamlı ve pimpirikli olursanız gerçekten hasta olur.Ne kadar mikroba bulaşırsa o kadar hastalıklara olan direnci artar.haklısınız ama ıste soğuğu var yagmuru var ne bıleyım belkıde fazla pınpırıklı davranıyorum ama kış gunu ıste ....
Size şöyle bir örnek veriyim.Kuzenim Hollanda da yaşıyor .Fakat orada doğup büyümüş Türklerden değil 5 sene önce yabancı birisdi ile evlenip gitt.3 yaşında bebeği var.Biz ilk doğduğunda hırkalar yelekler giydirdik oranın hemşiresi 'Bebek Türk bebeği değil Hollanda bebeği' diyerek aklımızı başımıza getirdi.Evin içi her daim 21 derece.Yani daha fazla yakmanız yasak.Şimdi içine tshirt ustune mont giyiyor sadece.Kısacası evhamlı ve pimpirikli olursanız gerçekten hasta olur.Ne kadar mikroba bulaşırsa o kadar hastalıklara olan direnci artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?