Merhabalar! 6 yıllık evliyim. Eşimle bir bebeğimiz olsun diye konuşmaya başladık ancak maddi ve manevi bir takım durumlar var.Sizlerle paylaşıp farklı bakış açıları ve fikirler almak isterim. Yaklaşık 40 kiloya yakın kilo kaybım oldu. Aslında bebek için değildi.Yani diyet yaparken bebeğim olsun diye yapmadım. Şimdi hamilelikte tekrar çok kilo almaktan korkuyorum. Çevremden en az 1 yıl verilen kiloda kalınmasının önemli olduğunu duydum. Yani hamile kalmadan önce 1 yıl bu kilomu korumalıyım ki hamilelikte çok kilo almayayım.Bir diğer sorun maddi. Araba borcumuz var. 2011 martta %50, 2011 kasımda ise %100 rahatlıyoruz. Hamilelikte harcanan paradan çok bebek olduktan sonra harcanacak para sanki daha çok gibi. Doğru mu düşünüyorum? Bu arada 29 yaşındayım.Ben kendimce 2011 mayıs ayında çalışmalara başlamayı mantıksal olarak uygun buldum fakat bebek ben istediğimde gelecek mi bakalım? Kısacası çok kararsızım. Maddiyat bir yandan, tekrar şişme korkusu bir yandan, yaş bir yandan, bebiş isteği bir yanda. Mantığım ve duygularım tamamen zıt birbirine.Siz ne önerirsiniz?