• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi rica ediyorum

Esrar bağımlısı olduğunu öğrenene kadar yap gitsin hem anne hem baba olurum diyorsan diyecektim ama esrar meselesi çok çok ciddi bir mesele Yapma.
Esrarkeş bir babanın çocuğu olmak hayata baya yenik başlamak bana göre.
Ayrılma kararını biran önce hayata geçir ve aile babası olabilecek biriyle hayat kur.
Yapabilirim diyorsan koruyucu aile ol.

Sirf siz anne olmak istiyorsunuz diye kendisi secmesigi mutsuz bir aileye dogan bebeginize karsi ilk bencilliginizi yapmis olursunuz.

Merhabalar herkese,

Yaşım 33 olmak üzere, 1,5 senelik evliyim. 1,5 senede yıpratıcı çok fazla şey yaşadım dolayısıyla bu evliliğe olan inancım bitti. Eşimi seviyorum ama bu evliliği yurutemiyorum çok yüksek ihtimal de boşanacagim.

Yalniz içimde deli gibi anne olma isteği var ve ben bu durumla başa çıkamıyorum.
Boşandıktan sonra ikinci bir evlilik benim için imkansız gibi.
Yaşım da geldi geçiyor.

Sizce ne yapmalıyım?
Korunmayı bırakıp hamile kalsam ama bu evliliğin düzelme ihtimali milyonda bir, çocuğuma büyük haksızlık etmiş olacağım.
Diğer türlü ayrıldım diyelim bir daha birini sevmek de milyonda bir ihtimal. Hadi olumsuz bakmayayim; yeniden birini sevmek, tanımak vs. ya geç kalırsam??
Anne olmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Bu konuyla ilgili değerli fikirlerinizi paylaşırsaz çok memnun olurum. Biraz desteğe ihtiyacım var.

Tamamen senin kararin olmakl birlikte.. kendi fikrimce, gore gire o evlilige cocuk yapmamak. Cunku benim de yolunda gitmeyen bi evliligim ve 1,5 yasinda bi kizim var. artk ben az bi sinirlensem ses tonum degisse babasina karsi gozumun icine bakar oldu ve ben kendimi
Cok kotu hisseder oldm... yani mutsuz anne olmak cok kotu cok
Zor..

Anne olmak varsa kaderinde Allah nasip eder eminim.

Esrar bağımlısı olduğunu öğrenene kadar yap gitsin hem anne hem baba olurum diyorsan diyecektim ama esrar meselesi çok çok ciddi bir mesele Yapma.
Esrarkeş bir babanın çocuğu olmak hayata baya yenik başlamak bana göre.
Ayrılma kararını biran önce hayata geçir ve aile babası olabilecek biriyle hayat kur.
Yapabilirim diyorsan koruyucu aile ol.

Diğer yazan arkadaşlar da, siz de en doğrusunu oneriyorsunuz.
Koruyucu aile olmanin de önemini ve güzelliğini bilmez miyim ama kendi canımdan bir parçam olsun yine koruyucu aile olayım.

Cok kuvvetli bir istek bu, her gece doğum yaptığımı ve bebeğimin kucağıma verdiklerini düşünerek uyuyorum.

bebeğimin olmayacağını bilsem bu hissimi bastırmaya çalışırım en azından.

Diğer yazan arkadaşlar da, siz de en doğrusunu oneriyorsunuz.
Koruyucu aile olmanin de önemini ve güzelliğini bilmez miyim ama kendi canımdan bir parçam olsun yine koruyucu aile olayım.

Cok kuvvetli bir istek bu, her gece doğum yaptığımı ve bebeğimin kucağıma verdiklerini düşünerek uyuyorum.

bebeğimin olmayacağını bilsem bu hissimi bastırmaya çalışırım en azından.
Kesinlikle kendinden olması bambaşka duygu ama kucağına verdiğinde hayal bitiyor gerçekler başlıyor :)
2 sene olucak ne zorluklardan sabırlardan geçtik :) gerçekten baba desteği çok önemli hadi diyelim destek vermesin kendi Ailenin desteğiyle çocuğunu büyüttün ama hayatında benimseyeceği ilk erkek modeli baba, Oda esrar bağımlısı. Nasıl yetişecek bu çocuk nasıl hisler taşıyacak senin baban esrar bağımlısı dediklerinde ne hissedecek?
Hakkınız tabi anne olmak ama baba yapacağınız kişiyi iyi seçin. Zor ve sabır gerektiren bir yol

Maalesef çok iyi taniyamadan evlendim, 8 ay kadar flört donemimiz oldu ve bu yaşıma kadar ilk kez kendisine aşık oldum. Bu nedenle de bazı şeyleri göremedim.
Eşim maalesef esrar bağımlısı. Bir de bu yetmiyormuş gibi alkol konusunda da sıkıntılı. Yani beni bu 1,5 senede inanılmaz yıprattı.
Ben onun yanında olduğum sürece de duzelmeyecegine artik eminim.

Şaka mısınız? İlerde o çocuğu esrarkeş babanın kaçırıp istismara varan zararlar verebileceğini ve hatta canına kıyabileceğini öngöremiyor musunuz? Siz önce kendi canınızı kurtarın o adamdan.
Ayrıca 8 aylık süre bir insanın bağımlı olduğunu anlayabilmek için gayet uzun bir süre. Umarım gelecekte anne olmadan önce biraz gözünüzü açmayı öğrenebilirsiniz.

Eşinin esrarı bırakma konusundaki düşüncesi nedir? Benim arkadaşın eşi de kullanıyormuş ama bırakmış. Çocukları da var şimdi

konunuza şöyle yapın böyle daha iyi olur şeklinde yorum yapamıyorum çünkü gerçekten çok zor bir karar
ve tüm bunları hissetmekte de haklısınız bence
bence eşinizin karakteri çok önemli
ayrılsanız da babalık yapar mı çocuğuna? sevgi gösterebilir mi? yanında olur mu?
yoksa sizden boşanırsa ondan da boşanmış mı sayar kendini?

öte yandan insan belli bir yaştan sonra çok daha eleyici oluyor, o yüzden evet, hemen aşık olamayabilirsiniz
çok zor karar
Allah en hayırlısını versin, gönlünüzü de hayırlı olana razı etsin inşallah (bu duayı bir kaç gün önce bu forumda görmüştüm, çok beğenmiştim)
Bir arkadasim vardi cok eskiden hep derdiki. Hakkimda hayirlisi kimse o olsun ama hayirli kisi ahmet olsun.
Eskiye goturdunuz beni.
Konuyla alakasiz oldu fakat yazmak istedim:KK22:

Konu sahibi gercekten cok zor bir karar fakat eger bosanma kesinse yazik etmeyin sabiye. Cocuktan sonra gecinemez ayrilirsiniz farkli ama bile bile cocuk yapmak pek iyi fikir degil sanki

Benim anlamadığım yaşınızda ne var ki bir daha çocuğunuz olmayacağı fikrine kapılıyorsunuz.benim etrafımda 49yasinda bebeğini kucağına almış we harika iyi bakan bı anne war.42-43 yaşlarında ilk bebek sürprizi için arayan yakinlarim var.madem maddi durumunuz iyi,size uyan bir tüp bebek kliniğine gidin yumurtalarinizi saklayinki ilerde size çok kolaylık olur.

Benim anlamadığım yaşınızda ne var ki bir daha çocuğunuz olmayacağı fikrine kapılıyorsunuz.benim etrafımda 49yasinda bebeğini kucağına almış we harika iyi bakan bı anne war.42-43 yaşlarında ilk bebek sürprizi için arayan yakinlarim var.madem maddi durumunuz iyi,size uyan bir tüp bebek kliniğine gidin yumurtalarinizi saklayinki ilerde size çok kolaylık olur.
Mantıklı.

Şaka mısınız? İlerde o çocuğu esrarkeş babanın kaçırıp istismara varan zararlar verebileceğini ve hatta canına kıyabileceğini öngöremiyor musunuz? Siz önce kendi canınızı kurtarın o adamdan.
Ayrıca 8 aylık süre bir insanın bağımlı olduğunu anlayabilmek için gayet uzun bir süre. Umarım gelecekte anne olmadan önce biraz gözünüzü açmayı öğrenebilirsiniz.

Esrar uyarıcı madde kategorisine giriyor. Bu nedenle diğer uyusturuculara pek benzemiyor. hani icilmeyince yoksunluk hissi vs yaşanmıyor.
Saldırgan olması yada akıldışı şeyler yapması çok beklenmez.
Yani esrar içen birini yanınızda icmediyse veya içip hemen yanınıza gelmediyse anlamanız pek de mümkün değil.
Diğer uyusturuculardan kullansa ilk aklıma gelen söylediğiniz şeyler olurdu emin olun.

İleri yaşlarda hamile kalinmalar nadir oluyor.
Evet tıp ilerliyor fakat hamile kalmak da gittikçe zorlaşıyor.
Yumurtaları saklamak mantikli, ancak benim muallakta olduğum mevzu yeniden evlenmek. Buna pek inancım yok..

Esrar uyarıcı madde kategorisine giriyor. Bu nedenle diğer uyusturuculara pek benzemiyor. hani icilmeyince yoksunluk hissi vs yaşanmıyor.
Saldırgan olması yada akıldışı şeyler yapması çok beklenmez.
Yani esrar içen birini yanınızda icmediyse veya içip hemen yanınıza gelmediyse anlamanız pek de mümkün değil.
Diğer uyusturuculardan kullansa ilk aklıma gelen söylediğiniz şeyler olurdu emin olun.

Esrarın diğer uyuşturuculara geçişte bir basamak olduğunu da göz önünde bulundurursunuz umarım. Burada uzmanlığı olan bir çok kadın var, size tecrübelerini aktaracaklardır.

Esrarın diğer uyuşturuculara geçişte bir basamak olduğunu da göz önünde bulundurursunuz umarım. Burada uzmanlığı olan bir çok kadın var, size tecrübelerini aktaracaklardır.

Çok dogru.. Eşim 35 yaşında ve 20 yaşından beri bu pisliği iciyormus, yani pek sanmıyorum ama olmayacak şey de değil tabi ki.

insan sorumlulugu almak hayalde ki kadar pembe degildir.
önce mutlu bir insan ve birlikteligin çabasına girip olmadı ayrılıp sonrası için plan yapın.
iki yetişkin insanın oturmamış düzenine bir yenisi agır gelir

Yumurtalarini dondur. Ilerde evlenirsen kocandan sıkıntı olmaz 50 yaşında olsan bile o yumurtalarla hamile kalirsin

Back
X