Fıkralar +16-18 :)))

bebikyUzlU

Evli-Mutlu-Çocuklu
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
543
5
643
Üfle,Üfle

Zengin, kibar orta yasli adamin biri kerhaneye gitmis. Bir kadini gözüne kestirmis ve anlasmislar.
Adam kadina :
-"Yalniz hanfendi ben saksafon çaldirmayi çok severim. Raziysaniz odaniza çikalim." demis.
Kadin razi olmus ve odaya çikip baslamislar icraata.Islem esnasinda adam agirbasli bir sekilde ve periyodik olarak:
-"Em! Em!" sonra "Üfle! Üfle!.."
Is bitmis, adam kadina çikarip yüklüce bir para vermis.Kadin :
-"Yalniz beyfendi bir sey sorabilir miyim?" demis.Adam
-"Buyurun!" demis.Kadin:
-"Demin "Em! Em!" demenizi anladim da o "Üfle! Üfle!" ne oluyordu?" demis.
Adam:
-"Valla hanfendi o kadar güçlü emiyordunuz ki çarsaf götüme kaçiyordu."

Fil hortumu

Bir gün adamın birinin penisi kopmuş.doktora gitmiş tabiki hemen.doktorda biz penisi kopanlara yerine fil hortumu takıyoruz demiş.adam şaşırmış nasıl olcak?taktıran varmı?memnunmu gibisinden sorular sormuş.doktor:tabiki taktıran var henüz bir problemle karşılaşmadık demiş.adamda tamam takalım o zaman demiş.
neyse takmış lar fil hortumunu.adam taburcu olurken doktor 1 ay sora kontrol için gelmesini söylemiş.aradan bir ay gecmiş adam kontrole gelmiş.
doktor sormuş:nasıl memnunmusun?
adam:güzel gayet ii çalışıyo kız arkadaşımda çok memnun demiş.yanlız bi şikayetim var sinemaya gittiğimizde yerden fındık fıstık topluyo demiş.
doktor:ee olacak o kadar demiş.
adam: iyide topladıklarını g.tume sokuyor......

İsteyerek tecavüz

Ağır ceza hakimi, tecavüz davasını yürütürken, karşıdaki çifte bakar. Kız irisi bir kıza, sıska, çelimsiz kısa boylu birisi tarafından tecavüz edildiği iddia edilmektedir. Hakim buna bir türlü ikna olmaz, bu kıza bu adamın tecavüz etmiş olabileceğine inanmaz ve olay yerinde keşif ve tatbikat yapılmasına karar verilir. Keşif günü dağ başındaki bir köye gidilir, tecavüz olayının evin bahçesinde tenha bir köşede gerçekleştiği ifade edilir.
Hakim delikanlıyı çağırır nasıl oldu anlat der. Delikanlı kızın yarı beline gelmektedir. Kızın yanına yaklaşıp anlatmaya başlar.
Hakim sen buna yetişemiyorsun nasıl yaptın der. Oğlan bir biriketin üstüne çıkıp yaptım der. Biriketin üstüne çıkar gene yetişemez. Hakim kızınca iki biriketti der, gene yetişemez. Hakim kızınca üçüncü biriketi koyar, biriketlerin üzerinde düşmemeye çalışırken hakim çok sinirlenir, doğruyu söylemiyorsun der. Bu esnada hakimin çok kızdığını gören kız, duyulur duyulmaz bir sesle ve yörenin şivesiyle "accük de ben çömelivedim" der.

Becerene kadar anam ağladı

Temel, seyahate çıkmış. Uzun zaman evinden ayrı kalmış. Bir akşam bir kente gelip küçük bir otele inmiş.
Odasına yerleştikten sonra, aşağıya telefon etmiş. Telefonu otelin sahibi açmış.
Temel, ne istediğini söylemiş:
"Bana bir fahişe bulup gönderin."
Bunu söyledikten sonra telefonu kapatmış. Otelin sahibi şaşırmış. Yanında duran karısına dönmüş:
"Demin gelen müşteri kadın istiyor..."
Otelin sahibinin karısı öfkeden deliye dönmüş:
"Terbiyesiz adam ne zannediyor bizim otelimizi. Hemen git o müşteriye ağzının payını ver..."
Otel sahibi, müşteriye ağzının payını verme fikrini pek tutmamış:
"Adama ne söyleyeceğim karıcım, bir terbiyesizlik eder, başım derde girer..."
Kadın çok sinirliymiş:
"Sen gitmezsen, ben gider söylerim..."
Ve, hışımla merdivenleri çıkıp Temel'in ağzının payını vermeye gitmiş. Kocası da aşağıda bekliyormuş. Yukardan gürültüler gelmeye başlamış.
Onbeş yirmi dakika sonra Temel aşağıya inmiş. Üstü başı yırtılmış, yüzü tırmıklanmış...
Otelcinin yanına gidip bir güzel çıkışmış:
"Ne biçim kadın göndermişsin be. İstemem diye tutturdu. Becerene kadar anam ağladı."

Rahip

bir gün bi adam ormanda izini kaybeder ve kara kara düşünürken bi kilise görür.Gider ve kapısını çalar;ben der, yolumu kaybettim,tanrı misafiri olarak beni bu gece konaklarmısınız der;rahipte kabul eder ve içeri alır.neyse akşam olur ve yatarlar.bizim adamın tuvalti gelir ve tuvalete gitmek için odasından çıkar,tuvltin yerini bilmiyordur bu yüzden tek tek odalara bakar,1.-odada alımlı,güzel ve seksi bir bayan görür,2.-odaya bakar bütütn rahipler toplanıp bir yuvarlak oluştırmuş ellerinde m.lı havaya bakmaktadır,3.- odaya da bakar ki bi rahip skinden tavana iple asılmış olarak görür ve orda altına yapar,gider yatar sabah olur,olum biteni kendisine kapıyı açan rahipe sorar:rahip de anlatır;1. odadaki gördüğün bayayn bizim seks ihtiyacımızı karşılamaktadır der,2.odada da biz elimizde m.lımız havadaki sineğin skimize konmasını bekleriz der,o sinek kimin şeyine konarsa o gece o rahip gider ve o bayanla yatar der.adam sorar;peki neden 3. odadaki rahip şeyinden asılmıştı der;rahip de;o o.çocuuu skine bal sürdü der.....:)

Kadınlar Tuvaleti

Adamın biri yolda araba ile seyahat ederken çok sıkışmış.Yakınlarda bir benzin istasyonu görüp hemen görevliye sormuş"burada erkekler tuvaleti ne tarafta?
Benzinci : Valla abi burda bir tane var oda bayanlar tuvaleti.
Adam düşünmüş en sonunda dayanamamış girmiş.Tam kapıdan içeriye girince içerideki kadın bağırmış"hey burası kadınlar için! Adamda hiç bozmadan:
Eee, bu da kadınlar için...

Dava

12 yaşında çocuk bir kadına tecavüz etmekten yargılanıyor.
Tesadüf buya çocuğun avukatı da bir kadın.
Kadın avukat mahkemede olayın imkansızlığını kanıtlamak için çocuğun pipisini çıkartıp mahkeme heyetine doğru sallıyor
"sayın hakim bu kadarcık pipiyle tecavüz edilir mi hiç akıl var nizam var.
" O sırada çocuk avukatın kulağına eğilir.
"Avukat hanım biraz daha sallarsanız davayı kaybedeceğiz !!"

:lepi:

:roflol:
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
emeğine sağlık çok güzellerdi

Back
X