Fikre ihtiyacım var gerçekten çok karmaşık bir durumdayım!!

Moon35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
133
2
118
İzmir
Merhaba kızlar,uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var ve artık işin içinden çıkamıyorum. 20 yaşındayım sevgilim de 22 yasında.5 yıllık güzel bir ilişkimiz var ve sevgilime deli gibi aşığım çok seviyorum onu. ciddi düşünüyoruz ben zaten ondan başkasıyla olmam hiçbir şekilde. ve sevgilim artık bana her şekilde sahip olmak istediğini söyledi bunun bizi daha da bağlayacağını söyledi ki ben de böyle düşünüyorum bekaret kavramı benim için bir tabu değil,bir zarla insanın namusu ölçülmez ama yine de ailenin yarattığı etki yüzünden korkuyorum. onu bende istiyorum hatta sadece onu istiyorum onun olmak istiyorum. geçenlerde yine bundan korktuğumda ağlamaya başladı insan sevdiğiyle bunu yaşamak istiyor sevdiğini her şekilde hissetmek istiyor bütün olmak istiyor diye. Erkekler kolay kolay ağlamaz ve ben onu gerçekten çok etkilediğini düşündüm ağlayınca gerçekten ona dokunduğunu hissettim. sizce ne yapmalıyım bu korkumu nasıl yenebilirim?

sevgilin cinsel dürtüden dolayı ağlamış...kesinlikle sevgisinden değil..gerçekten seven bir erkek madem okadar seni istiyor senin namusuna göz dikmektense (5 yıllık ilşkiniz var az değil) direk evlenme teklifi ederdi..sennki işin kolayına kaçmıs...bunca yıllık sevgililerinden ayrılanlarda cok sevip ölüp bitiyorlardı onlarda cok güveniyorlardı e be kızım !!!! Sordugun soruya bak sakın izin verme aşk yürektedir 2 bacak arasında bütün olunmaz .... !! Olan ilişkilerin sonu hüsranla biter ..yarın ne olacagını kimse garanti edemez !! Hadi öldü sevgilin o zmaan napcaksın ..ayrıca onsuz olamam deme gün gelir devran döner dost dedğin düşman düşman dediğin sırdaş oluverir onsuz yapamam dediğin insan çooktan başka aşklara ble yelkn açacak olabilir..

evlenmeyi düşünüyoruz zaten de şu an üniversitedeyiz daha ve uzaktayız da şehir olarak o arada geliyor yanıma filan.cinsel dürtüden dolayı ağlanır mı ki? aynı gün içinde kaç kez ağladı o ağladı bende ağladım uzun zamandır da konusuyorduk bunu ben korktuğumu ikimiz için de özel birşey oldugunu ve hazır hissettiğimde olmasını istediğimi söyledim. haksızlık ediyorsun bize ama seni de kendimi de haksız bulmuyorum dedi. gerçekten kafamı çok kurcalıyor bu konu,durup dururken kendimi bunu dusunuyor olarak buluyorum ne yapacağımı da bilmiyorum aramızda huzursuzluğa sebep olsun istemiyorum ya da onun sadece bu kafada biri oldugunu dusunmekte istemiyorum ki kendisi de söylüyor. İnsanın ergenlikte yaşadığı ilişki başka sevdiğiyle severek yaşadığı ilişki başka diye bu nedenle de sen benim ilkim olacaksın diyor. 5 yıl onu tanımak için az bir zaman da değildi tanıdım ve böyle bir insan olmadıgına inanıyorum umarım inandıgım gibidir. ona eğer birlikte olmazsak beni bırakır mısın ya da sevgin azalır mı dediğimde de böyle birşey için ilişki biter mi asla böyle birşey için seni bırakmam diyor. bu arada cevapladığın için teşekkürler.

erkekler elbette cinsel istekten dolayı ağlayabilirler.. sonuçta doğaları gereği erkekler her an akıllarında cinsellik var...tamam güzel madem daha üniv var iş hayatı var askerlik vs var ne olacağı belli değil canım benim..daha 20 yaşındasın sakın ama sakın böyle bisey yapma ..sana demiş ki asla böyle bir sebepten ayrılmayız demiş tabikii öyle diyecek normal olanda bu ..asıl siz ilşkiye girin ozaman gör sen ..senin elin mahkum olucak her istedginde onunla birlikte olucaksın onun kaprislerini, cekiceksin ,o seni aldatsa bile ruhun duymayacak üstelik kızlk zarn elden gittiği için senn onu aldattgını bile düşünecek kıskanmalar artacak acaip sorular sorucak sana..elimin altında diye düşünceke rahatlık basıcak onu..düşün bunlar olacak şeyler birde tahmin edemediğimiz nice seyler sakın canım sakın bırak masum seklde devam et ilşkine...

Bir defa canım her şeyden önce bu zinaya girer..zina büyük günahlardan biridir..sırf bunun için bile asla yapma sen onun helali ol bembeyaz geliniğinle birlkte ol..düşünsene şimdi brlkte oldun 2 yıl sonrada evlendiniz..o gerdek gecesinn heyecanı olacak mı sende ?(belki defalarca ilşki yaşamız olcaksnz hiç mahremn gizlin olmayacak ki erkekler mahrem gizllkten acaip hoşnut olurlar farknda olmadan ) o gerdek gecesnn heyecann yasayamamak ne acı yaa... bırak ilklerini bembayaz gelnkle yaşa canım en doğrusu bu..farkndaysan hata yaptgını anlatmak için çırpınıyorum resmennnnnnnnn

Bak canim gec oldu beki ama yasadigim icin yaziyorum.bn senin bu anlattiklarini aynen yasadik buyuk bi aptallik yaptim birlikte oldum suan nisanliyiz mayista dugun olcak.ama heyecan adina hic bisey yok bosvermislikle dolu 5 senemiz sakin boyle bi hata yapma.erkkler aglamaz diyon ya asil aglamak onlarin en byk silahi duygu somurusu yapyo inanma sakin.kavgalar bitmiyo hele bide maddiyat varsa isin icinde sen yok oluyosun.n suan 23 yasindayim 5 yildan beri birlikteyiz ve hayat keskelerle dolu bnde bu konu hakkinda yazi paylastim sende bana yorum yap lutfwn.ve qbla tavsiyesi birak hersey zamaninda yasansin ilk guzelligi olsun

mutsuz musun yani ben anlamadım? aslında düşüncem sevdiğim insanla neden birlikte olmayım yönünde ama dediğin gibi o ilk heyecanı da yaşamak istiyorum evlendiğimizde. maddiyat varsa sen yok oluyorsun derken ne demek istedin anlamadım. sevdiğin insanla birlikte olmuşsan seni bırakmamışsa ve evleniyorsanız da neden keşke diyorsun ki

merhaba benimde bir sevgilim var yazını görür görmez bişeyler yazmak istedim bende herşeyin zamanında olması gerektiğine inanıyorum düğününüz olsun ondan sonra olmalı bencede tamam herkes bişeyler ister öpmek ister biraz daha ilerisini de ister ama onunla evlenebileceğini nerden bilebilirsin ki ? nişanlanıp da son anda nişan atmış insanlar var kendi kuzenlerimden arkadaşlarımdan biliyorum neler çektiler bi bilsen ? sözlenince nişanlanınca öyle herşey güllük gülistanlık olmuyor evleniyoruz falan diyosun ama işin içine aileler giriyor ve biraz daha karmaşıklaşıyor bence şuana kadar gördüklerim öyle en azından her sevgili olan evlenecek diye bi kaide yok ama herkes öylesine kimseyle çıkmaz değil mi ? sevgilinin senden daha önce neden böyle bir talebi olmadı da şimdi böyle bişey istiyor seni kaybedeceğini düşünmüş olabilir mi ? bence değmez arkadaşım kimsenin ne olduğu belli olmaz bi bakarsın herkes duymuş herkesten önce kendine yakıştıramazsın şimdi yorum falan istiyosun ama sevgiline ne diyeceksin merak ediyorum doğrusu ? ben düğünden sonra olması taraftarıyım kendim içinde aynısını düşünüyorum

elbette doğru dediklerin.beni kaybedeceğini düşünmüş olabilir mi? bunu hiç düşünmemiştim ben. beni kaybetmekten korktuğu için mi böyle birşey istiyor yani?

senın ıcın onemı yoksa yap ozaman..

ama sonradan dıktırme derdine düşme..

ayrıca açtığın konunun evım güzel evım bolumunde ne işi var?

Bu konuda hic Erkege Guvenilmez..
Asla yapma boyle birsey seven insan istemez zaten...

mutsuz musun yani ben anlamadım? aslında düşüncem sevdiğim insanla neden birlikte olmayım yönünde ama dediğin gibi o ilk heyecanı da yaşamak istiyorum evlendiğimizde. maddiyat varsa sen yok oluyorsun derken ne demek istedin anlamadım. sevdiğin insanla birlikte olmuşsan seni bırakmamışsa ve evleniyorsanız da neden keşke diyorsun ki............... Canim bak pismanlik yada mutsuzluk degil konu.yeri geldiginde pismanda oluyosun mutsuzda oluyosun.mecburiyet giriyo araya her ne kadar namus bacak arasinda degil desekte bu boyle cunku bunun boyle oldugunu anliyosun.namus falan filan hikaye onemli olan senin mutlu olup olmaman ama bide bunun dini boyutu var bu yonden cok pismanim ben.cahillik ettim diyebilirim.sevgilinin maddi durumu iyi degilse nisan dugun zamani senin istediklerinin onemi kalmiyo yok deyip cikiyo isin icinden sende aileler girdi isin icine bazi seyler yasandi baskasiyla yapamam diyosun seviyorumda diyosun (kendi adima konusuyorum)vazgecemiyon oda bilyo ayrilamicani umursamiyo seni sen yok oluyosun bu anlamda diyorum.ve bi yerden sonra hayatiniz yasadigin seyin ustune kurulyo butun erkekler icin en onemli olan sey.yasadiklari yetmiyo uzaklik var arada telefon konusmalariniz bile bundan ibaret oluyo normal bi konusma nadirr.bnde ayni senin gibiydim cok istedik teslim olduk sonra bn okuldaykn yanima gelirdi. Basbasa kalmak icin vakit kollarsiniz tipki yeni evli gibi.otele bile gidersiniz oluyo cunku can atiyosun o an icin. Ama sonrasi var bunun bide simdi bn mutsuz degilim ama hersey heves icimde kaldi ve buda keske dedirtiyo insana yinede sen bilin ama oluruna birak guzelim ailenin evinden gunahsiz cik en cokda bu koyuyor insana....askini temiiz duygularla yasa evlenince yasayacagin cok sey olur cok zamanin olur sabir de....sevgilinde seni seviyosa sabir gosterir kiyamaz sana ona hazir degilim vb oyalayici seyler soyleme cunku bu ona acik kapi birakir evlenmeden olmaz de sadece anlicaktir.sonucta yarina cikcagimiz belli degil ki sonumuz belli olsun

Canım biz burda buna benzer konular çok gördük , o yüzden sana tavsiye veren arkadaşların söylediklerini dikkate al bence..

Hiç kimse senin

kötülüğün için bir şey söylemez , söylediklerimizi dikkate al derim ben..Sonra gelip de hamilemiyim , yardım edin diye konular

açmazsınız inşllh...

bekaretini verince mi onun oluyormuş, hem niye birilerinin oluyorsun anlamadım
bence arkadaşlarıyla bol bol cinsellik konuşuyordur ve onlardan etkilenmiştir. belki "olum 5 sene oldu hala icraat yok mu, yuh ya" falan yapmışlardır. bu da gaza gelmiştir sigara içiyor mu? sigara içiyorsa gaze gelme ihtimali yüksektir.
şu an 20 yaşındasın. 35 yaşında olsan ilerde pişman olman düşük diye istediğini yap derdim.
ama ilerde pişman olabilirsin. başına dert açma istemiyorsan.
ha göğüslerim diyorsan, ailem de bu drumu anormal karşılamaz diyorsan soruların anlamı yok

elbette doğru dediklerin.beni kaybedeceğini düşünmüş olabilir mi? bunu hiç düşünmemiştim ben. beni kaybetmekten korktuğu için mi böyle birşey istiyor yani?

benim aklıma o geldi çünkü üniversitede olduğuna göre belki birinden bişey durmuş görmüştür birlikte olsak benden ayrılmaz diye düşünmüş de olabilir yani ben öyle düşündüm tamam saçma bir düşünce belki korkmuş da olabilir

böyle düşünceler erkeklerde hep vardır ya zaten bi de biz ayrı şehirlerdeyiz doğru dedin. beni kaybetmekten korkması güzel birşey ama yine de birlikte olmayı kabul etmem için bir neden değil.ben kendimi psikolojik olarak buna hazır hissetmiyorum zaten daha

Aynen !!! 👏👏👏 cok dogru soyledin. Ask onunla olculmez .Sen gir oku ilishki yasayan kizlarin sonunu cektikleri piwmanliklari. Bunu sakin unutma o sana sahib olursa seninle ayrilicak. Sakin izin verme

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok güzel özetlemişsin.gaza gelmiş beyfendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…