Fikre ihtiyacim var

Nerissine

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
75
60
18
Selam arkadaslar 1 yasina yeni basmis bir oglum var.Şöyleki gün icinde onu hem eglendiren hem de motor becerilerini ve zekasini gelistiren oyunlar oynamak istiyorum.Tecrübesi ya da fikri olanlar yardimci olur musunuz:emir_bebek:

Benim kızımda 1 yaşında doldur boşalt oyunlarıni cok seviyor mandal sepetini boşaltip dolduruyor o arada sayı sayiyorum oyuncak almadim pek bi ilgili degil ablalarinin bebekleri var ilgisini cekmiyor

Legolar var kupler var onlari dizip dagitiyor renkleri soyluyorum sayi sayiyorum evdekilerin isimlerini soyleyip ×abla nerede burada yada yok diyorum

Ben bol bol konusuyorum sarkilar soyluyorum yine evdeki eşyaları parmakla gosterip bak koltuk bak masa gibi isaret ediyorum

Benim kızımda 1 yaşında doldur boşalt oyunlarıni cok seviyor mandal sepetini boşaltip dolduruyor o arada sayı sayiyorum oyuncak almadim pek bi ilgili degil ablalarinin bebekleri var ilgisini cekmiyor

Legolar var kupler var onlari dizip dagitiyor renkleri soyluyorum sayi sayiyorum evdekilerin isimlerini soyleyip ×abla nerede burada yada yok diyorum

Ben bol bol konusuyorum sarkilar soyluyorum yine evdeki eşyaları parmakla gosterip bak koltuk bak masa gibi isaret ediyorum
Teşekkür ederim cevap icin.Geometrik sekilleri var onlari ayni sekildeki bosluklara atiyoruz ayni sekillerle kule falan yapiyoruz onlarla oynarken ben de renklerini sekillerini soyluyorum.Mandal da iyi fikirmiş :)

Back
X