Kanama olmadığı sürece endiselenme canım.. ayaklarini uzatıp dinlen biraz.. bi de idrar yaparken yanma gibi sikayetin de varsa o zaman doktora danışmak gerekir..
Ya benim gunum gecti test yaptim fotograftaki gibi cikti net cikmadi cizgi madfi durumlardan dolayi testte netlesmeden gitmek istemiyorum hamile oldugumu hussediyorum yarin tekrar test yapcam silik cikti herkeste ilk haftalardir ondan siliktr diyo bende cok sancim var ilk haftalar normal mi acaba diyorum
O bendede olduuuu bebeğimmm sürekli kontrol ediyordum acaba adet oldummu diye doktora gittim.bu cok normalmis rahmin genisliyor kuzum icin rahat etsin. Aman agrimazsa kork diyenler var cok takma yinede engel.olmuyim icini rahatlamak.icin doktora git canim
Ya benim gunum gecti test yaptim fotograftaki gibi cikti net cikmadi cizgi madfi durumlardan dolayi testte netlesmeden gitmek istemiyorum hamile oldugumu hussediyorum yarin tekrar test yapcam silik cikti herkeste ilk haftalardir ondan siliktr diyo bende cok sancim var ilk haftalar normal mi acaba diyorum
Dikkat et canım kendine ama böbrek iltihabıda olabilir. Bende 10 ay önce olmuştu. Sürekli tuvalet hissim vardı tuvalete gittiğimde 1-2 damla geliyordu sadece hafif ağrılı şekilde. Ama o his hiç gitmiyordu. Belinde de ağrı başlarsa zaman kaybetme doktora git.
iyi gclr canım hamile olabilirsin benimde öyle hafif çizgi çıktı kan tahlili yaptırdım 3 haftalık hamile çıktım hemde günüm daha geçmeden ağrıların bebeğin yerleşmesinden de olabilir geçmiş olsun
iyi gclr canım hamile olabilirsin benimde öyle hafif çizgi çıktı kan tahlili yaptırdım 3 haftalık hamile çıktım hemde günüm daha geçmeden ağrıların bebeğin yerleşmesinden de olabilir geçmiş olsun