Fikri olan yardım edebilir mi?

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Merhaba..Dün 27 yaşına basmış çiçeği burnunda bir kardeşinizim😀 erkek arkadaşımla birbirimizin ailesini tanıdık. Onun ailesi Şu an fındığa gitti.Gelince ailelerde tanışacak inşallah. Yalnız ben çok soğuk yapılı biriyim maalesef. İnsanların beni yanlış anlamasından çok korkuyorum. Erkek arkadaşımın babası şizofreni hastası 😞 ilaçlarla sakin durabiliyor. Ama Allah var hiçbir karşılaşmamızda bana en ufak bir sıkıntı mahçubiyet yaşatmadı. Hatta erkek arkadaşım o kadar düşünceli ki nolur nolmaz diye tanışmaya istemeye amcalarını dayılarını da getirecek. Yol yordam bilinsin , babası bi pot kırarsa toplayan olsun diye. Ben kendimle alakalı bu soğuk tavrımı nasıl aşacağım?? Eltim müstakbel kayınpederim için tarlada fındık falan toplarken sıkılmasın diye radyo alacakmış. Ben kız olmama böyle inçe fikirler aklıma gelmiyo. Onlarda çok düz İnsanlar. Mesela benim annem süse püse düşkün. Öyle olsaydı işim çok kolaydı. Ama şu an aklıma hiçbir şey gelmiyo. Bana yardımcı olur musunuz?

Sevgili konu sahibi belanı istediğinin farkında mısın? Erkek ailesine karşı hayatta kalabilenler ancak ve ancak soğuk yapılı gelinlerdir. Bak yazık olmuş, harcanmış kim varsa başına herşey erkek ailesine fazla samimiyetten, fazla hürmetten, fazla değer vermekten gelmiştir. Sen kendini hiç bozma. Mesafeni her zaman koru. Bende böyle hayatta kaldım yoksa kemiğimi, iliğimi bile bulamazlardı :KK70: :KK70:

Allah aşkına daha şimdiden eltim şöyle yapmış olaylarına girmeyin.
Kendiniz olun seven öyle sevsin. Siz de onları tanıdıkça severseniz, içinizden geldiği gibi bir şeyler yaparsınız.

Dışardan ben de ilk izlenim olarak soğuk dururum. Karşı tarafı tanıyana kadar zaten samimi de olmayın. Doğal olun kimseye yaranmaya calismayin

Henüz eltiniz değil yanlız, daha ailenin içine girmeden kimin neyden hoşlanacağını da bilemezsiniz doğal olarak.

Şimdiden böyle şeyleri dert etmeyin. Mizacınız da soğuksa soğuktur, ekstra yapılan şeyler daha kötü ve samimiyetsiz duruyor. Esas olan iyi niyettir, herkes sıcak kanlı olacak diye birşey yok.

Back
X