Fikri olanlar yardım edebilir mi??

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.383
18.999
248
28
iyi geceler hanımlar ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim dil kursuna ve keman kursuna yazılmak istiyorum ama maddi açıdan çok zorlar gibime geliyor ailem de yanaşmaz sanırım. Siz öğrencilik dönemlerinizde bu kurslara nasıl gittiniz aile yardımı olmadan altından kalkılabilir mi? Ve sizce 22 yaşından sonra keman öğrenilir mi bu konuda bilgisi olan var mı?

iyi geceler hanımlar ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim dil kursuna ve keman kursuna yazılmak istiyorum ama maddi açıdan çok zorlar gibime geliyor ailem de yanaşmaz sanırım. Siz öğrencilik dönemlerinizde bu kurslara nasıl gittiniz aile yardımı olmadan altından kalkılabilir mi? Ve sizce 22 yaşından sonra keman öğrenilir mi bu konuda bilgisi olan var mı?
Halk eğitimde ücretsiz diye biliyorum çok güzel bir şeye heves etmişsiniz bence geç değil öğrenirsiniz 🙂

Ben 21 yaşındayım. Mayısta 22 ye gircem. 22 yaşında ilk kez taekwondoda sarı kuşağa geçicem. 18 yaşımda gitar çalmaya başladım. Geç değil

Dil kursuna para vermeye değer, üniversitelerin kendi açtığı kurslar oluyor daha uygun fiyatlı veya belediye kursu da deneyebilirsin hiç imkanın yoksa.
Keman için de yaşın geç değil hatta evde kendin bile öğrenebilirsin.

Dil kursu icin universitelerin surekli egitim merkezlerini ya da halk egitim merkezlerindeki kurslari takip edebilirsin. Onlar ucretsiz diye biliyorum. Keman icin de ayni sekilde halk egitimde kurslar olabilir. Denk gelirse ona da ucretsiz gidebilirsin. Bunlar gec kalinacak seyler degil ki. Tabi ki kucuk yasta daha kolay ogrenilir, daha kalici olur ama her yasta da azmedince ustesinden gelinir elbet.

Hiç birşey için geç değil..
Önce dilden başla..
Sonra kemanı devreye sok bence.
İkiisni aynı anda yürütürswn yetişemeyebilirsin..

Halk eğitim kurslarının eğitim kalitesi nasıldır sizce özel dil kurslarının yerini tutar mı?
Özel gibi olur mu emin değilim ama kendinizde ekstra kaynaklardan çalışırsanız epey yol alırsınız.Birinci sınıfta arkadaşım İngilizceden kalıyordu halk eğitimin derslerine gitti kendide konulara başka kaynaklardan çalışıp epey ilerletmişti hatta erasmusla polonyaya gitti :)

bizim belediyenin de ing kursu var.
bulunduğunuz yerin belediye kursları var mı araştırın.
halk eğitimlerde ve ismek te de var.
ismekte gitar kursuda var kemanda olabilir.

keman her yasta ogrenılır :)
beledıyelerın halk egıtımlerın ucretsız kursları var sızın oralarda kesın keman kursuda vardır ama durust olayım kalabalık bır kursda sadece nota ve bırkac sarkı ogrenırsınız bırebır uygun fıyatlı kursları onerırım netde arastırın veya muzık aletlerı satan dukkanlara sorun derım

Yazin tatil beldelerinde calismak dil.ogrennek acisindan mukemmel cnku egitim.bir yere kdr grammer olmaynca ana dil gb olmuyor

a bu arada kemanıda ıngılızceyı de ıkısını aynı anda yurutursunuz
ben piyano dersı alırken unv matematıgı ıcın ozel dersde alıyordum yogun sekılde ıkısı bırden olunca daha faydalı oldu muzık algıyı acıyor emın olun

okulların kendi dil kursları ücretli oluyor, öyle ucuzda değil. dil kursu için seviyenizde önemli. belediyelerin kurslarına gitmedim ama özeller öyle mükemmel değiller. dil kursu için bütçeniz varsa özele vereceğiniz parayı okulunuza verin daha verimli olur. keman için bir fikrim yok, sizin yaşlarınızda bir tanıdığım netten videolardan yan flüt çalmayı öğrenmişti. onun nota bilgisi falan vardı ama.

Devletin ücretsiz kurs merkezleri var. Oralarda hem enstrüman hem de dil kursu bulabilirsin. Ancak yoğun oluyor başvurular yer olmayabiliyor. Şimdiden kayıt tarihlerini öğrenin. sıkı sıkı takip edin. Neden olmasın öğrenmenin yaşı yok.

Bence dil kursuna kaliteli bi yere git ömrün boyunca lazım olacak. Keman calmak hobi oldugu için ismeğin kurslarını değerlendirebilirsin.

Belediyelerin halk eğitim merkezlerinin vs kursları ücretsiz dil kursu sadece başlangıç seviyelerinde oluyo ama keman kursu veriliyo evet keman öğrenmek zor ama herşey her yaşta öğrenilebilir.

Back
X