- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Halk eğitimde ücretsiz diye biliyorum çok güzel bir şeye heves etmişsiniz bence geç değil öğrenirsiniziyi geceler hanımlar ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim dil kursuna ve keman kursuna yazılmak istiyorum ama maddi açıdan çok zorlar gibime geliyor ailem de yanaşmaz sanırım. Siz öğrencilik dönemlerinizde bu kurslara nasıl gittiniz aile yardımı olmadan altından kalkılabilir mi? Ve sizce 22 yaşından sonra keman öğrenilir mi bu konuda bilgisi olan var mı?
Ben 21 yaşındayım. Mayısta 22 ye gircem. 22 yaşında ilk kez taekwondoda sarı kuşağa geçicem. 18 yaşımda gitar çalmaya başladım. Geç değiliyi geceler hanımlar ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim dil kursuna ve keman kursuna yazılmak istiyorum ama maddi açıdan çok zorlar gibime geliyor ailem de yanaşmaz sanırım. Siz öğrencilik dönemlerinizde bu kurslara nasıl gittiniz aile yardımı olmadan altından kalkılabilir mi? Ve sizce 22 yaşından sonra keman öğrenilir mi bu konuda bilgisi olan var mı?
Halk eğitim kurslarının eğitim kalitesi nasıldır sizce özel dil kurslarının yerini tutar mı?Halk eğitimde ücretsiz diye biliyorum çok güzel bir şeye heves etmişsiniz bence geç değil öğrenirsiniz
Özel gibi olur mu emin değilim ama kendinizde ekstra kaynaklardan çalışırsanız epey yol alırsınız.Birinci sınıfta arkadaşım İngilizceden kalıyordu halk eğitimin derslerine gitti kendide konulara başka kaynaklardan çalışıp epey ilerletmişti hatta erasmusla polonyaya gitti :)Halk eğitim kurslarının eğitim kalitesi nasıldır sizce özel dil kurslarının yerini tutar mı?
Yazin tatil beldelerinde calismak dil.ogrennek acisindan mukemmel cnku egitim.bir yere kdr grammer olmaynca ana dil gb olmuyoriyi geceler hanımlar ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim dil kursuna ve keman kursuna yazılmak istiyorum ama maddi açıdan çok zorlar gibime geliyor ailem de yanaşmaz sanırım. Siz öğrencilik dönemlerinizde bu kurslara nasıl gittiniz aile yardımı olmadan altından kalkılabilir mi? Ve sizce 22 yaşından sonra keman öğrenilir mi bu konuda bilgisi olan var mı?
Temel eğitimi halk eğitim de almanız yeterli olur ileride duruma göre ozellere bakarsıniz. Çok guzel applerde var ben Duolingo kullanıyorum.Halk eğitim kurslarının eğitim kalitesi nasıldır sizce özel dil kurslarının yerini tutar mı?
Belediyelerin halk eğitim merkezlerinin vs kursları ücretsiz dil kursu sadece başlangıç seviyelerinde oluyo ama keman kursu veriliyo evet keman öğrenmek zor ama herşey her yaşta öğrenilebilir.iyi geceler hanımlar ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim dil kursuna ve keman kursuna yazılmak istiyorum ama maddi açıdan çok zorlar gibime geliyor ailem de yanaşmaz sanırım. Siz öğrencilik dönemlerinizde bu kurslara nasıl gittiniz aile yardımı olmadan altından kalkılabilir mi? Ve sizce 22 yaşından sonra keman öğrenilir mi bu konuda bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?