fikriniz önemli

onu bir öğrenin atıyorum 6 aysa 1500 lirayı oraya yatırır gerisini ablanıza verirsiniz borcunuz azalır ama 1 sene kazanırsınız fazladan kpss çalışma dönemi de size kalır.
Evet bu da olabilir yarın kyk yı arayayım. İyi ki yazdım buraya iyi ki varsınız kk prensesleri :) bir sürü fikir verdiniz

Borç üzerine borç yaparsın. bence de iş bulmayı dene

Bence şu an için en mantıklı çözüm. Borç aldığın kişide yabancı değilmiş. Kafan rahat olur ders çalışırsın

Marketler hemen alır aslında
Markette tanıtım işlerine gitsen daha çok kazanırsın

Aklıma takılan,mezun olduktan sonra 2 yıl ne yaptınız? Yani çalışmadınız mı onu merak ettim ben şahsen.
Ben olsam part time bile olsa iş bulurdum ya da ailemden destek alırdım.Aylık 200 küsür çok bişe değil ki canım

Ailenizin yerinde olsam bu umursamazlığınıza ciddi tepkiler verirdim..Hem onlardan habersiz alıyorsunuz krediyi hemde erteletmeye geç kalıyorsunuz..
Ablanızdan borç almanızıda doğru bulmuyorum açıkçası, ben olsam gardımı alır aileme açıklardım durumu

Borç üzerine borç yaparsın. bence de iş bulmayı dene

Bence şu an için en mantıklı çözüm. Borç aldığın kişide yabancı değilmiş. Kafan rahat olur ders çalışırsın

Cevaplarınız için çok teşekkürler. En iyisi bi kaç taksidi ablamdan alayım. Sonra iş bulursam girerim bulamazsam erteletirim

Marketler hemen alır aslında
Markette tanıtım işlerine gitsen daha çok kazanırsın
Markette tanıtım işi çok yorucu oluyormuş sanırım ama bilmiyorum tam. Tanıtım için marketlere mi soracağım yoksa internete ilan mı veriyorlar? Aylık 300 liraya ne iş yapabilirim ya hem ders çalışmaya vaktim de olur :|

Şöyle okulu 1sene uzattım. 2013 mezunuyum yani. Geçen sene de kpss b için çalıştım ama sınav kötü geçti. Ailem bana düzenli harçlık bile vermiyo. Babamında borçları var onlardan isteyemem yani

Okuldayken babam taş çatlasa aylık 40 50 lira veriyodu. O da otobüs parasını anca karşılıyordu. Kredi almaya mecbur kaldım.

benim öğrenim kredim 6 bin lira civarına yükseldi... üzerine gelen faizlerden dolayı...halada 1 kuruş ödeyemedim... 2 sene evvel vergi dairesine düştü ...üzerimde e-haciz var... yani kredi çekemiyorum...iş yerinden maaşım bankaya yatarsa maaaşımın 1/4 ini kesecekler... maşımıda elden aldığım için sorun olmuyor şimdilik... torba yasaya göre ve bizim muhasebescinin söylediğine göre faizi yarı yarıya düşecekmiş...yani borcum...4,500 tl civarında olacak... nasıl ödeyeceğim bilemiyorum... eninde sonunda bu parayı bir şekilde devlet benden tahsil edecek.. bu arada ben 2002 mezunuyum o zamandan beri hiç ödeme yapmadım...öğrenim kredisi olduğu için başka bir yaptırımı olmadı şimdiye kadar... Alllah yardımcın olsun ne diyim...sende bu tapu meselesini bu konularda bilgili biriyle görüş...nasıl bir sorun çıkabilirmiş diye...

3 bin nedir ya? Tabii ki ödersin...kaldı ki ödemeden vefat edersen ( Allah korusun) emin ol ablan için sana üzülmekten giden 3 bini düşünmek aklına gelmez

bende bi kpss süreci atlattım her yere yazıyorum valla sevincten, o sürecin zorluğunu atlattığımdan dolayı
Kafan başka nedenlerden ötürü ağrımayacaksa maddi açıdan sıkıntınolmayacaksa denersin kpss yi ama nasip kısmet işi hepsi. sistemi olmadık bi zamanda baştan aşağı yeniliyorlar umut bağlayıp sonunun kötü olması da var. Allah emeklerinin karşılığını verir inş, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…