Fikriniz ?

BenSource

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
880
2
0
İstanbul
Kızlar davetiyemize karar veremiyorum sizce bu nasıl çok kararsız kaldım :44::44:

$50601.webp

bence daha güzel şeyler var özellikle sedef davetiye de simliler çantalılar yada böyle zarflılar bana biraz sıradan geldi gümüş yaldızları çok şık ama alışılmış davetiyelere benziyo sedef davetiyenin sitesine bakmanı tavsiye ederim bi kaç tane ekleyeyim fikir olsun istersen
$mini-kivilcim_5311[1].webp
$mini-kivilcim_5313[1].webp
$3578[1].webp
$3596[1].webp
$sedef_3557[1].webp
$mini-kivilcim_5305[1].webp
$mini-kivilcim_5311[1].webp
$mini-kivilcim_5313[1].webp
$3578[1].webp
$3596[1].webp
$sedef_3557[1].webp
$mini-kivilcim_5305[1].webp
$3599[1].webp bu da benim davetiyem hatta:1:
$10954[1].webp umarrım fikir olur kararsız kalmışsınız madem ama koza kristal ve sedef davetiyeleri tek geçerim bu konuda özellikle de sedefi kolay gelsin:69:

Son düzenleme:
Hiç Birisi Bana Hitap Etmiyor.. Fakat;

Kozaya Bi Göz At İstersen !! (Aynı Firma)

Son Paylaştıkların Çok Zahmet Verir..

İlk Paylaştığın Davetiye Daha Kibar ..

Mutluluklar!!
:70::70::70::70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç Birisi Bana Hitap Etmiyor.. Fakat;

Kozaya Bi Göz At İstersen !! (Aynı Firma)

Son Paylaştıkların Çok Zahmet Verir..

İlk Paylaştığın Davetiye Daha Kibar ..

Mutluluklar!!
:70::70::70::70:

benimki çok zahmetliydi ewt katlama modeller uğraştırıyo ama biz 175 taneyi 1.5 saatte yaptık bitirdik çokta abartılacak bişeyi yok yani.. fikir olur belki arkadaşa

sedooosss senin davetiyen cok sıkk.. dügünde bende senin ki gibi bişey yaptırıcam sanırım ama nişanımda bu arkadasın paylastıgı uzun olan davetiye gibi bir davetiye bastırdık fakat cok ama cok cok acık gri rengi

sedooosss senin davetiyen cok sıkk.. dügünde bende senin ki gibi bişey yaptırıcam sanırım ama nişanımda bu arkadasın paylastıgı uzun olan davetiye gibi bir davetiye bastırdık fakat cok ama cok cok acık gri rengi

valla ecemm benim de nişanlımında çoooook içimize sindi kelebekçi olduğum için sedef davetiye benimki aklında olsun bana ulaşamzsın belki o ara hemen:1:

Back
X