Fikrinize çok ama çok ihtiyacım var

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
Kızlar merhaba yeni üyeyim.bir derdimi paylaşmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
konuma benzer bir iki konu okudum burdada.bende çıkmazdayım.
geçen sene biriyle tanıştım kendisi 25 ben 27 yaşındayım.benim başımdan bir evlilik geçti ve bir çocuğum var o ise hiç evlenmemiş.ben ilk hafta hemen başımdan geçenleri anlattım ona dürüst oldum sevmiştim onu ama boş vakit geçirmekte istemiyordum.oda beni isterse ve anlaşırsak evlenmekti niyetim.ailesi doğulu biraz zor bir ilişki olduğunun farkındaydım.kabul edilmesi bakımından.ve yaklaşık 1 ay sonra söylediğine göre ailesine anlattı durumu ve annesi kabul etmedi ama o bana ilk anlattığımda ben ailemi ikna etmeye çalışıcam dedi.
defalarca ayrıl barıl ayrıl barış 1 sene boyunca ilişkimiz öyle gitti.ne kopabiliyorduk ne beraber olabiliyorduk ayrılmalarımızın nedenide hep ailesi idi.evlenmesi için ona baskı yapıyorlar annesi ağlıyor üzülüyor falan evlensin diye kız arıyor.o ise bana her defasında beni evlendirecekler ama ben istemiyorum savaşıcam direnicem senden ayrılamam diyordu.yaklaşık 1 ay önce yok yere bişeysen tartışma yaşadık ve o günden beri 3 gün ayrı 1 gün barışık bugünlere kadar geldik.o günden beri sonumuz yok ben evlenicem başka çıkar yolum yok diyor.benden ayrılamayan adam ayrılınca beni arayan adam gitti bambaşka biri oldu.bu sefer ayrılıyoruz 3.günde ben onu arıyorum bende mutsuzum ama mecburuz diyor.evlenmeye mecbur değilsin diyorum mecburum diyr.ozaman sen beni bekle diyor belki ayrılırım kavuşuruz diyor.ayrılmayalım evlenssemde görüşelim diyor bunu nasıl diyebiliyor anlamıyorum ben onun için herşey yaptım herşey.unutmak istiyorum onu nasıl unutabilirim gerçekleri görüyorum biliyorum ama vazgeçemiyorum.evlenince aikesiyle beraber oturacak resmen ben hizmetçi alacam anneme evlendiğim kadınj diyor bana ne olr vir fikir verin çok kötüyüm hiç aklımdan çıkmıyor

Seviyor olabilirsiniz ama her şeyden önce çocuğunuzu düşünün.

Ayrıca gerçekten sevseydi, kimseyleyle evlenemezdi. Geçiniz bu ayakları.
Seven evlenmezdi değilmi ne olursa olsu bende bunu diyorum ben aileme karşı gelemiyorum diyor.
ozman neden deflarca beni olumdan çevirdin diyorum olmayız diyor

Ailesinin gösterdiği kızı çok begenmistir kesin...Erkek milleti işte şaşırtıcı bir durum değil sözünden dönmesi
Aslında üzülmemeniz için çok büyük bir sebep vermiş "evlensemde goruselim vs" diyerek siz gormemissiniz...
Evladiniz var bosverin 3 günlük insanları sizin oncelikleriniz farklı olmalı

Tabikide bu adamla evlenmeyeceksin
dilin bi kere yanmış ve ayrıca çocuğun var

Ailesine kabul ettirememiş bir adamdan ne bekliyorsun

Belki yaşamadan bilemezsin diyeceksin ama bizzat yaşadım bnde evlendim ayrıldım bir çocuğum var biri çıktı bir süre sadece oyaladı o da bekar hiç evlenmemiş ve büyük etken aile ve toplum baskısıydı şimdi iyiki olmamış bin şükür diyorum

Şuan evliyim eşim de hiç evlenmemiş ailesi beni de çocuğumuda çok seviyor

Kabullendiren adam kabullendirir arkadaşım

Kendini kullandıttırma. Sen olmaz de

Ayrıca alacağı kızcağızı hizmetçi gözüyle bakan bir adamdan ne bekliyorsun adımı cismi bile belli olmayan bir kız ne umutlarla evlenecek beyimin annesine hizmetçi olmak için mi

Ayrıca seni kullanmak istediği ben evlenim ama yine görüşelim dediğinden anla

Çocuğun var iyi düşün.

Kendinize bir iyilik yapın ve bu adamla görüşmeyin.
Söylediklerinin ve yapmak istediklerinin iğrençliğini farkedin.

Seven evlenmezdi değilmi ne olursa olsu bende bunu diyorum ben aileme karşı gelemiyorum diyor.
ozman neden deflarca beni olumdan çevirdin diyorum olmayız diyor

Aynen. Sevmiyor. Sadece can sıkıntısını gideriyor. Yolunuza bakın. Siz kararlı ve güçlü durursanız, bir müddet sonra ortalıktan kaybolacaktır.

"Evlenince ailemle oturucam, anneme/eve hizmetci alicam/ evlenince de ayrilmayalim devam edelim" ne kadar seversem seveyim bu laf beni o adamdan tiksindirirdi...

Bu tur iliskilerde genellikle cinsellik oluyor. Cinsellik olunca adam birakmiyor. Belli bir sure iliskisini yasayip, sıkılınca turlu bahanelerle ayriliyor...

Her iliskide degil,mutlu ve evlilikle sonuclanan iliskileri tenzih ediyorum,saygi duyuyorum... Ama bir iliakide evlilikten once cinsellik varsa isin buyusu cogu zaman bozuluyor. Adam icin kadinin bir cazibesi kalmiyor,her istedigini aliyor.Benim sadece tahmin yurutme,cinsellik olmayabilir de bu iliskide...

Ben gerçekleri biliyorum gerçekten görüyorumda bana layık olmadığını beni haketmediğinide düşünüyorum ama vazgeçmek çok zor

"Evlenince ailemle oturucam, anneme/eve hizmetci alicam/ evlenince de ayrilmayalim devam edelim" ne kadar seversem seveyim bu laf beni o adamdan tiksindirirdi...

Bu tur iliskilerde genellikle cinsellik oluyor. Cinsellik olunca adam birakmiyor. Belli bir sure iliskisini yasayip, sıkılınca turlu bahanelerle ayriliyor...

Her iliskide degil,mutlu ve evlilikle sonuclanan iliskileri tenzih ediyorum,saygi duyuyorum... Ama bir iliakide evlilikten once cinsellik varsa isin buyusu cogu zaman bozuluyor. Adam icin kadinin bir cazibesi kalmiyor,her istedigini aliyor.Benim sadece tahmin yurutme,cinsellik olmayabilir de bu iliskide...
Evet bötle istekler olabiliyor
Ama nasıl böyle söz veripte değişebiliyor insan

Ailesinin gösterdiği kızı çok begenmistir kesin...Erkek milleti işte şaşırtıcı bir durum değil sözünden dönmesi
Aslında üzülmemeniz için çok büyük bir sebep vermiş "evlensemde goruselim vs" diyerek siz gormemissiniz...
Evladiniz var bosverin 3 günlük insanları sizin oncelikleriniz farklı olmalı
Evladım var evet zaten kendime çok kızıyorum ilgileniyorum onunla ama tinede dünyamın merkezi o gibi kurtulamıyorum bu hastalıktan

Adamdaki lükse bak hem evlenecek hem seninle görüşecek .Bunlara rağmen hala seviyorum ayrılamıcam,unutamıcam diyorsan sana da pes

Kendinize yazik etmeyin, bence hemen ayrilin ondan. Adam kullanma pesinde resmen, kendinize bu kötülüğü yapmayin Lutfen..

Adamdaki lükse bak hem evlenecek hem seninle görüşecek .Bunlara rağmen hala seviyorum ayrılamıcam,unutamıcam diyorsan sana da pes
Çok üzülüyorum bu duruma inanın.
atamıyoum içimden bir hastalık gibi budurumdan benden hiç memnun değilim psikoloğa bile gittim bi fayda olmadı

Çok karaktersizmiş. Bu cümlemi sizi uzmek için yazmadım ancak böyle bir adamla evlilik asla kurmayın.
Başka bir hayatı hiçe sayıp böyle densizce konuşabiliyorsa, sizde bu adam sizin çocuğunuza baba olabilir mi ?
Sevgi bu değil kardeşim. Başından bir evlilik geçmiş bir insan daha temkinli yaklaşmalı.

Kusura bakma ama senin gibi annelere böyle bir sürü şey söyleyesim geliyor,nasıl olurda çocuğun varken ben onun için herşeyi yaptım herşeyi diyebiliyorsun bu birrrr...(tahmin edebiliyorum ne olduğunu)
Çocuğunu değil onu hayatının merkezine koydumdiyorsun pes bu ikiiiii...
Adam diğer kadını alacak aldatacak sen metres konumunda bu üççç...
Adam kadına saygı ne bilmiyor ötekini hizmetçi yapacam seni de metres diyor bu dört...
Sen halen sevgiden vs bahsediyorsun.allah aşkına bi kendinize gelin yahu..çocuğuna ve diğer kadına yazık ediyorsun.sana acımıyorum onlara acıyorum...anneysen güçlü olacaksın kusura bakma...yok seviyorum yok bırakamıyorum böyle adi bir insanı nedir yahu nedir,çok sinirlendim.sana teselli verecek değilim...bir kaç hf önce de senin gibi hem parasını hem herşeyini kullandıran çocuklu bir bayan benzer bir konu açmıştı...neden kadınlarımız bu halde,neden bu kadar ezik,anlayamıyorum

Hic sucu olmayan bir kizi annesinin evine hizmetci olsun diye alacak sonra bosayip geri gonderecek veya bosanmayip onu seninle aldatacak karakterde bir adamla asla ve asla gorusme
Ahlaksiza bak ya!!cok sinir oldum

X