fikrinize çok ihtiyacım var :) ????

Yarenblbn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
36
14
3
28
merhaba 1 yıllık evliyim adetim hiç düzensiz olmadı son 2 aydır da gecikmem var ilk ay 3 gün bu ay da 7 gün 2 hafta önce kan testim 1.20 çıktı negatif 2 hafta sonra yani bugünde sabah gebelik testi yaptım negatif yardımcı olur musunuz????

Oyyyy Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah desene enfeksiyon hastalığı falan değil annelik hastalığına yakalanmışsın
En güzel hastalık ama doktorum 54.43 hcg az dedi yarına kadar yükselmesi lazım dedi sizce yükselirmi 90 olması lazım dedi folik asit e başlattı şuan 2 haftalık dedi heşey yarına kaldı yani

En güzel hastalık ❤ ama doktorum 54.43 hcg az dedi yarına kadar yükselmesi lazım dedi sizce yükselirmi 90 olması lazım dedi folik asit e başlattı şuan 2 haftalık dedi heşey yarına kaldı yani
Kac gun gecikti adetin?

En güzel hastalık ❤ ama doktorum 54.43 hcg az dedi yarına kadar yükselmesi lazım dedi sizce yükselirmi 90 olması lazım dedi folik asit e başlattı şuan 2 haftalık dedi heşey yarına kaldı yani
Gebelik te çok hızlı yükseliyor umarım yükselir hayırlı olsun yenii anne

1.20 adetten kacgun sonra ckti

doktor düşük erken olduğu için dedi yarın iki katı yükselirse kimyasal gebelik riski olmaz dedi teşekkür eederim :)
Merhaba kan tahlili 1.20 12gun gecikmedemi çıktı acaba cvp verirseniz sevinirim benimde bugün 7gun gecikmem var kanda 1.20 çıktı doktor rahim duvarında baya kalınlaşma var dedi 1hafta olmazsan tekrar yap dedi

1.20 gebelikte negatif olarak biliyorum canım 5 üzeri olduğunda pozitiftir benim yükseldi. Ve her 2 günde 2 katı yükselirse sağlıklı geneliktir. Geç yumurtlamışsındır belki bekle doktorun dediği gibi

I
1.20 gebelikte negatif olarak biliyorum canım 5 üzeri olduğunda pozitiftir benim yükseldi. Ve her 2 günde 2 katı yükselirse sağlıklı geneliktir. Geç yumurtlamışsındır belki bekle doktorun dediği gibi
Sizin değeriniz ilk neydi kaç gün gecikmiştiniz acaba

Geç yumurtlama olayı nasıl oluyo acaba afedersiniz bizim en son ilişkimiz yumurtlama gününden bigun sonra oldu dahada olmadı ozmndan bu zamana böyle bişey mümkün olabilirmi acaba?

Ben 12 gün geciktim test yaptım silik çizgi çıktı kan da da 54 çıktı ilk daha sonra 2 günde bir 120 ve 3 bin 24 bin olmak üzere yükseldi sizinde öyle olması gerekiyor
Insallah bnmde oyle olur ya bnm bugün 7.gün gecikme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…