Fikrinize ihtiyacim var acill

BedeviHatun02

Ben halay kadınıyım🤙🏻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
859
-599
23
Babam kötü davraniyor durduk yere küfür ediyor şiddet gösteriyor aslında hep böyle diil
Üzerime çay fırlattı bardagida atacaktı
Heralde beni korkutmaya çalışıyor
Birsuru şsy işte
Yani ben üni sinavına hazırlanıyorum
Karakola gitsem kadın sığınma evine gitsem orada sınava çalışabilir miyim ne kadar kalabilirim
Kafam allak bullak ne yapsam bilmiyorum gitmek istiyorum ama doğrumu bu
Bulurlarmı beni
Üni sınavina kadar sığınma evinde kalsam sonra yurda filan geçsem ne bileyim
Bı akıl verin lutfen

Çok geçmiş olsun üzüldüm. Acaba babanızla aranızı bozmak isteyen biri mi var. Babanıza sordunuz mu neden böyle yaptığını.

Hayır yok babam hep öyle
Bazen iyi ama bazen kötü
İyiyken bile alttan alta kötü laf eder
Siginma evi ile bilgim yok ama orada da zor olur herhalde sınava hazırlanmak. Babanızın çekindiği bir akrabanız var mi ona söyleseniz belki biraz dikkat eser hareketlerine.

Hayi
Siginma evi ile bilgim yok ama orada da zor olur herhalde sınava hazırlanmak. Babanızın çekindiği bir akrabanız var mi ona söyleseniz belki biraz dikkat eser hareketlerine.
Hayır yok hem birine desem daha kötü olur
Çevremde annem filanda o şaka yapiyo filan der sırf susalm diye

Hayi

Hayır yok hem birine desem daha kötü olur
Çevremde annem filanda o şaka yapiyo filan der sırf susalm diye
Annenizin olması iyi bir şey. Benim annem yok biri bana kotu davransa beni koruyacak kimse de yok. Mutlaka annenize çok bunaldığınızi belli edin bir şekilde o zaman şaka yapıyor diye geçiştiremez.

Annemin gücü yetmiyo annemide ezer hep
Annemde pasif biri napayım bilmiyorum
Annenizin olması iyi bir şey. Benim annem yok biri bana kotu davransa beni koruyacak kimse de yok. Mutlaka annenize çok bunaldığınızi belli edin bir şekilde o zaman şaka yapıyor diye geçiştiremez.

Annemin gücü yetmiyo annemide ezer hep
Annemde pasif biri napayım bilmiyorum
Evden gitmek de çözüm olmaz. Aynı evin içinde üniversiteyi kazanana kadar idare edin diyeceğim ama fiziksel şiddet varsa ne desem bilemedim. Bir psikologla babanızın durumunu konuşsanız belki faydası olur.

Babam kötü davraniyor durduk yere küfür ediyor şiddet gösteriyor aslında hep böyle diil
Üzerime çay fırlattı bardagida atacaktı
Heralde beni korkutmaya çalışıyor
Birsuru şsy işte
Yani ben üni sinavına hazırlanıyorum
Karakola gitsem kadın sığınma evine gitsem orada sınava çalışabilir miyim ne kadar kalabilirim
Kafam allak bullak ne yapsam bilmiyorum gitmek istiyorum ama doğrumu bu
Bulurlarmı beni
Üni sınavina kadar sığınma evinde kalsam sonra yurda filan geçsem ne bileyim
Bı akıl verin lutfen
Yaşınız yetiyorsa çocuk yurdunda kalmak için polise gidebilirsiniz ama aileniz çok tepki gösterecekse yapmayın çünkü belki yurdu sevmeyip geri dönmek istersiniz

19 yaşında iseniz ve üniversite eğitiminize devam etmiyorsanız ailenizin hukuki olarak size karşı bakım ve eğitim yükümlülüğü ortadan kalkmış. Sığınma evi için talepte bulunabilir misiniz bilmiyorum ama o ortamda ders çalışmanız pek mümkün değil. Sığınma evine başvurunuzda can güvenliği ile ilgili endişeniz olduğunu belirtmenizi yA da darp raporu gibi belgeler sunmanızı isteyeceklerdir. Elbet bu durum ailenizle olan bağı iyice zayıflatacaktır. Gerçekten tüm bağınızı koparmak istiyor musunuz? Üniversite eğitimizde eğer burs alamaz iseniz barınma vb ihtiyaçlarınız da ortaya çıkacaktır bu durumda kısa zamanlı çalışmanız gerekir. Pembe bir tablo sunmak isterdim ama maalesef öyle değil.
Tam olarak ne yaşıyorsunuz?

Back
X