Fikrinize ihtiyacim var Hanımlar

Mavisareg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
346
201
33
Merhaba Hanımlar
Sabah yaptigim ilk testle bat a 3 gun kala resimdeki sonucla karşılaştım. Akşama kan testi yaptircam inş :) bat a 3 gun kala böyle bir sonuçla karşılaşan var mi?

Eklentiler

• 20161227_071652-1.webp
    20161227_071652-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 134
Bal gibi hamilesin canım silik bile değil :) hayırlı uğurlu olsun. İkiz bile olabilir :P

Teşekkür ederim canim darisi isteyen tum anne adaylarina :) benim de anlamadim sey su ustune gördüm desem gecen ay bayagi regl oldum Afedersiniz ama dolu dolu ailede ikiz yok herhangi bir ilac da kullanmadim klomen gibi. Sabahtan beri hesap yapiyorum eger test doğruysa adet bitimi yumurtladim sanırım

Merhaba Hanımlar
Sabah yaptigim ilk testle bat a 3 gun kala resimdeki sonucla karşılaştım. Akşama kan testi yaptircam inş :) bat a 3 gun kala böyle bir sonuçla karşılaşan var mi?
5 gün kala bu kadar olmasada neredeyse benimde böyleydi :) hayırlı olsun buarada :)

Benim de öncesinde bi düşüğüm vardı allah bi daha göstermesin inşallah canım. İnşallah kan değerinde güzel gelir :)

Kizlar değerim 5433 çıktı, acil dr dış gebelik olabilir dedi sevinemedim yine :( korkuyorum sizin bilginiz var mi dis gebelik ile ilgili

Kizlar değerim 5433 çıktı, acil dr dış gebelik olabilir dedi sevinemedim yine :KK43: korkuyorum sizin bilginiz var mi dis gebelik ile ilgili
Bende dış gebelikte değerin normalden çok yüksek olduğunu okumuştum bi yerde ama ikizlerdede öyle oluyormuş galiba.insallah dış gebelik değildir de ikiz bebislerin olur :)

Bende dış gebelikte değerin normalden çok yüksek olduğunu okumuştum bi yerde ama ikizlerdede öyle oluyormuş galiba.insallah dış gebelik değildir de ikiz bebislerin olur :)
İnşallah canim bi kimyasal gecirdim cok uzuldum ekim ayında, dış gebelik değildir ins ailede de ikiz yok ki olur mu öyle acaba?

Evet bende ikizlerde böyle yüksek çıkıyor diye biliyorum :)
İnşallah ikizdir canım en cok istediğim gebelik türü, ama ailede ikiz yok ki olur mu ki acaba? Sagliksiz mi acaba diye korkuyorum. Adetten once yumurtlayip normal adet yasanir mi acaba? Bu degere gore yerleşme tam bi onceki sat a denk geliyor

Hayirlisi olsun. Doktor neye dayanarak dis gebelik dedi alttan falan baktimi ultrasonla??

Hayirlisi olsun. Doktor neye dayanarak dis gebelik dedi alttan falan baktimi ultrasonla??
Saol canim, bat a 3 gun var değer bana yüksek geldi ultrasonla bakar mısınız dedim acil dr unun bakma yetkisi yokmus bakamazmis ama adet donemi gelmemiş daha deger de yuksek çıkmış dış gebelik olabilir dedi, degere ve bat a bakarak muayenesiz. Yarın olsa da dr a gitsem

Saol canim, bat a 3 gun var değer bana yüksek geldi ultrasonla bakar mısınız dedim acil dr unun bakma yetkisi yokmus bakamazmis ama adet donemi gelmemiş daha deger de yuksek çıkmış dış gebelik olabilir dedi, degere ve bat a bakarak muayenesiz. Yarın olsa da dr a gitsem
İlginc. Bu doktora cok guvenme. İcinemi dogmus dis gebelik oldugu insan muayene eder bi yaa.

Back
X