Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün kala bu kadar olmasada neredeyse benimde böyleydi :) hayırlı olsun buarada :)Merhaba Hanımlar
Sabah yaptigim ilk testle bat a 3 gun kala resimdeki sonucla karşılaştım. Akşama kan testi yaptircam inş :) bat a 3 gun kala böyle bir sonuçla karşılaşan var mi?
Gercekten mi :) icimi rahatlattin canim teşekkür ederim :) ekimde bi kimyasal yasadim ondan dolayı korku da var içimde5 gün kala bu kadar olmasada neredeyse benimde böyleydi :) hayırlı olsun buarada :)
Yok mu bu durumla karşılaşan?
Bende dış gebelikte değerin normalden çok yüksek olduğunu okumuştum bi yerde ama ikizlerdede öyle oluyormuş galiba.insallah dış gebelik değildir de ikiz bebislerin olur :)Kizlar değerim 5433 çıktı, acil dr dış gebelik olabilir dedi sevinemedim yinekorkuyorum sizin bilginiz var mi dis gebelik ile ilgili
İnşallah canim bi kimyasal gecirdim cok uzuldum ekim ayında, dış gebelik değildir ins ailede de ikiz yok ki olur mu öyle acaba?Bende dış gebelikte değerin normalden çok yüksek olduğunu okumuştum bi yerde ama ikizlerdede öyle oluyormuş galiba.insallah dış gebelik değildir de ikiz bebislerin olur :)
İnşallah ikizdir canım en cok istediğim gebelik türü, ama ailede ikiz yok ki olur mu ki acaba? Sagliksiz mi acaba diye korkuyorum. Adetten once yumurtlayip normal adet yasanir mi acaba? Bu degere gore yerleşme tam bi onceki sat a denk geliyorEvet bende ikizlerde böyle yüksek çıkıyor diye biliyorum :)
Saol canim, bat a 3 gun var değer bana yüksek geldi ultrasonla bakar mısınız dedim acil dr unun bakma yetkisi yokmus bakamazmis ama adet donemi gelmemiş daha deger de yuksek çıkmış dış gebelik olabilir dedi, degere ve bat a bakarak muayenesiz. Yarın olsa da dr a gitsemHayirlisi olsun. Doktor neye dayanarak dis gebelik dedi alttan falan baktimi ultrasonla??
İlginc. Bu doktora cok guvenme. İcinemi dogmus dis gebelik oldugu insan muayene eder bi yaa.Saol canim, bat a 3 gun var değer bana yüksek geldi ultrasonla bakar mısınız dedim acil dr unun bakma yetkisi yokmus bakamazmis ama adet donemi gelmemiş daha deger de yuksek çıkmış dış gebelik olabilir dedi, degere ve bat a bakarak muayenesiz. Yarın olsa da dr a gitsem