Fikrinize ihtiyacim var Hanımlar

Teşekkür ederim kızlar bi kere baktı ultrasonda emin olmak icin tekrar kan testi yaptirdi 6600 e cikmis hcg ama rahimde bebek kese hicbi sey yok kan testinden sonra tekrar bakti ve dış gebelik dedi. Gidebilecegim daha iyi dr yoktu hcg cok yuksek oldugu icin daha fazla risk altindaydim ve dr uma da guvendim ilk igneyi yaptilar simdi her gun hcg bakılacak ve ona gore igne vurulcak ins kurtaja gerek kalmaz

Kesin tanıyı dış gebelikte nasıl koyuyorlar bilmiyorum ama ultrasonu iyi olan bi hastaneye git bencede

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallah
Amin canm teşekkür ederim. Bugun yeniden kan testi yapıldı hcg 7600 vajinal ultrasonda yine görünmedi hic bi sey iğnemi oldum hcg nin düşmesi için bekliyor ve dua ediyorum. Allah isteyen herkese hayırlı gebelik nasip etsin. Bana ve benim gibilere de acil şifa versin dualariniza beni de ekleyin kızlar Allah kimseye yaşatmasin bu durumu. Bebekten geçtim zaten sağlığımı bağışlasin Allah im yeter.

Amin canm teşekkür ederim. Bugun yeniden kan testi yapıldı hcg 7600 vajinal ultrasonda yine görünmedi hic bi sey iğnemi oldum hcg nin düşmesi için bekliyor ve dua ediyorum. Allah isteyen herkese hayırlı gebelik nasip etsin. Bana ve benim gibilere de acil şifa versin dualariniza beni de ekleyin kızlar Allah kimseye yaşatmasin bu durumu. Bebekten geçtim zaten sağlığımı bağışlasin Allah im yeter.
Çok gecmiş olsun dualarımız seninle :dua::dua:

Kızlar meraba hep takip ediyorum ama yeni üye oldum bn sata göre 7 haftalik hamileyim ama 2 haftadır gidiyorum doktor hep 5 haftalik diyor böyle bişey yaşayan varmı yani hafta geriligi olsa Bile her hafta değişim olmasi gerekmezmiydi moralim çok kötü

Kızlar meraba hep takip ediyorum ama yeni üye oldum bn sata göre 7 haftalik hamileyim ama 2 haftadır gidiyorum doktor hep 5 haftalik diyor böyle bişey yaşayan varmı yani hafta geriligi olsa Bile her hafta değişim olmasi gerekmezmiydi moralim çok kötü
Canim hcg degerlerin nasil ayrica ilk zamanlarda sat ile uyumsuzluk olmasi normal diye okuyodum belki gec dollenme olmustur

Canim hcg degerlerin nasil ayrica ilk zamanlarda sat ile uyumsuzluk olmasi normal diye okuyodum belki gec dollenme olmustur
Ben kan testi yapmadım 5 haftalik iken gittim keseyi gördü ama bi hafta sonra tekrar 5 hafta dedi altan bakarak bebeği gördük inş sağlıkla kucağımiza almak nasip olur hepimize

Ben kan testi yapmadım 5 haftalik iken gittim keseyi gördü ama bi hafta sonra tekrar 5 hafta dedi altan bakarak bebeği gördük inş sağlıkla kucağımiza almak nasip olur hepimize
Ilk zamanlar da cihazlara cok guven olmuyomus canim sen ferah tut icini inşallah bebegin sağlıklı buyuyodur

Maalesef kurtaj oldum kalbi atmiyormus kısmeti m de yokMuş demek ki allah yardimcimiz olsun
Hayirlisi buymus canım sağlıklı olmayan gebelik devam etmiyor. Allah saglikli gebelik nasip etsin bundan sonrası icin. Bu da bizim imtihanimiz. Sabredip tevekkül etmek en güzeli.

Çok teşekkür ederim cnm bu site sayesinde kolay atlattım diyebilirim allah beterinden korusun hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inş

Back
X