• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize ihtiyacım var

nnurrcann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
207
Puanlar
33
5 ay 20 günlük oğlum sallanarak uyuyordu ani bi kararla dünden beri emzirerek uyutuyorum yanına yatıyorum o dalana kadar sırtını sıvaxlıyorum zaten park yatağında yatmıyor koyunca uyanıyordu eşim yok diye gece bizim yatakta yattık sadece 2 kere uyandı emdi hemen uyudu şimdi de aynı şekilde uyuttum. Sürekli bizim yatakta yatamaz . Eşimle ayrı yatmayı da istemiyorum sizce ne yapayım bizim odaya yer yatağı mı yapsam kalın sünger yorgan fln koyup zaten dönüp duruyor rahat uyur yoksa montesseri yataklardan mı alsam kendi odasına ama gece ayrı yatmak istemiyorum eşimden odasını ne zaman ayırabilirim daha erken sanki ben mi onunla yatayım kızlar fikir verin yaaaa

Benim de bebegim 3 5 aylık eğer birlikte yatarsak gece cok az uyaniyor ama park yatağında hemen uyaniyor uyku suresi daha kısa oluyor ve her sese uyaniyor ama yanımda oyle degil ben esim ve bebegim birlikte uyuyoruz, ilerleyen zamanlarda yatak kenarına su koruyucu şeyler var adını bilmiyorum yabancı hesaplarda görüyorum düşmesin diye onlardan almayı düşünüyorum ileride de montessori yatak ama 2 yaşından once farklı odada yatabileceğini düşünmüyorum.bence 5 ay cok erken odasını ayırmak icin biraz daha sizinle yatsa, en kotu odaya bi yer yatağı atarsınız ya da dediğim şeylerden alip ayni yatakta yatarsınız.

5 ay 20 günlük oğlum sallanarak uyuyordu ani bi kararla dünden beri emzirerek uyutuyorum yanına yatıyorum o dalana kadar sırtını sıvaxlıyorum zaten park yatağında yatmıyor koyunca uyanıyordu eşim yok diye gece bizim yatakta yattık sadece 2 kere uyandı emdi hemen uyudu şimdi de aynı şekilde uyuttum. Sürekli bizim yatakta yatamaz . Eşimle ayrı yatmayı da istemiyorum sizce ne yapayım bizim odaya yer yatağı mı yapsam kalın sünger yorgan fln koyup zaten dönüp duruyor rahat uyur yoksa montesseri yataklardan mı alsam kendi odasına ama gece ayrı yatmak istemiyorum eşimden odasını ne zaman ayırabilirim daha erken sanki ben mi onunla yatayım kızlar fikir verin yaaaa
Kucucuk bebeğiniz ya
ne bu çocuktan ayrı yatma pesınde olmak

Kocanizi mı kapacaklar

Bebegim 4 ayi yeni doldurdu. Ilk 10-15 gunden sonra hep bizimle yatti. Artik yavas yavas donmeye basladigi icin son 2 haftadir fln park besiginde yatirmaya basladim. Yine benim yanimda, geceleri uyandiginda beni gorebiliyor, bazen eliyle parmagimi tutup oyle uyuyor, huzursuzlandigini hissettigimde ben ona pispis yapiyorum vs.

Ilk zamanlar besikte yatmak istemiyordu hemen uyaniyordu koyar koymaz. Besigin icine daha kalin bir yatak aldik, besigin kendi yatagi ince gelmisti gozumuze. Nevresimin ustune de soguk olmasin sicak hissetsin diye battaniye seriyorum. Daha rahat uyur diye. Belki besigi bebek icin daha konforlu hale getirebilirseniz sevmiyorsa. Deneme yanilma usulu. Ama uyuyamiyorsa da birakin yaninizda yatsin, sicakliginizi kokunuzu ariyordur belki.

Back
X