bence git kal kayinvalidenlerde
onlari tanimis olursun iyi bir deneyim olur senin icin canim:)
hic olmazsa bi kerecik git
Benım aılem ızın vermezdı, bende kalmak ıstemezdım acıkcası. Evlıyken dahı onların evınde lavaboya gıtmeye cekınen ben, nısanlıyken ne yapardım bılmıyorum.
biz zaten aynı şehirdeyizzz ve aramızz çok iyi kayınvalidemle arkadaş gibiyiz kafa dengi birisiii kayınbabam izin alıcakmış birde babamdann babamda kesin izin vericek annm yine izin vermiycek arada ben kalıcam anlıycanız
zatennn bendeee annemi sıkıştırmıyorum ızın vermıyorsaa elbette bir bildigi var dıyorumm..Kayınvalıdemedeee ustune basa basa annemın ızın vermedıgını dogru olmayacagını soyledım zatenBen nisanliyken kaldim, ama yurtdisinda oldugum icin ozamanlari nisanlimi görmek icin bizimkilerde aramiz sogmasin diye izin vermislerdi, ama sadece iki gün nisanlimin evinde diger günler teyzemde kalmistim.
Ama sahsen kendi kizim olsa izin vermem, ozaman bende cahildim ailemde hic akil vermemisti. Kayinvalidemle cok iyiydik agzimdan bir sürü laf aldilar görümcemle iki günde, seneler sonra evlendikten sonra hepsini bir bir basima kalktilar ilk firsatta.
Ama nisanlim olmasa hic gitmezdim, ne isim var ya? Kim bilir ne seytanlik düsünüyorlar. Konu kayinvalide olunca pozitif düsünemiyorum bazen maalesef- tecrübeye dayanarak : )
Annen istemiyorsa cok akilli kadin valla, dua etki böyle annen var. Benimki cok saf ve iyi niyetliydi, herseye evet dedi bir akil vermedi, cilesini ben cektim. Kayinvalidene karsi sanki gelmek istiyormusunda annen izin vermiyormus gibi bir tavir alirsin olur biter.
asla kalmamm nişnalıyken ancak annemle kalırım sonra yarın öbür gün o kadın laf eder gördük öylelerini kaldılar sonra basit kıza çıktı adları:dilcikar:
Kalmanızda bir sakınca görmediğim gibi kalmaktaki ısrarınızada bir anlam veremedim.
Evet ben nişanlı iken kalmıştım,öyle kalmak için değilde biraz mecburiyetten(ev tutma zamanı,farklı şehir olayları)
Üstelik nişanlınızda yok,ayrıca aileniz istemiyorsa yok yere olay olmasının manası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?