- Konu Sahibi katinaizmir
Sizce bunu bilerek mi yaptı, yoksa bildiğimi ve denemeyeceğimi düşünmüş olabilir mi?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senı kıskanmış mı acaba yanı yenıden onunla olmanı mı ıstıyo sence bole mı düşünüyosun?
ben bi ilişkisi olduğu halde bnm bildiğim şifreye dönmüş olmasını yani bu riski alabilmiş olmasından kızı pek de önemsediğini düşünmüyorum sence..?
şu an bi ilişkisi olduğundan emin misin peki? sana tepkini ölçmek , kıskandırmak için öyle demis olabilir mi??
ben bi ilişkisi olduğu halde bnm bildiğim şifreye dönmüş olmasını yani bu riski alabilmiş olmasından kızı pek de önemsediğini düşünmüyorum sence..?
Bende sıze katılıorumda erkek arkadasınızdadn zıyade sızın ıcın.. Eskısını dusunmek,facesıne gırmek, arastırmak falan fılan, Erkek arkadasınıza haksızlık degıl mı?
kafanızı fazla karıştırıp üzerinde yoğunlaşmayın bence ne olucaksa zaman içinde zaten olur