fikrinize ihtiyacım var..

ben bi ilişkisi olduğu halde bnm bildiğim şifreye dönmüş olmasını yani bu riski alabilmiş olmasından kızı pek de önemsediğini düşünmüyorum sence..?

evet bole seyler olabılıyo erkekler duygusuzca sadece vakıt gecırmek amacıyla bazen bole ılışkiler yasayabılıyor bu ilişkisi oyle olabılır senın hayatında bırının olup olmadıgını tam anlamak için ve de senı kıskandıgı için ve yenıden ona dönmen için bunu yapmış olabılır dıyorum konuyu ayrıntılarıyla bılmeyen dışardan bı ınsan olarak........

ben bi ilişkisi olduğu halde bnm bildiğim şifreye dönmüş olmasını yani bu riski alabilmiş olmasından kızı pek de önemsediğini düşünmüyorum sence..?

bu durum şifrenin ne olduğuna bağlı...
tutup öylesine bir numarası olur 123456 dır şifresi ve bunu değiştirme gereği hissetmez erkek.. umursamaz böyle şeyleri..
ama sizinle ilgi bir durumsa birlikte olduğunuz tarih olabilir sizin adınız olur vs.

bu tür şifreleri hala kullanıyor olması evet hayatındaki insanı önemsemediği sonucunu çıkartır ama ilk söylediğim gibi sıradan bir şifreyse sizlik hiçbir durum yoktur :50:

bu cumartesi sabaha karşı onu aradım kendimi tutamayıp, çünkü onun arkadaşlarından biriyle karşılaşıp sinir oldum ve kıza msj atmak geldi içimden onun faceini kullanarak.. sonra da aradım ve şifresini bildiğimi söyledim, değiştirmesi istedim.. o da tamam dedi, farkında olmadan kullandığını ayrıca bnm hiç bişey yapmayacağımı düşündüğünü söyledi, böyle de bi sonsuz güven vermişim ona zamanında bunu öğrenmiş oldum..
Sonuca gelirsek pazar sabahı face girmiş ama şifre şu saate kadar aynı ??? ona bağlı kalmak kurcalamak istemediğimi de söyledim.. irade de bi yere kadar merak onu geçebiliyo ve ister istemez giriyorum..! 'Seni özlediğimi söylemek istemiyorum' gibi bi cümlede sarfetti konuşma sırasında amacını hala anlayabilmiş değilim..!!:50:

Bende sıze katılıorumda erkek arkadasınızdadn zıyade sızın ıcın.. Eskısını dusunmek,facesıne gırmek, arastırmak falan fılan, Erkek arkadasınıza haksızlık degıl mı?

Bende sıze katılıorumda erkek arkadasınızdadn zıyade sızın ıcın.. Eskısını dusunmek,facesıne gırmek, arastırmak falan fılan, Erkek arkadasınıza haksızlık degıl mı?

bence hala değiştirmeyişi, benim onu takip etmem onda saplantılı olmam için üstelik hiç bişey yapmayacağıma bu kadar güvenmişken :) daha ne istesin kii??

Back
X