• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikrinize ihtiyacim var

silayahasretim

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
111
0
316
Merhaba arkadaslar bu aralar cok mutsuzum fikirlerinize ihtiyacim var biz dort senelik evliyiz evliligimiz hep inisli cikisliydi ama buna ragmen birbirimizi cok seviyorduk yani ben oyle saniyordum.Gecen hafta aldatildigimi ogrendim ustelik esim bana kendisi itiraf etti iyi bi arkadas cevresi yok kotu arkadaslarindan birisi bunu geneleve goturmus ve sonrasini siz dusunun evt bana kendisi itiraf etti ama normal bir iliski olmadigini soyledi once sonrada dogru ortaya cikti iste.Esimi cok seviyorum suan buyuk bi travma geciriyorum ve dahasi esim iki haftadir ne yemek yiyor nede uyku uyuyor cok pisman ve beni hala sevdigini onun sadece bi hata oldugunu soyluyor ama ben unutamiyorum suan bi karar asamasindayim ayrilmalimiyim yoksa ona bi sans dahami vermeliyim lutfen bana cvp yazin

Merhaba arkadaslar bu aralar cok mutsuzum fikirlerinize ihtiyacim var biz dort senelik evliyiz evliligimiz hep inisli cikisliydi ama buna ragmen birbirimizi cok seviyorduk yani ben oyle saniyordum.Gecen hafta aldatildigimi ogrendim ustelik esim bana kendisi itiraf etti iyi bi arkadas cevresi yok kotu arkadaslarindan birisi bunu geneleve goturmus ve sonrasini siz dusunun evt bana kendisi itiraf etti ama normal bir iliski olmadigini soyledi once sonrada dogru ortaya cikti iste.Esimi cok seviyorum suan buyuk bi travma geciriyorum ve dahasi esim iki haftadir ne yemek yiyor nede uyku uyuyor cok pisman ve beni hala sevdigini onun sadece bi hata oldugunu soyluyor ama ben unutamiyorum suan bi karar asamasindayim ayrilmalimiyim yoksa ona bi sans dahami vermeliyim lutfen bana cvp yazin

Aldatmak çok kötü ya bütün güvenini sarsıyor insanın gel de bi daha güven :47::47: Ben de çok karşıyım aldatmaya eşime sürekli diyorum sakın yapma hazmedemem felan diye :50: Ama bi şans daha verilebilir sanki mutlu olabileceğin birini bulmak çok zor :31: en azından zamana bırak cnm, eşine söyle güvenimi tekrar kazanman gerek de zamanla geçer inşallah, ama bi daha olursa gözünün yaşına bile bakma :20:

Boşanın dicem ama boşanmayacaksınız belli ki eşinizi mutlaka bir doktora götürün ne idüğü belirsiz hastalıklar kapmış olabilir ilişkide filan bulunmayın bari. :37:

Çok zor bir durum gerçekten ama zamana bırakabilirsin bi evliliği kurmak kolay değil çünkü... Güven bir kere sarsıldığında eskisi gibi olmuyor hiç birşey. Eşin gerçekten çok büyük bir hata yapmış.Biraz sürünmesi gerekiyor bence . Karar sizin umarım hakkında hayırlısı olur

geneleve gitmeyi kabul etmiş, ve bi kadınla beraber olmuş.. bunlar olurken hiç aklına sen gelmişmisin bu kadar kolay mı ya. O kadar üzüldüm ki... evde karısı varken insanın genel ev ya genel ev iğrenç. Seni üzmesine yıkmasına değdimi, yuvasına attığı kazığa değmiş mi!
Ayrılmak zor, devam etmek daha da zor. Başkasına dokunmuş başkasını hissetmiş sana yeniden dokunmasını nasıl için kaldırıcak ki. Evet pişman olmuş gelmiş anlatmış ama bilmiyorum ya çok zor bi durum. Biz ne desek boş sen karar vericeksin, çünkü sen yaşıcaksın. Allah yardımcın olsun. Umarım verdiğin karar hakkında hayırlı olur. İnan çok üzüldüm

Bu kararı verecek olan sensin.

Ama eğer eşinin yaptığı ile ilgili bir fikir istiyorsan;

Affedilebilir birşey değil. Normal birşey değil. Sana yanlışlıkla küfür etse hadi bir daha olmaz dersin affedersin, ancak başka bir insana dokunmuş olması... Bunun telafisi olur mu?

çok zor bir aşamadasın şu an allah yardımcın olsun kendin için en iyisini bulup kararı ona göre vermelisin verdin kararların sana sonradan pişmanlık yaşatmasın.

Boşanın dicem ama boşanmayacaksınız belli ki eşinizi mutlaka bir doktora götürün ne idüğü belirsiz hastalıklar kapmış olabilir ilişkide filan bulunmayın bari. :37:
Ne iliskisi dogru durust beraber yatmiyoruz bile ikimizde dusunmekten kafayi yiyecez .Korunmali yapmis ama yinede test yaptiracaz

hepinizede tesekkur ediyorum arkadaslar yorumlariniz gercekten cok onemli benim icin.Birazcik zamana birakmak istiyorum cunku suan hicbisey dusunemiyorum ne affedebiliyorum nede biraki gidebiliyorum guvenmem icin yeminler ediyor daha geldigi gun benim haberim yokken kurana el basmis ve suan soyledigi su yanlislikla bile olsa goz ucuyla dahi bakmayacam belki inanirim gelecege dair.Ama ben suan icimden atamiyorumki hepiniz cok dogru soylediniz cok igrenc bisey.Ama insan basina gelmeyince hic gelmez sanirdim belki baskasi bana sorsa bosan derdim oyle olmuyormus Allah kimseye yasatmasin

allah sana sabır versin canım çok zor bir durum.evlendikten 1-1.5 yıl sonra falan annemlerde bi telefon çaldı eşim balkondan odaya geçti hiç şüphe etmezdim eşimden ama o an bana birşey dinlememi söyledi.tel.konuşmasından belliydi yabancı biri ile konuştuğu.gittim ve kapıdan dinledim.ama hala içimde geldim yoktun dedi ve anladım bir bayan olduğunu çünkü çok kibar konuşuyordu hemen odaya daldım. gözlerİ fal taşı gibi açıldı ben yaklaşıncada hemen telefonu kapattı.aldım elinden iş yerinden birinin adı ile kaydetmiş aradım bi kadın çıktı tam ben konuşacaktım fırsat vermeden elimden aldı telefonu hemen içini açıp sim kartını aldı ve kırdı.sonra daha bekarkenki arkadaşları il bikaçkere görüştüğü bir kadınmış ve daha yeni netten karşılaştıklarını ve bikaçkere konuşup sonra konuşmuyacağını düşündüğünü anlattı bana geldim yoktun dedin dediğimdede internetten kastetmiştim dedi.ama benmi ozaman çok saftım inandım ve peşini bıraktım işin tabi hemen kendi nosunu değiştirme teklifinde bulundu ve değiştirdi ama şimdi her fırsatta eşimden şüphe ediyorum hala aklımdan çıkmıyor. biraz gecikse acaba başka biri ile birliktemi diye hem kendimi yiyorum hemde onu.yani insan unuturum sanıyor o an inanmak istiyor ve kendini kandırıyor ama unutamıyor hayatı zehir ediyor. bunları sana bukadar detaylı anlatmamın nedeni hala hepsini harfiyyen hatırlıyorum olduğumu göstermek.yani tabiki kararı sen vereceksin ama unutamıyor evliliğini zehre çeviriyor insan.allah yardımcın olsun.

allah hepimize yardım etsin.ben okadar güveniyordum ki eşime herkes aldatabilir ama o kesinlikle diyordum.ama şimdi kesin her fırsatta aldatıyormuş gibi geliyor.ona ve kendime hayatı zindan ediyorum çok zor bir durum.

aslina bakarsan bende ona soyle dedim ben bunu unutamam sanada kendimede zehir ederim hayati, hic olmazsa biraz ara verelim evliligimize ki; halada boyle dusunuyorum ama o surekli ozur diliyor bir daha yaparsam benden bosan ve hicbiseyde talep etmem senden oglumu bile istemem diyor .Haklisin ona guvenmek istiyorum ama hicbizaman olabileceginide dusunmuyorum ve ikimizede hayati zehir edecegimi biliyorum hickimseyle paylasmadim paylasamam bununla nasil basa cikacagimi bilmiyorum

ben olsam affedemez, boşanırdım.
:(
bazı hataların geri dönüşü yok malesef.
sen sadece seks için biriyle birlikte olup pişman olsan itiraf etsen eşin seni affeder miydi?
affetmeyi bırak sağ bırakır mıydı?

erkek diye normalleştirmeyin şu durumu. bu adamın yaptığı malesef benim bakış açıma göre affedilemez, ölümcül bir hata.
:50:

Son düzenleme:
boşanmayın kesinlikle..neden kesinlikle diyorum çünkü evlilik kolay kurulmuyor..işin içine niceleri dahil olacak..bu durum altından kalkılması güç şeylere gebe olabilir..senin baban bunu duysa ne olur otur düşün? bırak şimdi sürünsün dövünsün ağlasın..sakın yüz verme..mecbursun demek istemem ama tekrar güvenmeye mecbursun maalesef..kendimi senin yerine koydum ve şuan o şekilde bunları yazıyorum..acı çeksin kendi başına hiç oralı olma..taviz verme..yüzün yumuşasın demiyorum..ama boşanma..boşanmama nedeninide söyleme..çünkü bir daha tekrarlayabilir bundan emin olursa..canım kadınlar her yükü çekiyor ve erkekler önlerindekinin bokuna her haltı yiyorlar..allah ıslah etsin..ne diyebilirim..

boşanmayın kesinlikle..neden kesinlikle diyorum çünkü evlilik kolay kurulmuyor..işin içine niceleri dahil olacak..bu durum altından kalkılması güç şeylere gebe olabilir..senin baban bunu duysa ne olur otur düşün? Bırak şimdi sürünsün dövünsün ağlasın..sakın yüz verme..mecbursun demek istemem ama tekrar güvenmeye mecbursun maalesef..kendimi senin yerine koydum ve şuan o şekilde bunları yazıyorum..acı çeksin kendi başına hiç oralı olma..taviz verme..yüzün yumuşasın demiyorum..ama boşanma..boşanmama nedeninide söyleme..çünkü bir daha tekrarlayabilir bundan emin olursa..canım kadınlar her yükü çekiyor ve erkekler önlerindekinin bokuna her haltı yiyorlar..allah ıslah etsin..ne diyebilirim..

malesef ki söylediklerinizde çok haklısınız.bu evlilikten kurtulduk diyelim sonrakinin nasıl olacağını insan nasıl bilebilir ki.dün arkadaşlarlada konuştuk ben aşk evliliği yaptım gözüm daha açılmadan hemen evlendim.şimdi olsaydı çok zordu evlilik günden güne çevremizdeki olanlar izlediğimiz haberler insanı evlilikten korkutuyor.sapığı var piskopatı var.
Cumartesi günü bizde bu güvensizlikten dolayı eşimle tartıştık.belki size saçma gelecek anlattıklarım ama yinede anlatayım.geçen ay eşim bi giyim mağazasından kendisine 2 ceket 3 t-şört almış ve aldığı fiyati söyledi. Geçenlerdede kart extresi bana geldi ve fiyat çok yüksek geldi bana arada 80-100 tl fark var söylediği fiyatla.sordum acaba yalnışmı oldu yoksa arkadaşınla falan mı gittinde birlikte karttan aldınız diye hemen üste çıkarak konuyu kapattı.bende ertesi gün aradımmağazayı kameraya bakacağım yanında kim vardı kime alışveriş yaptın dedim.dışardaydı geldi ve önce anlamadım düşününce anladım demekki sen bana güvenmiyorsun güven olmadan sevgide olmaz demekki bizim evliliğimiz bitmiş dedi.falda baktırdım eşin seni çok kıskanıyor çok sıkıyor dedi kadın zaten sizin evliliğiniz 10 yıla kadar falan biter dedi dedi bana bende madem öyleymiş şimdi bitirelim dedim.ama onada gelmiyor.boğuyosun beni diyor.bende güvenimin telefon olayından sonra kalmadığını tekrar kendisinin güvenimi kazanacağını söyledim.aldattın beni ben sadece telefonda kaldığına inanmıyorum dedim.ve hemen o olayı yine kapattı ne aldatması nekadar büyütüyosun dedi yine hemen.bende farkındayım böyle ikimizide bunalttığımı vebundan sonra daha rahat bırakacağımı ve olacağımı söyledim.çünkü gerçekten saftır normalde kendisine işyerinde takılanları falan anlatır ama bilemiyorum yinede ne yapacağımı ama çok sıktığımıda biliyorum birazda rahat bırakarak deniyeceğim böyle evliliğim tehlikede.çok uzattım kusura bakmayın ama hakikaten insan çevresindekilerle paylaşamıyor bunları ve biryerden sonra içindede tutamıyor.

evt bende kimseye anlatamadigim icin burdayim zeytinagaci sonuna kadar haklisin ben yapsam asla affetmezdi aslina bakarsan bende affedemiyorum ama su durumlar oyle bunaldiki birde takinti cikti ya hastalik bulastiysa diye, ona aciyorum arada yumusuyorum arada hic konusmuyorum yani aslina bakarsaniz duygu degisimleri yasiyorum nasil davranacagimi bilmiyorum kendimide cok kotu hissediorum inanin yorumlarinizi okumak iyi geliyor bebeek bence falcilara inanipta onlari kafana takma gaybi Allahtan baskasi bilemez biz elimizden geleni yapmakla mukellefiz

evt bende kimseye anlatamadigim icin burdayim zeytinagaci sonuna kadar haklisin ben yapsam asla affetmezdi aslina bakarsan bende affedemiyorum ama su durumlar oyle bunaldiki birde takinti cikti ya hastalik bulastiysa diye, ona aciyorum arada yumusuyorum arada hic konusmuyorum yani aslina bakarsaniz duygu degisimleri yasiyorum nasil davranacagimi bilmiyorum kendimide cok kotu hissediorum inanin yorumlarinizi okumak iyi geliyor bebeek bence falcilara inanipta onlari kafana takma gaybi Allahtan baskasi bilemez biz elimizden geleni yapmakla mukellefiz

haklısın canım ama ben değil eşim çok inanır fala falan. vallahi durum bu insan başkasının hayatına ben olsaydım en küçük bi yalnışlıkta bırakır giderdim diyor ama kendine gelince okadar katı olamıyor malesef.sende hakikaten biraz konuşma en ağır cezalardan birisi konuşmamak ama işte ben yapamadım yapamam onu.şimdide eşimi biraz daha serbest bırakmaya karar verdim bakalım nasıl olacak çok inanmak istiyorum ama birşeyleri sorgulamadan AKIŞINA BIRAKACAĞIM. HAKKIMIZDA HAYIRLISI HEPİMİZİN.

Bugun ne yqptım biliyormusunuz eşimle aıds testi yaptırmaya gittim drun yanındada agladım aslına bakarsanız eşimin biraz utanacagını düşündüm şimdiden sonra ne olacak bilmiyorum konuşuyorum ama daha cok onu eziyorum ve her dediğimi yaptırıyorum ne kadar bu böyle gider bilmıyorum

ne yazıkki affedeceksiniz ve eşinizin yaptığı yanına kar kalacak
yanlış anlamayın sizi yadırgamıyorum
kadınlar asla unutmaz
yavrunuzla daha çok ilgilenin aklınız dağılsın hakkınızda hayırlısı

bugun ne yqptım biliyormusunuz eşimle aıds testi yaptırmaya gittim drun yanındada agladım aslına bakarsanız eşimin biraz utanacagını düşündüm şimdiden sonra ne olacak bilmiyorum konuşuyorum ama daha cok onu eziyorum ve her dediğimi yaptırıyorum ne kadar bu böyle gider bilmıyorum

allah yardımcın olsun canım.çabuk unutur ve herşeyi eskisine çevirir erkekler.senin aklındansa hiç çıkmaz.

Back
X