- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
merhaba kızlar öncelikle bu tabıkı bır dert değil. Allahım hepinizi dertten kederden korusun. Biraz fıkre ıhtıyacım var . 6 aylık velıyım ılk evlendıgımde vajinismus dum ılk konularımda gorulur zaten de neyse atlattım cok sukur sımdıde bende bır cocuk askıdır basladı 2 aydır esımı ıkna çabalarındayım. esım 30 bense 25 yasındayım maddı acıdan sıkıntımız yok ama ben henuz çalışmıyorum unıversıte mezunuyum bazı hedeflerımı tutturmak ıcın 1 yıl beklemem gerek ama ben bu surede bebekte yapabılcegımı dusunuyorum esım tam ıkna oluo bana baslıo sen ıyı ye guclenmen lazım bak zayıfsın bebıs tutmaz dıo ben heveslenıorum sonra 1 saat sonra vazgecıo genelde henuz ıstemıo ama bazen benı umutlandırıo cok sinirlenıyorum bencıllıkte etmek ıstemıyorum ama eger ben bu 1 yılı beklersem 2 yıl daha beklemem gerek en azından ben 3 cocuk ıstıyorum ama olmazkı ole beklersem ruyamda bıle cocuk goruyorum. afedersınız ama esım korundukça sınırlenmeye baslıyorum sonra kendıme kızıyorum sıkıştırmaya hakkın yok adamı dıye napmalıyım.