- Konu Sahibi pofuduktosbaga
tamam işte mantıklı düşün korkma korkunun ecele faydası yok işte en kötüsüde sen herşeysin anne kardeş dost ama en büyük aşk değilsin en önemlisi alışkanlıksın onun değimiyle
maalesef .............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam işte mantıklı düşün korkma korkunun ecele faydası yok işte en kötüsüde sen herşeysin anne kardeş dost ama en büyük aşk değilsin en önemlisi alışkanlıksın onun değimiyle
onu engellıyo cunku ben her agladıgımda her kızdıgımda baska bıseyede kızsam ona abuk sabuk seyler yazıyorumgercekten sacmalıyorum ama öyle böyle degıl
![]()
16 nın ıcındeydım suan tam uc degılız ama farkı yok evet
aranızdaki yaş farkında düşündürücü 10 yaş nerdeyse ve sen henüz reşit olmuşsun. uzak dur diyorum . okul hayatına odaklan ve yaşıtlarınla sevgili ol
maalesef uzaktan bunları söylemek cok kolay bende kendıme dısardan baksam bunları soylemıstım ama ben zaten vazgecmeye calısıyorum ve dedıgım gıbı yasanmıslıklar buna cok musaade etmıyor
Bu mantıkta bir adamla zaten olmaz, unut. Anlamadığım nokta elinde bir kanıt olmadan hayatında biri var diyerek üzerine gitme olayı nedir ya?
Boşver yaşanmışlıkları daha güzelini yaşarsın.
Şimdi taşlar yerine oturdu. Kendi hayatına bakmayı denemelisin. Seni hak etmiyor gibi.daha once aldatıldıgım ıcın onun tarafından benzer ilgisizliklerde kuruntu yapmak zor olmuyorrr(((
Şimdi taşlar yerine oturdu. Kendi hayatına bakmayı denemelisin. Seni hak etmiyor gibi.
Terk et gitsin sorunlu ilişkiden iyi bir evlilik çıkmaz tam sorumluluk alan biriyle evlen herşeyini tamamlamış biri çıkar karşına yorma kendini pişman olmazsın şans verme böylelerine
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi