Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir sebebi yok:)Konuda anket nıye var..
Bende nişanımda pudra bi elbise giyinip yine pudra pembesi bi ayakkabı ile kombinlemiştim bence pudra pembesi stiletto düşün krem çiğ kalır dore de elbisenden daha çok patlar
Elbise çok zarif zaten başka bi model ve renk elbisenin tüm zerafet ve iddiasının önüne geçerAynen ben de stiletto tavsiye ettim
ten rengi ta da pudra pembe :)
çok sevindim beğendiğinize:):*Elbise çok zarif zaten başka bi model ve renk elbisenin tüm zerafet ve iddiasının önüne geçer![]()
Bende nişanımda pudra bi elbise giyinip yine pudra pembesi bi ayakkabı ile kombinlemiştim bence pudra pembesi stiletto düşün krem çiğ kalır dore de elbisenden daha çok patlar
ayakkabı ekledim bakabilir misin:):)Elbise çok zarif zaten başka bi model ve renk elbisenin tüm zerafet ve iddiasının önüne geçer![]()
Canım ben daha sade bi modelden yanayım evde bu var diyosan tabi kötü olmaz ama yeni alacaksan bence pudra pembesi stiletto al daha şık olurayakkabı ekledim bakabilir misin:):)