- 18 Ekim 2015
- 468
- 422
- 18
- Konu Sahibi mavibilgisayar
arkadaşlar yakın zamnda boşandım istemeyerek.kızımın velayeti babada biz bosandıktan sonra daha doğrusu şuan sadece mahkemede boşandık tebliğ elime geçedi daha.mahkeme gununden sonra eski eşim bir kızla nişanlanmış.yakındada duğunu varmış.nufus cüzdanını değiştirir değiştirmez nikah gunu alacakmış.kızımın velayetini bana vermiyo.ailemde velayet olmadan kabul etmıyo.yoksa kafasına göre gelir alır diye.ailem onların ilerde velayetını verecegini düşünüyo.çunku evlendiği kız bekar senın kızına bakmaz bakamz diyo benim kızım şuan dört yaşında anasınıfına vermişler.ama ben eski eşimin nişanlısına zorla baktırcagını duşunuyorum.çünkü o zorla birşey yaptırmayı cok sever.ve aldıgı kızda benim eski eltimin kızkardeşi.eski eltim o aileye geldiği için pişmanken şimdi kaynına kız kardeşini verdiriyo.size sorum bekleyimmi velayetı versin diye yoksa velayetsız alayımmı.şimdi onların vermesini beklersemde kızıma boşa eziyetlı gunler çektirmiş olurum.ailem bu evliliği hiç istemedi bastan beri.keşke onları dinleseydım ama artık çok gec.şimdi ne yapsam onları dinleyip beklesemmi velayet için yoksa ben velayetsızmı alsam yavrumu uzun oldu kusura bakmayın