Merhaba kızçeler bu defa bir arkadaşımın derdine derman arıyorum :) Arkadaşım, ilkokul arkadaşına aşık, bu aşk karşılıklı fakat bizim kız bazı problemlerinden dolayı bu sevgisinin karşılıklı olduğunu asla belli edemedi , hep kaçmak zorunda kaldı. Aradan seneler geçti bütün sorunlar çözüldü tam artık sevdiğini söyleyebilecekken, aşık olduğu adamın Los Angeles'a gittiğini öğrendik. Çok uğraştı, aşkını sürekli dile getiren bir adamdı, sanırım karşılık bulamayınca sessizce yurt dışına yerleşti. Şimdi bizim kızla bu oğlanı birleştirme çabası içerisindeyiz. Bu sebeple olaya yavaş yavaş girişmek istiyoruz. Bu aşıklar 10 yılda yalnızca 1 kez buluşup, yalnızca kahve içtiler. İkisinde de kahvenin hatrı herkesden daha büyük. Ben diyorum ki Los Angeles'taki adresine ulaşıp kahve ve 1 tane fincan gönderse. Üzerine de not içtiğimiz kahvenin hatırına,yılların hatırına falan gibi nasıl olur lütfen bir fikir verin erkeğimiz akrep erkeği işimiz zor ama eminim ki burada akrep erkeğin üstesinden gelecek hatunlarımız da var
Valla fikir çok guzel ve orijinal ben etkili olacağını düşünüyorum. Arkadaşın, eğer cidden asiksa adim atmaktan korkmasin zira aşkta gurur olmaz.
Ki aşkı karsilikliymis, umarım mesafeler asklarina engel olmaz, ama arkadaşın bağlantıyı koparmasin adım atsin..