fikrinize ihtiyacm var

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
Merhaba arkadaslar
Bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var. Arkadas araciligiyla biriyle konusuyorum . Suan sadece birbirimizi taniyoruz. Daha bulusamadik. Yarin onun kucuk bir ameliyati var burnundan. Ameliyattan sonra istirahati bitince ilk kez bulusacagiz. Elim bos gidersem ayip olur mu? Sonucta ameliyatin kucugu buyugu olmaz. Bir yandanda gerek yok diyorum . Dusuncesiz olur muyum minik bi hediye alsam mi almasam mi?

Son düzenleme:
eğer geçmiş olsun ziyaretine evine yada hastaneye gideceksen alırsın,
hediye değilde hasta ziyeretine giderken götürülecek klasik şeyler vardır...
istirahat bitiminde görüşeceğiniz için bence gerek yok...

ben olsam almazdım galiba, ama ilk görüşmeden sonra eğer hala istiyorsan alıp ilk buluşmada fırsat olmamıştı tekrardan geçmiş olsun deyip verebilirsin belki.

Aslnda bnde almayi dusunmedm ama bryandan da ilk gorusmemiz bu seklde brsey versem onu dusundugumden dolayi sevnebilir. Kararszm bilmiyorum

ameliyat olunca hediye götürülmez ki zaten canım ya yiyecek-içecek yada çiçek falan götürülür
hastaneye gitseydin alırdın ama dışarda buluşacaksanız gerek yok bence

Ben olsam meyve götürürdüm..
Kendim çok sevdiğimden midir nedir,meyve en güzel hediye gibime gelir hep.:16::16:

bence gerek yok ..çicek falan alamazsın şimdi tuhaf olur .çikolata alsan oda olmaz .. bence alma yaa sonuçta sevgilin değil henüz sevgili olursanız alırsınız karşılıklı ...

Hastaneye ya da eve gideceğim deseydin meyve götürülür hediye götürülmez zaten
Ama dinlendikten sonra görüşeceğinize göre gerek yok
Buluşunca dile getirirsin geçmiş olsun diye.
Ben olsam götürmezdim açıkcası çikolata filan götürülmez zaten hasta insana.

şimdi sen ona bir şey götürürsen fazla beklenti içinde olduğunu düşünebilir. kendini götür sadece.
hem güzel giyinip hafif makyaj yapıp gidersen zaten göze güzellik hediye etmiş olursun. :)

Back
X