• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinizi almak istiyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar öncelikle hepinize merhaba :hulya:
Ben sizlere bişey danışmak istiyorum aslında.
Benim şimdiye kadar 4 erkek arkadaşım oldu hepsiyle ciddi düşünüyordum.Ama dördü de kıskanç olduğu için bende özgürlüğü sevdiğim için hep kavga ettik ve ayrıldık.
Şimdi yine karşıma bi kaç kişi çıkıyo ama olmayacağını bildiğim için geri çeviriyorum.(Hem ailesinin durumu hem düşünce yapıları olarak bana uymadıkları için.Aile durumu derken maddi olarak değil farklı şeyler.)Ama ister istemez de aklım karışıyor.
Benim bi arkadaşımda evlenmek istiyordu,teyzemin arkadaşının oğlunu önce kıza gösterelim beğenirse kız öyle söyleriz diye düşündük.Sonra biz oğlanın dükkana gittik neyse çocuk benimle konuştu genelde.Tabi öyle bi iş için gittiğimizi bilmiyor.
Sonra arkadaşım bunu beğendi teyzem oğlanın annesine söylicekken,kadın teyzeme sen geçende oğlumun yanına iki kızla gitmişsin içlerinden bi kızı beğenmiş kız da isterse görüşelim diyor demiş.Kadın beni tarif etmiş teyzemde diğer kız için oğlana bakmaya gittiğimizi söyleyememiş.Sonra ısrarımla söyledi fakat oğlan ona dikkat etmedim ben diğeri ile tanışmak istiyorum demiş.
Neyse bende olmaz demiştim bu konu kapandı.Fakat anneminde bi kaç kişi aklını karıştırdı zaten birde bu oğlanın annesini sevdiği için önceden de bildiği için annem illa olcak diye bişey yok bi tanışın diyor.Ama ben iki senelik okudum bu sene uzadı ve hem dikey geçişe hazırlanıyorum hemde okulum bitcek.Bu kişi ise liseden sonra okumıcam demiş dükkan açmışlar çarşıda iyi bi yerde dükkanı var çalışıyor.Evleri var aslında ailesinin ama bu para biriktirmiş kendim alıcam diye,araba da almış yani maddi yönden sıkıntıları yok.Annesi de gördüğüme göre iyi biri ama oğlanla sadece dükkanda konuştuk...Sizce bi konuşayım mı kadın annemi de teyzemi de her gördüğünde benim oğlan yine sizin kızı sordu diyormuş. Bir kere konuşsunlar diyormuş...
Bu kişiye bakmaya gittiğimiz kız arkadaşımda bu durumu biliyor ve görüş sanki nolcak hemen evlencek değilsin ya diyor...
Napsammm :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence hiç birşey yapma...
bunlar için çok vaktin ve çok daha seçeneklerin olacak...
önce okulu bitir,mesleğine al eline..önüne dizilirler zaten...
bunlara şuan için kafa yorma derim ben ...
eğer bir şekilde kısmetin ise kişi,seni her an her yerde bulabilir..
kader -kısmet böyle bişi...:1hug:

kedıcım tatlım...
maşallah dıyom sana :nazar:ne cok ılıskın olmus yaw sanırım bana egıtım vermelısın kaydirigubbakcemile3nese gelem senı konuya...
gosurmekle bısı kaybetmezsın ama ben okıycam meslegımı alıcam kendımı karıyere verıcem dersende hem karıyer yap hemde aşk hayatını yurut neden olmasınkı karsındakını tanımadan oyargılı davrama derım sana
herkese bı şasn verılmelıdır ...

Benim şimdiye kadar 4 erkek arkadaşım oldu hepsiyle ciddi düşünüyordum.Ama dördü de kıskanç olduğu için bende özgürlüğü sevdiğim için hep kavga ettik ve ayrıldık.

Ama ben iki senelik okudum bu sene uzadı ve hem dikey geçişe hazırlanıyorum hemde okulum bitcek.

Bu kişiye bakmaya gittiğimiz kız arkadaşımda bu durumu biliyor ve görüş sanki nolcak hemen evlencek değilsin ya diyor...
Napsammm :uhm:

yaşın kaç bilmiyorum ama okulum var diyorsun , dikey geçiş yapacağım diyorsun bu demek ki önünde eğitimin için uzun bir yol var

hem eğitim hem gönül işlerini yürütebilecek dene ... ama özgürlüğümü severm kısıtlanmaya gelemem diyorsun, oğlan bu konuda sana baskı yaparsa eğtimin yine sekteye uğramasın

okuluna yoğunlaş bitir... 5. bi erkekle kafanı yorma:lepi:

hem kız arkadaşında belki ondan hoşlanmıştır , sonra arkadaşınla da papaz olma bu kişi yüzünden kafamçokkarıştı

oğlanı araştır ,

her söylediğine inanma

en azından konuş fikirleriniz uyuşuyormu
:kahve:

Sanırım yaşın küçük henüz..

Önce okulunu bitir,mesleğini eline al,hayat seni biraz daha olgunlaştırsın...a.s

Ondan sonra sıra gelir sevgili yapmaya,evlenmeye...

Annenin bu yaşta kızı için acelesi ne anlamadım..CADIARZU

kedicim eğitim şart diorum :delphin:

birilerinin ısrarıyla tavsiyesiyle böle ciddi konulara girilmemesi taraftarıyım herzaman, özelliklede çok genç yaşlarda..

hiç kafan karışmasın bence, kendine bi hedef belirle ve ona göre ilerle, emin ol daha çok kişi çıkar karşına evlenmek için tanışmak için ama eğitimle ilgili fırsatlar buna nazaran daha kısıtlı olur.. a.s

ayrıca eşinin sağladığı milyarlarca maddi destek senin kendi emeğinle kazandığın 100tlye karşılık gelmez emin ol, okulunu bitir mesleğini eline al ve ekonomik özgürlüğü olan bi bayan ol, bu devirde çok önemli bi nokta bu bence.. a.s

a.s.

Önemli olan baskalarinin begenmesi onaylamasi degil,senin begenmen ve karar vermen önemli amaaaa evlilik isini ertele,okulunu devam ettir.Kimsenin lafi senin aklini bulandirmasin,seninde niyetin var ise görüs ama dedigim gibi aklin karismasin..Egitim evlikten daha önce geliyor bunuda unutma..

eğitimini etkilemicegin kanısındaysan ve onu sende begendiysen bi görüş derim...

bence de okulunu bitir ve eğer yapabiliyorsan dikey geçiş de yap 2 sene daha oku
eğitim daha önemli canım inan ki ama istiyorsan da görüş okuduğunu ve kısmet olursa daha 3 sene okuyacağını söyle
belki sevgili olursunuz 3 yıl sürer ve senin okulun bitince de evlenirsiniz ama o zaman da eğitim farkı olur
yok ben sorun etmem diyorsan o zaman problem yok görüşebilirsin
ama okulunu aksatmamak kaydıyla tabi

Back
X