- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Allah inşallah sizin içinde hayırlı kapılar acar.5 gün çalışma 2 gün tatil var.ama tatil hafta içine de denk gelebilir.Senin yerinde olmak çok isterdim okuduğum bölümden iyi bir yere yerleşmek günümüzde pek çok kişinin hayali... Bi dene bakalım başla o kadar işsiz kalmışsın o hırsla başla belki düşündüğün kadar zorlamaz seni haftasonları nasıl?
Bunu çok düşünüyorum.nankorluk yapiyosun diyorm kendi kendime.ne kadar ugrastin diyorum.esim dahil herkes skinti yapmamam gerektiğini söylüyor.Vardiya iyidir ya. Bi hafta sabah gidip erken cıkacaksın, bi hafta uykunu alıp oglende gideceksin. Gecesi varsa bi tek o zorlar sızı, onda da aldıgınız parayı ıssız kaldıgınız zamanları hatırlayıp sukredersınız halinize gecer gider. Buyutmeyin. Kıymetini bilin.
Hayırlı olsun
Bencede yapmayın, kendinize rahatla vakit ayırırsınız. Bi hafta gec uyuyup sabah erken kalkıcam stresinız olmayacak, bi hafta erken cıkıp işten gezebıleceksınız. Böyle dusunun. Sureklı sabahta hep erken uyumak zorunda olmak kış geldi o sogukta hep erken uyanmak, sıkıyor insanı. Bence vardiya guzel. Sadece geceyı sevmedim. Belki gece yoktur iki Vardiyadır:))Bunu çok düşünüyorum.nankorluk yapiyosun diyorm kendi kendime.ne kadar ugrastin diyorum.esim dahil herkes skinti yapmamam gerektiğini söylüyor.
Malesef var 3 vardiya.onda da ya aşağıda işçilerle cay keyfi yaparsin ya da çıkıp yukarda tekrar kpss calisirsin diyorlar.cocuk çok istiyorum. Hamile olunca vardiya da iptal devlette.Bencede yapmayın, kendinize rahatla vakit ayırırsınız. Bi hafta gec uyuyup sabah erken kalkıcam stresinız olmayacak, bi hafta erken cıkıp işten gezebıleceksınız. Böyle dusunun. Sureklı sabahta hep erken uyumak zorunda olmak kış geldi o sogukta hep erken uyanmak, sıkıyor insanı. Bence vardiya guzel. Sadece geceyı sevmedim. Belki gece yoktur iki Vardiyadır:))
Öyleyse ınsallah en kisa zamanda hamile kalır, anne olursunuzMalesef var 3 vardiya.onda da ya aşağıda işçilerle cay keyfi yaparsin ya da çıkıp yukarda tekrar kpss calisirsin diyorlar.cocuk çok istiyorum. Hamile olunca vardiya da iptal devlette.
Inşallah teşekkür ederimÖyleyse ınsallah en kisa zamanda hamile kalır, anne olursunuz
Hesapta maaşınızı görünce gerginliginiz geçer.hayirli olsun.icinizi daraltmayin.issiz olduğunuz ve deli gibi kısa çalıştığınız gunleri hatirlayin ya atanamasaydiniz? İnsan herşeye alisiyor hayattaIyi geceler herkese,
Yıllarca ama yıllarca gece gündüz çalıştım devlete atanabilmek için.simdi bir fabrikaya kimya mühendisi olarak atandım yaklaşık 15 gündür çalışıyorum.maasim gerçekten iyi.soyle bir durum varki tercih sırasında nitelik kodlarını incelemedim atandığım fabrikada vardiya sistemi uygulanacak.ama ben buna dikkat etmemiştim.benim hatam.ki vardiya sistemini görseydin yazmaz miydin diye sorsaniz yazardım.cunku çok işsiz kaldım.
Ama şimdi bu Vardiyaya girecek olmam beni inanılmaz geriyor.istemiyorm çünkü.ama maaş ve devlet olması cezbedici tabiki.cok huzursuzum bu konuda
Evet gördüm gerçekten şu dönemde iyi bir maaşım var.sukretmek lazım haklısınızHesapta maaşınızı görünce gerginliginiz geçer.hayirli olsun.icinizi daraltmayin.issiz olduğunuz ve deli gibi kısa çalıştığınız gunleri hatirlayin ya atanamasaydiniz? İnsan herşeye alisiyor hayatta
Malesef var 3 vardiya.onda da ya aşağıda işçilerle cay keyfi yaparsin ya da çıkıp yukarda tekrar kpss calisirsin diyorlar.cocuk çok istiyorum. Hamile olunca vardiya da iptal devlette.
Öncelikle hayırlı olsun.Ben de nöbet usulü çalışıyorum ve cok seviyorum bu şekilde 8 5 çalışmaktan çok daha iyi benim için siz de alışırsınız merak etmeyin.Iyi geceler herkese,
Yıllarca ama yıllarca gece gündüz çalıştım devlete atanabilmek için.simdi bir fabrikaya kimya mühendisi olarak atandım yaklaşık 15 gündür çalışıyorum.maasim gerçekten iyi.soyle bir durum varki tercih sırasında nitelik kodlarını incelemedim atandığım fabrikada vardiya sistemi uygulanacak.ama ben buna dikkat etmemiştim.benim hatam.ki vardiya sistemini görseydin yazmaz miydin diye sorsaniz yazardım.cunku çok işsiz kaldım.
Ama şimdi bu Vardiyaya girecek olmam beni inanılmaz geriyor.istemiyorm çünkü.ama maaş ve devlet olması cezbedici tabiki.cok huzursuzum bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?