Fikrinizi soyler misiniz?

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Iyi geceler herkese,
Yıllarca ama yıllarca gece gündüz çalıştım devlete atanabilmek için.simdi bir fabrikaya kimya mühendisi olarak atandım yaklaşık 15 gündür çalışıyorum.maasim gerçekten iyi.soyle bir durum varki tercih sırasında nitelik kodlarını incelemedim atandığım fabrikada vardiya sistemi uygulanacak.ama ben buna dikkat etmemiştim.benim hatam.ki vardiya sistemini görseydin yazmaz miydin diye sorsaniz yazardım.cunku çok işsiz kaldım.
Ama şimdi bu Vardiyaya girecek olmam beni inanılmaz geriyor.istemiyorm çünkü.ama maaş ve devlet olması cezbedici tabiki.cok huzursuzum bu konuda

Senin yerinde olmak çok isterdim okuduğum bölümden iyi bir yere yerleşmek günümüzde pek çok kişinin hayali... Bi dene bakalım başla o kadar işsiz kalmışsın o hırsla başla belki düşündüğün kadar zorlamaz seni haftasonları nasıl?

Allah inşallah sizin içinde hayırlı kapılar acar.5 gün çalışma 2 gün tatil var.ama tatil hafta içine de denk gelebilir.

Vardiya iyidir ya. Bi hafta sabah gidip erken cıkacaksın, bi hafta uykunu alıp oglende gideceksin. Gecesi varsa bi tek o zorlar sızı, onda da aldıgınız parayı ıssız kaldıgınız zamanları hatırlayıp sukredersınız halinize gecer gider. Buyutmeyin. Kıymetini bilin.
Hayırlı olsun

Bunu çok düşünüyorum.nankorluk yapiyosun diyorm kendi kendime.ne kadar ugrastin diyorum.esim dahil herkes skinti yapmamam gerektiğini söylüyor.

Bunu çok düşünüyorum.nankorluk yapiyosun diyorm kendi kendime.ne kadar ugrastin diyorum.esim dahil herkes skinti yapmamam gerektiğini söylüyor.
Bencede yapmayın, kendinize rahatla vakit ayırırsınız. Bi hafta gec uyuyup sabah erken kalkıcam stresinız olmayacak, bi hafta erken cıkıp işten gezebıleceksınız. Böyle dusunun. Sureklı sabahta hep erken uyumak zorunda olmak kış geldi o sogukta hep erken uyanmak, sıkıyor insanı. Bence vardiya guzel. Sadece geceyı sevmedim. Belki gece yoktur iki Vardiyadır:))

Malesef var 3 vardiya.onda da ya aşağıda işçilerle cay keyfi yaparsin ya da çıkıp yukarda tekrar kpss calisirsin diyorlar.cocuk çok istiyorum. Hamile olunca vardiya da iptal devlette.

Hesapta maaşınızı görünce gerginliginiz geçer.hayirli olsun.icinizi daraltmayin.issiz olduğunuz ve deli gibi kısa çalıştığınız gunleri hatirlayin ya atanamasaydiniz? İnsan herşeye alisiyor hayatta

Hesapta maaşınızı görünce gerginliginiz geçer.hayirli olsun.icinizi daraltmayin.issiz olduğunuz ve deli gibi kısa çalıştığınız gunleri hatirlayin ya atanamasaydiniz? İnsan herşeye alisiyor hayatta
Evet gördüm gerçekten şu dönemde iyi bir maaşım var.sukretmek lazım haklısınız

Vardıya işine alışan nasıl tek sabahları çalışmışım diyor. Resmi Biryerde işin olsa hep izin almak zorunda kalmıyorsun. Bilmediğin birşey olduğu için korkutur ama bir başla daha farklı düşüneceksin

Bence insan işini sevdikten sonra vardiya kötü bir şey değil. Hafta içi evde olmak, resmi işleri halletmek, uykuyu alıp akşam ise gitmek güzel şeyler bence. Asıl tekdüze bir şekilde hergun ise gitmek, tekdüze bir şekilde hafta sonu tatil olması sıkıcı diye düşünüyorum.

ben kesinlikle vardiyalı çalışmak isterdim
sabah 8 akşam 5 insanı o kadar bunaltıyor ki bu düzen
arada değişiklik bana lokum gibi gelirdi

hem bu vardiya saatlerinde işlerinizi halledebilirsiniz.
8 aydır farklı bi şehirdeyim hala ikametimi değiştiremedim işten fırsat bulup
pasaportumda soyadımı değişcem değişemiyorum
ehliyetimi değişcem değişemiyorum
hastaneye gidicem gidemiyorum

yaşasın vardiyaa

Malesef var 3 vardiya.onda da ya aşağıda işçilerle cay keyfi yaparsin ya da çıkıp yukarda tekrar kpss calisirsin diyorlar.cocuk çok istiyorum. Hamile olunca vardiya da iptal devlette.

e daha ne
herkes çalışabiliyor da siz neyiniz fazla ?
o kadar işsiz kalıp da iyi bir işde çalışıyor olmanız mucize
sızlanmayın

Öncelikle hayırlı olsun.Ben de nöbet usulü çalışıyorum ve cok seviyorum bu şekilde 8 5 çalışmaktan çok daha iyi benim için siz de alışırsınız merak etmeyin.

İşsizlik mi daha zor, vardiyalı çalışmak mı? Hayat her zaman istediğimiz şartlarda şekillenmiyor. Bazı şeylere sahip olmak için bazı şeylere katlanmak gerekebiliyor. Yapacak bir şey yoksa, şikayet etmek yerine, uyum sağlamaya çalışmak daha mantıklı değil mi? O zaman ilk soruma geri dönüp, bir düşünmeniz gerekiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…