Fikrinizi soyler misiniz?

yahu mezun olduktan sonra sirf issiz kalmayayim diye erkeklerin bile yururken cekindigi sanayi bolgesinde gece yarilarina kadar calistim. oyle vardiya falan degil.esnek calisma saati diyorlar tatlim. maas falan da patronun keyfine kalmis ayin 5 inden sonra bekle belki bu hafta belki bir daha ki ay bu ayin maasini alirsin o da sansliysan. ne cektim ne ugrastim. kpss ye hazirlandim atandim ne mobbingler yasadim 8.5 aylik hamile halimle boyaci merdivenine tirmanip dosya tasidim. o berbat arsivlerde hapsira oksure is yaptim yine gikim cikmadi...
atanmissi. hen de bu ulkede kendi bolumunden vardiya sana cok sey katacak azicik sukur azicik...

Boşuna stres yapmayın çogu fabrikalar vaediya sistemiyle çalişiyor.Vardiyalı işlerde hafta içi resmi işlerinizi halledebiliyorsunuz...Sabah uykunuzu almiş oluyorsunuz bir suru altarnatifi var bence.

hem bilseydim yazardım diyorsunuz hem de istemiyorum diyorsunuz.

Yıllarca atanmak istemiş atanmışsın
işsizliğin ne demek olduğunu da biliyorsun
Maaşın iyi işin garanti.
Hergün hergün vardiya olmayacak ya şükür et.

vardıya ınsanları neden gerıyor anlamıyorum bence cok guzel ?
halletmek ıstedıgınız ıslerı halletme fırsatı sabah 8 aksam 5-6 olunca hafta ıcı yapmanız gereken hıc bır ısı yapamıyorsunuz vardıya bana hep cazıp gelmıstır

Gerçekten çok zor şartlar altında atandım.kilpayi girdim diyebilirim ama bu konuda skinti yaptin kendime

Iyi geceler herkese,
Yıllarca ama yıllarca gece gündüz çalıştım devlete atanabilmek için.simdi bir fabrikaya kimya mühendisi olarak atandım yaklaşık 15 gündür çalışıyorum.maasim gerçekten iyi.soyle bir durum varki tercih sırasında nitelik kodlarını incelemedim atandığım fabrikada vardiya sistemi uygulanacak.ama ben buna dikkat etmemiştim.benim hatam.ki vardiya sistemini görseydin yazmaz miydin diye sorsaniz yazardım.cunku çok işsiz kaldım.
Ama şimdi bu Vardiyaya girecek olmam beni inanılmaz geriyor.istemiyorm çünkü.ama maaş ve devlet olması cezbedici tabiki.cok huzursuzum bu konuda

Kusura bakma da senin gibi böyle bir türlü memnun olmayanlarda, öyle her işte sıkılacak bir şey bulanlardan pek hoşlaşmıyorum. Bana böyle sanki hayat enerjimi emiyorlar gibi geliyor ..... Böyle elde ettikleriyle mutlu olmak yerine,, oh bak yıllarca uğraştım sonunda kazandım ve atandım diyeceğine neler yapıyorsun...

Çok huzursuzsan başlama göreve, istifa et yani.. Yerine mutlu mesut başlayacak binlerce insan var...

Ne ilginçsiniz.
Mühendisler asgari ücretle bile iş bulamıyor artık
İnsanlar işsizlikten kafayı yemek üzere.
Senelerce uğraşıp atanmışsınız maaşınızda çok iyi şimdi ama nedeeennn vardiya diye ağlıyorsunuz..lütfen bekleme yapmayın istifa edin işine ahtapot gibi sarılacak başkası atansın.Zira mesai arkadaşınız olsaydım sizin gibi memnuniyetsiz ve gözünde çalışmak olmayan biriyle çalışmak istemezdim.

Ne alakası var çalışmayı istememekle.vardiya olunca çalışmayı istememek mi oluyor.sadece vardiya düzenini sevmiyorum.bunun için fikir almak istedim.tirnaklarimla geldim bu noktaya ben onun bunun torpiliyle değil.

Çıkın o zaman yıllarca işsiz olan insanlar var onlar çalışsın.Millet iş arıyor bulamıyor.

Back
X