- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Ben ne istediğimi kendimde bılmıyormkı.. Sızce neden geliyor esım gorusme yebiten bitmiş birileriinin araya girmesi o kadar saçma geliyor ki bana ,
kimse 4 duvar içinde ne oldugunu bilemez ,
sende boşanmak istemiyorsun sanırım
Ama o kadını sevmiyor esım. Bıde kadın gunduz aramıs zaten ıkna edememıs. Aksam nası ıkna oldu bulusma ya onu anlmdmBence görüşelim arayıp durmasınlar diye düşündü. Biten bitmiş gibi görünüyor
Evliliğin bitmesine veya bitmemesine karar verecek olan sizsiniz 3. Kişilerin fikri ne alaka? Eğer sağlıklı bir ilişkiniz yok ise karşı tarafla bitirin gitsin neden eziyet çektiriyorsun kendine? Bir mutsuz evlilik tüm hayatına mal olacak yoksa.2 aydır babaevındeyım esımle bosanma asamasundayz avukatlar tutuldu. Hıcbır sekılde barısmak istemiyen ınsan buzgıbı sogudum istemiyorum barısmak dıyen insandı. Bızım esımle tanısmamıza vesıle olan teyze sımdı aramızı yapmaya barıstrmaya calısıyor. Esımle telefonda konusmus ama ıkna edememıs hıcbır sekılde ıstemedgnı falan sogudugunu söylemis, aynı gunun aksamı teyze bıdaha aramıs bızı ortak noktada bulusturmak ıcın ıkna etmıs, bulusma yı kabul etmıs senın hatrın ıcın geliyorum demıs kadına ama o kadını pek sevmez esım, sızce barısmak ıcınmı geliyor yoksa baska cıkarı mı var? Teyze, kocası, ben ve esım 4 umuz bluscaz. Bızım aramızı yapmaya calıscak büyüklerimız. Anlamadığım sey su gunduzden istemiyorum sogudum buzgbym ona karsı dıyen ınsan aksam neden bulusma yı kabul ediyor sızce..
Benım ısteyerek geldıgımı bilmiyor esım. Bende o kadının hatrı ıcın gelıyormIsrarlara dayanamamıştır keşke sizde sizi istemeyen biri için çaba sarf etmeseniz .. yanlış anlamayın lütfen amaa ben olsam onurum kabul etmez beni isteyeni isteyerek ..
Sürekli aramasın diye düşünmüştür istemediğimi orada da görsün diye. Siz boşanmak istiyor musunuzAma o kadını sevmiyor esım. Bıde kadın gunduz aramıs zaten ıkna edememıs. Aksam nası ıkna oldu bulusma ya onu anlmdm
Onlar buyugumuz olarak aramızı yapmaya çalışıyo sadece.Evliliğin bitmesine veya bitmemesine karar verecek olan sizsiniz 3. Kişilerin fikri ne alaka? Eğer sağlıklı bir ilişkiniz yok ise karşı tarafla bitirin gitsin neden eziyet çektiriyorsun kendine? Bir mutsuz evlilik tüm hayatına mal olacak yoksa.
Mantıgm bosan dıyo kalbim hayırSürekli aramasın diye düşünmüştür istemediğimi orada da görsün diye. Siz boşanmak istiyor musunuz
Boşanma sebebiniz nedir peki?Mantıgm bosan dıyo kalbim hayır
Canım benim ikinizin arasında ne yaşandı kimse bilemez ama şahsi fikrim eşinle aranıza 3.kişiyi sokmayın. Beraber yalnız konuşup karar verin. Hayat sizin hayatınızMantıgm bosan dıyo kalbim hayır
Beraber konusamyrz cnku buluşmaya cagrsam gelmez telefonda ıse hayır diyor Baska bir sey demıyorCanım benim ikinizin arasında ne yaşandı kimse bilemez ama şahsi fikrim eşinle aranıza 3.kişiyi sokmayın. Beraber yalnız konuşup karar verin. Hayat sizin hayatınız
Orda hevesli görünmeyin bence iyice izlenim yapın eğer gerçekten istemiyorsa sizde baz geçin derim tabi yuva zor kuruluyor ama eşinizde bitmiş gibiBenım ısteyerek geldıgımı bilmiyor esım. Bende o kadının hatrı ıcın gelıyorm
Zor bir süreçten geçiyorsun belli ama eşinizde bitmiş görünüyor. Bence sizde daha fazla çabalayıp kendinizi yıpratmayın. İstemeyen biriyle ömür tüketmeyin. Hayat devam ediyor. Allah yardımcınız olsunBeraber konusamyrz cnku buluşmaya cagrsam gelmez telefonda ıse hayır diyor Baska bir sey demıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?