Fıkrınızı söylermısınız?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
2 aydır babaevındeyım esımle bosanma asamasundayz avukatlar tutuldu. Hıcbır sekılde barısmak istemiyen ınsan buzgıbı sogudum istemiyorum barısmak dıyen insandı. Bızım esımle tanısmamıza vesıle olan teyze sımdı aramızı yapmaya barıstrmaya calısıyor. Esımle telefonda konusmus ama ıkna edememıs hıcbır sekılde ıstemedgnı falan sogudugunu söylemis, aynı gunun aksamı teyze bıdaha aramıs bızı ortak noktada bulusturmak ıcın ıkna etmıs, bulusma yı kabul etmıs senın hatrın ıcın geliyorum demıs kadına ama o kadını pek sevmez esım, sızce barısmak ıcınmı geliyor yoksa baska cıkarı mı var? Teyze, kocası, ben ve esım 4 umuz bluscaz. Bızım aramızı yapmaya calıscak büyüklerimız. Anlamadığım sey su gunduzden istemiyorum sogudum buzgbym ona karsı dıyen ınsan aksam neden bulusma yı kabul ediyor sızce..

biten bitmiş birileriinin araya girmesi o kadar saçma geliyor ki bana ,

kimse 4 duvar içinde ne oldugunu bilemez ,

sende boşanmak istemiyorsun sanırım

O kadın artık aramasın görsünler anlaşamadığımızı, soğuduğumu bir daha beni rahatsız etmesin diye yapıyordur

Bence görüşelim arayıp durmasınlar diye düşündü. Biten bitmiş gibi görünüyor

Israrlara dayanamamıştır keşke sizde sizi istemeyen biri için çaba sarf etmeseniz .. yanlış anlamayın lütfen amaa ben olsam onurum kabul etmez beni isteyeni isteyerek ..

Evliliğin bitmesine veya bitmemesine karar verecek olan sizsiniz 3. Kişilerin fikri ne alaka? Eğer sağlıklı bir ilişkiniz yok ise karşı tarafla bitirin gitsin neden eziyet çektiriyorsun kendine? Bir mutsuz evlilik tüm hayatına mal olacak yoksa.

Israrlara dayanamamıştır keşke sizde sizi istemeyen biri için çaba sarf etmeseniz .. yanlış anlamayın lütfen amaa ben olsam onurum kabul etmez beni isteyeni isteyerek ..
Benım ısteyerek geldıgımı bilmiyor esım. Bende o kadının hatrı ıcın gelıyorm

Ama o kadını sevmiyor esım. Bıde kadın gunduz aramıs zaten ıkna edememıs. Aksam nası ıkna oldu bulusma ya onu anlmdm
Sürekli aramasın diye düşünmüştür istemediğimi orada da görsün diye. Siz boşanmak istiyor musunuz

Onlar buyugumuz olarak aramızı yapmaya çalışıyo sadece.

Canım benim ikinizin arasında ne yaşandı kimse bilemez ama şahsi fikrim eşinle aranıza 3.kişiyi sokmayın. Beraber yalnız konuşup karar verin. Hayat sizin hayatınız
Beraber konusamyrz cnku buluşmaya cagrsam gelmez telefonda ıse hayır diyor Baska bir sey demıyor

Benım ısteyerek geldıgımı bilmiyor esım. Bende o kadının hatrı ıcın gelıyorm
Orda hevesli görünmeyin bence iyice izlenim yapın eğer gerçekten istemiyorsa sizde baz geçin derim tabi yuva zor kuruluyor ama eşinizde bitmiş gibi

Beraber konusamyrz cnku buluşmaya cagrsam gelmez telefonda ıse hayır diyor Baska bir sey demıyor
Zor bir süreçten geçiyorsun belli ama eşinizde bitmiş görünüyor. Bence sizde daha fazla çabalayıp kendinizi yıpratmayın. İstemeyen biriyle ömür tüketmeyin. Hayat devam ediyor. Allah yardımcınız olsun

Adam tamamem umudunuzu kesmeniz için gelecek o buluşmaya belliki bitirmiş kafasın da başka şeyler var
Bence hiç olmazsa gurunuzu kurtarın ve bu teyzeyi devre dışı bırakın ikiniz konuşun.. Konu ne bilmiyorum ama asla alttan almayın.. Mesafeli davranın..siz üstüne düştükçe o kaçacaktır
Hatta kibirli ve tepeden konuşun..boşanmak isteyen taraf sizmişsiniz gibi davranın terk edilen o olsun.belki dikkatini çekmeyi başarırsınız yada
En azından gururunuz kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…