- Konu Sahibi 528mucizemmm
Günümüz 25-30 yaş arası erkeklerini şöyle bir düşündüm de evlenmezler sanırım. Yine de genelleme yapmak istemiyorum ama bu yaş grubu erkeklerin bir kısmı gününü gün etme derdinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversite mezunu mühendis olan bir erkek lise mezunu bir bayanla evlenir mi
valla bu birtek turkiyede var bence meslekle büyüksenip egolaşan insanlar.Su diplomalara bu kadar anlam neden verilir anlamıyorum. Diploma aldık diye insanlıktan başka birseye mi geçiliyor sanki. Sen sen ol kendine kompleks yapma
valla bu birtek turkiyede var bence meslekle büyüksenip egolaşan insanlar.
yani ne bilim ceo falan olsalar evlenmek için ceo mu arayacaklar![]()
Mantık evliliği yapacaksa evlenmez kalben evlenirÜniversite mezunu mühendis olan bir erkek lise mezunu bir bayanla evlenir mi
Niye evlenmesinÜniversite mezunu mühendis olan bir erkek lise mezunu bir bayanla evlenir mi
Evlenir niye evlenmesin benim esim üni mezunu ben lise terk yani ortaokulum evlenrkende nerden mezunsun diye hic sart koşmadık ☺Üniversite mezunu mühendis olan bir erkek lise mezunu bir bayanla evlenir mi
Demek ki siz kendinizi geliştirmişsiniz ben ego olarak bakmıyorum bu saydığım üniversitelerde sadece teorik eğitim verilmiyo prestijli üniversiteler ve oranın kültürünü alıyo insanlar 4,5 sene hayata bakışları da etkileniyor. Atıyorum bilkent de okuyan Bi insanın hayata bakış açısıyla sütçü imam da okuyanın bir olmıyo böylece hiç üniversite de bulunmamış o kültürü almamış lise mezunu Bi kadınla konusacak çok şeyi de olmuyo adamın. Ortak paydada bulusamıyorlar
Kadınlar da iyi bölümden iyi üni den diye totolarını kaldırıyorlar tabi bideAma çok aşırı kibirli oluyorlar hatta yarışma programında bile işte surdan burdan mezunum aşırı şekilde bir ozguvenleri var...yani ben istediğim kişiyle evlenirim nasıl olsa gözü yle bakabiliyorlar...ama nasip diye birşey var ...yıllar önce hasta olarak gitti hastanede başhekim aşık oliyor ve evleniyorlar şimdi torun torba şahibiler...kızda yani ilkokul mezunu...bu dediğim 40 sene öncesi falan