• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

File76'nın Diyet Günlüğü

file76

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
1.601
671
248
Diğer
çok canım yandı bu gün artık ağlamak yok,yılmak yok çok büyük yemin ettim sonu gelecek bu sefer.
çok araştırdım sonunda kendime göre bir diyet buldum yarın başlıyorum Allahın izniyle

sabah kahvaltıdan önce büyük bir bardak karbonatlı su..
45 dk koşu bandında yürüyüş

kahvaltım:
2 dilim kepek ekmek,1domates,yağsız krem peynir,yeşil çay
öğlen:
1 kase çorba,1dilim kepek ekmek, mevsim meyvesi
akşam:
2 adet haşlanmış patates yanında satalık,domates (patates salatası yaparak yerim,bol limonlu)
mevsim meyvesi
günlük en az 2lt su
başlama tarihi:06.10.2012
kilom:88.200

Son düzenleme:
çok canım yandı bu gün artık ağlamak yok,yılmak yok çok büyük yemin ettim sonu gelecek bu sefer.
çok araştırdım sonunda kendime göre bir diyet buldum yarın başlıyorum Allahın izniyle

kahvaltım:
öğlen:
akşam:
2 adet haşlanmış patates yanında satalık,domates (patates salatası yaparak yerim,bol limonlu)
mevsim meyvesi
günlük en az 2lt su
bence diet listen güzel duruyor umarım yılmadan basarırsın canım peki hedefin kaç??
bu arada ben karbonatlı suyu anlamadım ne kı o?ne işe yarıyor?

kahvaltım:
öğlen:
akşam:
mevsim meyvesi
günlük en az 2lt su
cnm allh (c.c ) muvaffakıyet versin inş zayıflarsın ahhh bendede var o sorun malesef
bend ehep yapıcam diyorum olmuyo bu diet hergün böle mi olacak yani değişiklik olacak mı:26:

yaş kaç?evli misin?çocuk var mı?kılo da bunlarda etkılı çünkü

bence diet listen güzel duruyor umarım yılmadan basarırsın canım peki hedefin kaç??
bu arada ben karbonatlı suyu anlamadım ne kı o?ne işe yarıyor?

canım hedefim 65.
onuda alkali diyeti diye bir yerde okudum faydalıymış istersen araştır.

yaş kaç?evli misin?çocuk var mı?kılo da bunlarda etkılı çünkü
yaş 31 5 yaşında bir oğlum var.
cnm allh (c.c ) muvaffakıyet versin inş zayıflarsın ahhh bendede var o sorun malesef
bend ehep yapıcam diyorum olmuyo bu diet hergün böle mi olacak yani değişiklik olacak mı:26:
hep değil 2 hafta yapmayı düşünüyorum sonra değiştiririm.

Rabbim inşallah sonuna kadar yardımcım olur canımı yakana sonunda 2 çift lafım olacak inşallah.
sizinde desteğinizle inşallah olacak.

Rabbim inşallah sonuna kadar yardımcım olur canımı yakana sonunda 2 çift lafım olacak inşallah.
sizinde desteğinizle inşallah olacak.

tatlım kilolu olunca herkes ufak ufak laf sokuyo da
bide bazı değer verdiğin kişi bunu yapınca çok daha ağır geliyo yoksa sanada değer verdiğin kişi mi kırdı kalbini:26:

Son düzenleme:
tatlım kilolu olunca herkes ufak ufak laf sokuyo da
bide bazı değer verdiğin kişi bunu yapınca çok daha ağır geliyo yoksa sanada değer verdiğin kişi mi kırdı kalbini:26:

evet canım çok değer verdiğim biri...............

inşallah canım,sen kaç kilosun zayıflamak için neler yapıyorsun..

ben aslında zayıflamıştım geçen sene 12 kilo vermiştim bunuda yüzme,plates ve dengeli beslenmeyle de ama gene aldım
şimdi 84 kilo olmuşum zayıflamak için ismeğe spora gitmeye başladım bugün evde plates yapıcam inş bende vericem kilolarımı inş :30:

günaydın diyetimin bu gün ilk günü allah sonuna kadar yardımcımız olsun......
şimdi spor zamanı çoktandır çıkmamıştım koşu bandının üzerine :8::8::8:

hiç arkadaşım yok ya böylede insanın canı sıkılıyor ama bu haftayı kaçamak yapmamadan bitirim inşallah

kolay gelsin seni çok iyi anlıyorum. ben 84 kiloyum ve bulundugum her ortamda incitici sözler duyuyorum hemde en yakınlarımdan. yarın baslıycam bende umarım bu sefer de yarı yolda bırakmam kendimi :(

Back
X