• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film düşüncelerimiz ve paylaşımlarımız

canım klasıktır ama esaretın bedelını tawsıye ederım super...

ilginç bir film ise FİDO enteresan bır konusu war ve guzel gecıyor zaman

forrest gump ı da tavsıye edıyorum

aklıma geldıkce yazarım sekerım:21:

esaretin bedeli çok güzel bir filmdir.imdb puanı en yüksek olan film zaten şuanda.türk filmi derseniz gönül yarası kabadayı eşkiya.yabancı filmlerden piyanist,cinema paradiso,leon,casablanca,umudunu kaybetme.daha isterseniz yazabilirim

canım klasıktır ama esaretın bedelını tawsıye ederım super...

ilginç bir film ise FİDO enteresan bır konusu war ve guzel gecıyor zaman

forrest gump ı da tavsıye edıyorum

aklıma geldıkce yazarım sekerım:21:

aa esaretin bedeli mi duydum sanki izliyim ben bunu bakalım zaten sevgili de yok iyice aşk filmlerine ,filmlere sardım biliyosun:9:
yaz şekerim izledikçe fikir ver banada izliyim:23:

esaretin bedeli çok güzel bir filmdir.imdb puanı en yüksek olan film zaten şuanda.türk filmi derseniz gönül yarası kabadayı eşkiya.yabancı filmlerden piyanist,cinema paradiso,leon,casablanca,umudunu kaybetme.daha isterseniz yazabilirim

bütün tavsiye ettiklerini yaz şekerim en favorilerinide yazarsan bize de fikir olur hem:31:

aklıma gelmişken yazayım;
dün izlediğim filmler;
ben kiminle evliyim:süper bir romantik komedi ashton kutcher e bittim bu filmde çok romantik ve aşk adamıydı iyi oynamış
aşk ve küller;bir adamın delicesine beğımlı aşkını ve aonuçlarını anlatıyor sevdim filmi ama keşke sonu o şekilde bitmeseydi:53:
bu günde;
bağlanmak yok filmini izledim
bu aralar romantik takılıyorum:31:

Son düzenleme:
filmlere devam o zaman :) tom hanks'in yeni hayat filmi mükemmel ötesi.
çağan ırmak'ın dedemin insanları,Schindler'in listesi,black book,siyah kuğu
yes man de eğlenceli bir filmdir

ben black swan ı açtım bi defa izlemek için daha 10 uncu dk sında sıkılıp kapattım hala anlayamıyorum o kadar ödül kazandıran kısmı neresi ki dizinin:26:

ben black swan ı açtım bi defa izlemek için daha 10 uncu dk sında sıkılıp kapattım hala anlayamıyorum o kadar ödül kazandıran kısmı neresi ki dizinin:26:

Filmde oyunculuk harika , aklımda kalan o ama cidden çok abarttılar.:19:
Kesinlikle o kadar ödülmüş, övgüymüş hak etmiyor bana göre.

Hiçbir aman aman diyilecek ya da orijinal olup da ağzımızı açıkta bırakacak bir yanı yok.

Yine de dediğim gibi oyuncular için izlesen güzel olurdu aslında. (:

Filmde oyunculuk harika , aklımda kalan o ama cidden çok abarttılar.:19:
Kesinlikle o kadar ödülmüş, övgüymüş hak etmiyor bana göre.

Hiçbir aman aman diyilecek ya da orijinal olup da ağzımızı açıkta bırakacak bir yanı yok.

Yine de dediğim gibi oyuncular için izlesen güzel olurdu aslında. (:

canım izlicem merak ediyorum ama daha başlangıcı mıymıy sıksıcı nasıl tahammül edeyim de izliyim yahu
:ssz:
bu arada dizi yazmışım yukarı şaşırıp:9:

canım izlicem merak ediyorum ama daha başlangıcı mıymıy sıksıcı nasıl tahammül edeyim de izliyim yahu

bence "siyah kuğu" geçen yılın en iyi filmlerinden biriydi yani yapım yılını göz önünde bulundurursak ödül almasına şaşmamalı. Ayrıca kendi kanaatimi söyleyeyim ben filmi beğendim, kişisel hırsların bir insanın psikolojisini ne denli etkileyebileceğini çarpıcı bir şekilde belki biraz sert bir biçimde gösteriyor, Natalie Portman a zaten hayranım bu filmde oyunculuğunu konuşturmuş özellikle filmin sonu beni çok etkiledi, kuğu gölü balesi eşliğinde trajik bir son! kişisel beğeniler değişebilir tabi ama ben başarılı buldum filmi...
"artist" filmini de izledim onu da beğendim özellikle başrol oyuncuları çok iyiydi,tabii ki farklı tarzda denenmiş bir film olduğu için ödül almış diye düşünüyorum çünkü konusu çok çok klişe ama filmin sessiz oluşu, oyunculukları ve müzikleri ön plana çıkarıyor, izlenebilir bir film.
"all good things" güzel şeyler
dün izledim ve çok beğendim o da trajik bir film, gerçek bir hikayeymiş, tavsiye ederim.
"bir avuç deniz" ve "kurtuluş son durak" büyük umutlarla izlediğim yerli yapımlar çoğunlukla beni tatmin etmeye yetmiyor bu iki film de maalesef onlardan, çok beklentiniz olmadan izleyin derim...
"esaretin bedeli" denmiş bu film için gelmiş geçmiş en iyi film denir, derslerde, seminerlerde izletilir, bazı bölümleri yayınlanır,yani ne diyeyim çok derinlikleri olan bir film mutlaka izlenmeli, izlenmezse yazık olur ama benim en iyi filmim değil, ilk 10 a girer kesin, belki 5 e...
son yıllarda izlediğim en etkileyici film ise "vendeta" yine bir natalie portman filmi felsefesi çok iyi ve günümüzdeki çok popüler bir soruna parmak basıyor hem de çok cesurca, bu tür filmler dünyaya olan inancımı taze tutuyor, şiddetle tavsiye ederim...
"inception" yine farklı bir tarzı olan özgün bir senaryo, ben onu da çok beğendim biraz anlaşılması zor o yüzden 2 kere izlenmesi daha iyi olur...

bu arada o kadar çok kötü film izledim ki adlarını hatırlamıyorum bile en son sinemada "düşmanı korurken-safe house" izledik film de konu falan yok sadece aksiyon hiç beğenmedim.
beğenmediklerimin ismini hatırladıkça yazarım...

dream house u izledim dün ve beğendim 10 üzerinden 7
çelik yumruklar ı da izledim fena değil ama çok rocky filmlerine benzetmişler daha özgün bir senaryo olabilirdi, ama çocuğun dans sahneleri çok hoş :))

duyguların rengi(the help) şimdi izledim güzel bir film
birde beni unutma harika bir film mutlaka izleyin

parfum ANESTEZI VE GECE TRENI FILMLERI SON IZLEDIKLERIM UCUDE MUKEMMELDI

anestezi yi ben de izledim iki kez gerçekten çok şaşırmıştım ilk izlediğimde olaya kadının yaptığı çok çirkindi:19:
jessica alba güzel oyunculuk sergilemiş ama dimi:24:
gece treni korku mu:53:

anestezi yi ben de izledim iki kez gerçekten çok şaşırmıştım ilk izlediğimde olaya kadının yaptığı çok çirkindi:19:
jessica alba güzel oyunculuk sergilemiş ama dimi:24:
gece treni korku mu:53:

anestezı guzeldı ya
gece trenı korku degıl gerılım dıyelım ama hoştu

koku-fılmınıde onerıyorum cok bgndım ben

gece terni bana dehşet trenini anımsattı sanırım o zannettim bi an en son dehşet treni diye bir film açtık kardeşimle ayy o ne iğrenç film ya korku filmi diye geçer ama aslında psikolojik bir film
çok kan ve dehşet var resmen adamları canlı canlı kesiyorlar derilerini yüzüyorlar annecimm:18:

zamana karsı filmi cok guzel dun gece izledim konusu zaten cok farklı justin timberlake sevenler kacırmasın:16:

Son düzenleme:
Back
X