Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım klasıktır ama esaretın bedelını tawsıye ederım super...
ilginç bir film ise FİDO enteresan bır konusu war ve guzel gecıyor zaman
forrest gump ı da tavsıye edıyorum
aklıma geldıkce yazarım sekerım![]()
esaretin bedeli çok güzel bir filmdir.imdb puanı en yüksek olan film zaten şuanda.türk filmi derseniz gönül yarası kabadayı eşkiya.yabancı filmlerden piyanist,cinema paradiso,leon,casablanca,umudunu kaybetme.daha isterseniz yazabilirim
ben black swan ı açtım bi defa izlemek için daha 10 uncu dk sında sıkılıp kapattım hala anlayamıyorum o kadar ödül kazandıran kısmı neresi ki dizinin:26:
Filmde oyunculuk harika , aklımda kalan o ama cidden çok abarttılar.
Kesinlikle o kadar ödülmüş, övgüymüş hak etmiyor bana göre.
Hiçbir aman aman diyilecek ya da orijinal olup da ağzımızı açıkta bırakacak bir yanı yok.
Yine de dediğim gibi oyuncular için izlesen güzel olurdu aslında.![]()
canım izlicem merak ediyorum ama daha başlangıcı mıymıy sıksıcı nasıl tahammül edeyim de izliyim yahu
bu arada dizi yazmışım yukarı şaşırıp![]()
canım izlicem merak ediyorum ama daha başlangıcı mıymıy sıksıcı nasıl tahammül edeyim de izliyim yahu
bu arada dizi yazmışım yukarı şaşırıp![]()
atractivim burada olan burada kalır ı ızle ben cok begendım hem eglencelı hem sonunda mesaj werıyor![]()
duyguların rengi(the help) şimdi izledim güzel bir film
birde beni unutma harika bir film mutlaka izleyin
parfum ANESTEZI VE GECE TRENI FILMLERI SON IZLEDIKLERIM UCUDE MUKEMMELDI
anestezi yi ben de izledim iki kez gerçekten çok şaşırmıştım ilk izlediğimde olaya kadının yaptığı çok çirkindi
jessica alba güzel oyunculuk sergilemiş ama dimi
gece treni korku mu![]()