Film önerisi!

ya sen nasıl birisin bilmem ama ben duygusal biri değilimdir ama İlk Aşkım adlı filmde ağlamıştım :( yani bilmiyorum belki çok duygusal değildi benim duygusal bir anıma denk gelmişti ama iyi bir filmdi ablamda ağlamıştı uzun lafın kısası izle bir bu arada film Fransız yapımı :D

ben de hint filmleri önercem zira hint dışı izlemiyorum zaten :):)
Gülmek istiyosanız Dostana :)
ağlamak isterseniz Devdas olabilir.Ama daha güzeli Veer Zaara ya da Kal ho naho (en çok ağladığım iki filmden bi tnesidir bu) we are family de harikadır

bende o iki filmi hiç beğenmedim bende de var bi tuhaflık
ağlamayı geç note booku yarıda bıraktım
:26:

aamir khanı çok sevdiğim için izledim ama hiç ağlamadım:26:

a moment to remember biraz güzel ve hüzünlüydü
3 ıdıots da duygulandığım sahneler olmuştu
aklıma gelmedi pek:44:ben duygusuzum ondan mı:9:

aynen bende sıkılmıştım a moment to remember da pek etkilemedi beni:)) 3 ıdıots güzeldi duygusuz biride değilimdir aslında yada öylemiyim bilemedim:1: ama kolay kolay beğenemiyorum tavsiye edeceğin film varsa izlerim :))

eşkıya

daima lilya ( acayip ağlamıştım)

evim sensin (ağlama garantili)

-Her cocuk ozeldir
-Ghajini (mutlaka izle)
-Black
-Barfi
-Talaash

Bunlarin hepsi hint filmi ve eger izlersen hintlerin film sektorunde ne kadar basarili oldugunu anlarsin. Bunlarin hepsini mutlaka izlee. :34:

((((Ghaijini Hindi))))) kesinlikleeee izlenmesi gereken bi film.çok beğeneceğinize garanti veriyorum..o kadar çok arkadaşıma tavsiye ettim. hatta yurttaki bütün kızlara toplu izlettirdim herkes bayıldı. izlemeden ölmeyin diyebilirim :D

Ben izledim falan film bitti yatmaya gittim aglamaktan uyuyamadim resmen ya :2:
Kizin ölüm sahnesi aklima geldikce cok agladim mutlaka izlenmesi gereken bir film bence.

Dulha Mil Gaya yine bir Hint filmi. Çok güzel.Kesinlikle izleyin :12:

Sophie Marceau'nin oynadığı Anna Karenina 'yı tavsiye ederim.

Çok uzun zaman önce seyretmiştim ama seyrederken Sophie Marceau o kadar iyi oynamış ki o acı çekerken sizin de yüreğiniz daralıyor, tekrar seyretmek istemeyecek kadar canımı yakmıştı bu film.

Back
X