Filmlerdeki aşklar

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Herkese merhaba. Dademin kore filmi izliyordum, karakterleri o kadar güzel yaratmışlar ki. Aşk, sevgi, kıskançlık, güven, sahiplilik duygusu ve daha fazlası.. Adamlar bildiğin gerçek anlamda bir aşk yaşıyor gibiydiler. Bu filmlere gerçekten çok özeniyorum ama hepsi hayal ürünü, merak ediyorum da filmlerde ki gibi bir aşk yaşama şansı olan var mı içinizde? :43:

Hepimizin bu şansı var.. Ama hangimiz yaşıyor, bilemiyorum.. :50:

Haklısın canım ama bazılarının hikayesi mutlu sonla bitebiliyor

Son düzenleme:
Yazsam flim olur derlerya öyle bir aşk yaşıyorum :) Bitdiği yerden alevlenen birbirine sahip çıkan ölesiye aşık 2 insan düşünün.Başka şehirlerde aylarca görüşmek için bekleyen çaresizlikten kıskançlığa yansıyan haftalar süren kavgalardan sonra telefonda ağlayarak barışan birbirini delicesine seven iki insan düşünün :) İnşallah askerden sonrada mutlu son dicez.5. senemize nişanlı olarak girdik artık bitsin bu ayrılık bitsin bütün bu ayrılık acısı ..

Yazsam flim olur derlerya öyle bir aşk yaşıyorum :) Bitdiği yerden alevlenen birbirine sahip çıkan ölesiye aşık 2 insan düşünün.Başka şehirlerde aylarca görüşmek için bekleyen çaresizlikten kıskançlığa yansıyan haftalar süren kavgalardan sonra telefonda ağlayarak barışan birbirini delicesine seven iki insan düşünün :) İnşallah askerden sonrada mutlu son dicez.5. senemize nişanlı olarak girdik artık bitsin bu ayrılık bitsin bütün bu ayrılık acısı ..

Ah ne kadarda şanlısın, umarım her şey istediğin gibi olur böyle aşklar yaşamak zor bu devirde :40:

Bende böyle bi aska sahibimm:52:
Kizlar baska asklara özenmek yerine elinizdekini güzellestirin, hareket getirin askiniza :31:
sevmekten guvenmekten korkmayin..
Ama en onemlisi dee mukemmel erkegi aramayin oyle biri yok:27:
eksigiyle kusuruyla sevin .. sizde film gibi asklar yasarsiniz.

herkes mutlulugu uzaklarda ariyorr

Kizlar baska asklara özenmek yerine elinizdekini güzellestirin, hareket getirin askiniza :31:

Çok haklısın bence de tatlım, seviyoruz seviliyoruz değil mi ama yaa :16::38:

bencede kişilerin elinde bu
aşkını filmlerdeki gbi yapmak sonsuza dekk yaşatmak...:16:
hee benim öylemi .. hayırr :50:

filmlerdeki dizilerdeki aşaklarda genelde erkek son derece yakışıklıdır son derece zengin
boğazda villalarda oturur son model arabalara biner vs
bir o kadar da romantiktir tabi
bir kızı sever aşık olur onun peşinden koşar kız bunu istemez
halbuki gerçek hayatta tam tersidir
filmlerdeki karakterler de olaylar da gerçek hayata göre farklı zaten normal bir hayat canlandırılsa sıkıcı olur tercih edilmez
bazen ben de bir filmdeki adamın sevdiği kadına olan davranışlarına özeniyorum
sonra diyorum ki o gerçek değil kurgu yani onu yazan bir insan var ve onun meslesği bu

"Grinin Elli Tonu" diye bir kitaP okudum, oradaki kahraman gibi bir sevgilim olması için nelerimi vermezdim:16::16: ama gerçek hayatta böyle birinin olmadığını biliyorum :(

Hepiniz çok haklısınız kızlar, hepimiz ne hayalimiz varsa görelim :1:

ben de aamir khana aşık oldum galiba kızlar. erkek arkadaşım bilse çok üzülür. erkek arkadaşımı çok seviyorum ama o bana deli gibi aşık ben ona o kadar aşık değilim. ilerde başka birine daha fazla aşık olur muyum diye düşünüyorum ama öyle birisi olmayabilir de. napıcam bilmiyorum. erkek arkadaşımı da çok seviyorum o çok anlayışlı bana hep destek olur beni bu dünyada en iyi anlayan kişi...

ben de aamir khana aşık oldum galiba kızlar. erkek arkadaşım bilse çok üzülür. erkek arkadaşımı çok seviyorum ama o bana deli gibi aşık ben ona o kadar aşık değilim. ilerde başka birine daha fazla aşık olur muyum diye düşünüyorum ama öyle birisi olmayabilir de. napıcam bilmiyorum. erkek arkadaşımı da çok seviyorum o çok anlayışlı bana hep destek olur beni bu dünyada en iyi anlayan kişi...

İşin zor tatlım ya, bende herkesi geri çeviriyorum sevsem bile çünkü ileride daha iyisinin karşıma çıkacağına inanmışımdır hep.

süper yorum :))))

Back
X