filtre

lamar

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
882
205
333
arkadaşlar son bir kaç gündür bazı dizilerimi izlemek istediğimde +18 uyarı filtresi çıkıyor hatta az önce forumda bu dizilerle ilgili konuyu da açmak istediğimde( yorumları okumak için )burda aynı uyarıyla karsılaştım.. dizim de her zaman izlediğim s... and the city. aynı sorunla karşılaşanlar napıyo acaba..anlamadım yani her zaman izlerim son sezonu izlemıyorum..

aynı sorunla başka kimse karşılaşmadı heralde?

Ben daha dün gece can sıkıntısından bir bölüm sex and the city izledim. Sorun da olmadı hiç. Kendiniz internet filtresi falan koymuş olmayasınız ?

Ben daha dün gece can sıkıntısından bir bölüm sex and the city izledim. Sorun da olmadı hiç. Kendiniz internet filtresi falan koymuş olmayasınız ?
yok ya hiç bir şey yapmadım bilmiyorum zaten nasıl konuluyor,burda ki konu başlıklarında bile giremıyorum yeni oldu,önceden yoktu.

ya kızlar bılgısayara format attırdım yine +18 filtresi çıkıyor yaa ,çıldırıcam dizimi izleyemıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…