cnm sonuçları değil sadece aöf kendi sitesinde sınav sorularını açıkladı,,ordan sorularına bakıp netlerini çıkarabilirsin,,kolay gelsin
arkadaşlar okulumu bitirdiiiiim bitirdim.:teytey::teytey::teytey:
41 e devrediyor canm ewet geçiyorsun.tebriklervereliniortakarkadaşlar diyelimki 41 aldıkmı geçeceğimiz dersten 40.6 aldık geçiyor mu buçuk oldumu yani ilerimi devreder geri mi
e portala giriyorum tc mide giriyorum göremedimm
sonuçlara göre alt ders matematiği verdim. cd den çalıştım.ticaret hukuku ve iststistikte bitti iktisat teorisinden büte kaldım.bunada cd den çalışmayı düşünüyorum. herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Matematiği veremeyen arkadaşlar bütünlemede mutlaka cd den çalışın.kesin geçersiniz.
Kutlarım.:hooray:
sonuçlara göre alt ders matematiği verdim. cd den çalıştım.ticaret hukuku ve iststistikte bitti iktisat teorisinden büte kaldım.bunada cd den çalışmayı düşünüyorum. herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Matematiği veremeyen arkadaşlar bütünlemede mutlaka cd den çalışın.kesin geçersiniz.
Arkadaşlar çok çok çok üzgünüm alttan dersim olan matematik üstelik kursa gittim bebeğimi bırakıp çok zor şartlar altında gece gündüz çalıştım fakat ilk sınavdan 46 aldım geçmem için ikinci sınavdan 51 almam gerekiyordu ama 50 almışım ortalaması 48,8 e geliyor bir arkadaşım geçmiş olabileceğimi söylüyor ama aöf büroları ve kuslar kalmışsındır dedi ne yapıcağımı şaşırdım hem iş hem çocuk hem ev hem okul hem koca bu şarlar altında bile gece gündüz 9 dersimden 5 dersime çalıtım gerisini büte bıraktım fakatmalesef sadece 4 ünü verdim 5. ders olan matematik kaldı. Sizce geçmiş olma ihtimalim var mı dünden beri ağlıyorum gözlerim şişti valaaa çok ama çok üzgünümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?