final 2009 nihayet açıklandıııı

tek dersten 2 soruyla bütünlemeye kaldım son sınıfta,delikafadulden planlarım altüst oldu nefret ettim spk dan hiç tahmin etmezdim:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

arkadaşlar diyelimki 41 aldıkmı geçeceğimiz dersten 40.6 aldık geçiyor mu buçuk oldumu yani ilerimi devreder geri mi

fınal sonuçalrımı acıklandı cumartesı pazr girdiğimz sınavsonuçalrımı acıklandı ne cxabukk

cnm sonuçları değil sadece aöf kendi sitesinde sınav sorularını açıkladı,,ordan sorularına bakıp netlerini çıkarabilirsin,,kolay gelsin

bende bitirrrrdddddiiiiiiimmmm....sırada kasımda smmm sınavı varrrrr hepinize başarılar darısı başınıza :)

sonuçlara göre alt ders matematiği verdim. cd den çalıştım.ticaret hukuku ve iststistikte bitti iktisat teorisinden büte kaldım.bunada cd den çalışmayı düşünüyorum. herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Matematiği veremeyen arkadaşlar bütünlemede mutlaka cd den çalışın.kesin geçersiniz.

e portala giriyorum tc mide giriyorum göremedimm

cnm e öğrenmeden tc ni giriyosun,,sonra fakülte kısmından en altta sınav sorularını tıklıyosun,,bölüm kısmındanda 2008-2009 öğretim yılını tıklıyosun,ders seçiniz bölümündende yıl sınu sınavını tıklıyosun çıkıyo cnm

baktım bende sorulara ve cavaplara diyordum ki iş ve sosyal hukuk , muhs. bilgi sistemi 2 dersi geçeyim de diğerleri kalsın (hiç çalışmadım sınava) ama durum berbat ötesi hatırladığım cavaplarımla yola çıkarak düşünüyum geçemedim. of ya 10 dersten 2 sini bile geçemiyorum:çok üzgünüm:

ne cd si bu ?benimde alttan mat ım var

Canım cd dediğin hangisi lütfen bilgi veririmisin :uhm:

Arkadaşlar çok çok çok üzgünüm alttan dersim olan matematik üstelik kursa gittim bebeğimi bırakıp çok zor şartlar altında gece gündüz çalıştım fakat ilk sınavdan 46 aldım geçmem için ikinci sınavdan 51 almam gerekiyordu ama 50 almışım ortalaması 48,8 e geliyor bir arkadaşım geçmiş olabileceğimi söylüyor ama aöf büroları ve kuslar kalmışsındır dedi ne yapıcağımı şaşırdım hem iş hem çocuk hem ev hem okul hem koca bu şarlar altında bile gece gündüz 9 dersimden 5 dersime çalıtım gerisini büte bıraktım fakat malesef sadece 4 ünü verdim 5. ders olan matematik kaldı. Sizce geçmiş olma ihtimalim var mı dünden beri ağlıyorum gözlerim şişti valaaa çok ama çok üzgünümmm

Malesef kalıyorsunuz.İnşallah bütünlemelerde geçersiniz.Şimdiden Başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…