finale az kaldı:)))))))

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
8
96
40
Antalya
kasım anneleri nasılsınız?benim günüm 10 kasımdı ama doktorum galiba erken gelecek gününü beklemiyecek dedi ve 1 kasıma indi benim doğum tarihi.normal istiyorum allahım nasip edersr inşallah.benim çok şikayetim yok sadece alt tarafım(vajina)çok ağrıyor gece yatınca sağıma yada soluma dönemiyorum.böyle şikateti olan var mı?acaba sadece bende mi oluyor diye merak ediyorum.

benimde oluyor vajina ağrısı..sağa sola dönmek çok zor..normal yatsam bile ağrı yapıyor..zorlanıyorum..hiç dinlenerek kalkamıyorum yataktan...gelse artık oğluşum..rahat rahat uyuyalım ikimizdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun gülencim benimde tam haftasını doldurduğu doğum tarihi 10 kasım
ama bakalım bizim paşanın canı ne zaman gelmek isteyecek

evet cok az kaldı ama artık cok daha zor ve sabırsız gecıyor son gunler
benım son gunlerde cok sık yasadıgım bır konu vajına agrısı
bebek ıtmesınden kaynaklanıyor da olabılır bılmıyorum ama vajınamda asagıya dogru cekılen bır agrı var
sadece yatmak donmek degıl oturup kalkmak bıle sorun

slm kızlar hepimizin aynı dertten muzdaribiz galiba.benim bir de son bikac günden beri belim tutmuyor ve sag kalcamda tutukluk var üstüne tam anlamıyla basamıyorum.az kaldı inşallah bebeklerimiz kucagımızda kuşlar gibi hafif olacagız.::emir_bebek:

aynen bende de bu sorun var vajinamda acayip bir sızlama yürürken otururken kalkarken yatarken çok acıyo doğumun yaklaştığına işaret sanırım ama net olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ve merak ediyorum

Bendede bıçak batması gibi bi ağrı oluyor.Dönmek çok zor oluyor.Birde uzandıktan sonra oturmaya çalışırken felaket ağrı oluyor.

Aynı sıkıntılar bende de var kızlar. Vajina ve bacağımın iç kısımları ve de kasık tarafıma doğru fena ağrım var. Hiç duramıyorum bazen. Geceleri yataktan eşim kaldırıyo valla tuvalet için. Tek başıma çoookk zor oluyo.

hepimize Allah kolaylık versin kızlar...
benim doğum tarihi 23 kasım...yani daha var ve ben hala çalışıyorum...
offf artık çok zorlanıyorum ama...vajina ağrısı,bel ağrısı,kasışmalar,uykuda sağa sola dönememe ve bilumum ağrıların hepsi mevcut...
boşboşuna cennet anaların ayağı altında olmamış...

bizimde tarihimiz 10 kasım doktor en geç 11 inde doğurman lazım dedi fakat o tarihte halaaaa bebişte bir haraket yoksa vede bebeğin herhengi bir sıkıntısı yoksa halinden memnun ise ozaman daha bekletebilirim dedi of ya kızlar acayip sıkılmış durumdayım negeçmek bilmez bir 9 ay bu artık korku morkuda kalmadı herşey biran önce olsun bitsin bebeğimi göreğim istiyorum yani şuan sancım tutsa kalkıp göbek atıcam okadar yani

Back
X