finaller yetmiyor gibi sevgilimle uğraşıyorum bir de :(

bir de şu var genel tavrı mı bu yoksa geçici bir sürelik mi hepimiizn kötü olduğu ve çevresine kötü davrandığı zaman oluyordur. sağlıklı bir ilişkide önceliğin olması da gerekmez kişiler değer vermese zaten bitirir bir ilişkiyi. şimdilik askıya al niye niye diye düşünme sınavlarına yoğunlaş sonrasında alır karşına konuşursun. Olmuyorsa da bir yeredn sonra biter

Üzülmekte haklısınız insanın ister istemez morali bozuluyor. Bence monotonluktan kaynaklanıyor bu durum. Ben şahsen monotonlaşmaktan çok korksam da, monotonluğu sevmesem de, bir bakıma monotonlaşmak iyi bir şey. Her ilişkide sonunda monotonlaşma oluyor ama bu negatif değil, tam tersi artık sakin ve düzenli bir ilişki boyutuna ulaşıyor. İnsan artık karşısındaki çok sevdiği kişinin kendisini sevdiğinden eminse ve çabalamıyor, ama bir bakıma daha yetişkin bir ilişki boyutunda olduğundan daha iyi bile olabiliyor. Her zaman canım cicim olacaksanız diye bir şey yok. İyi ve kötü zamanlarınız olur, önemli olan sürecin genel olarak güzel olması. Bence akışına bırakın.

Bence bu bakış açısı çok yanlış. Benim şahsen illa sevgilimin önceliği olmama gerek yok, aynı şekilde o da benim hayatımda ilk önce gelen şey değildir. İnsanın hayatında başka şeyler de var. Çantada keklik gibi anlayışlar da fazla klasik, fazla kalıpçı. Zaten iki sevgili beraberse, birbirleri için çantada kekliktir. Aman öyle görmesin aman öyle sanmasın zoru oynayım şeklinde şeylere gerek yok ki.

Burda da bir önceki yazdığınız ile çelişmişsiniz. Adam kızı hayatındaki önceliği olarak görsün diyorsunuz; ama kızın kariyerini sınavlarını hiç bir şey etkilememeli, yani erkek kızın önceliği olmamalı? İlla erkekleri peşimizden koşturma anlayışı nedir yahu, ego tatmini mi? Ben değer veriyorsam veriyorumdur. Yok şöyle sanmasın böyle sanmasın değer veriyim ama çaktırmayım, böyle genelgeçer şeyleri sevmiyorum. Değer verdiğimi anlarsa ne ala, bundan güzel bir şey var mı :16:

Konu sahibinin kendini sevmediğini bildiği bir arkadaşına öncelik tanıyor erkek arkadaşı.Finaller yüzünden epey görüşememişler halı saha maçı diyor bir de.
Ben bir ilişki yaşanıyorsa bu ilişkinin öncelikleri olmasından yanayım.Bana göre de sizin bakış açınız yanlış,yanlış demeyeyim de bana uymuyor.İnsanların fikirlerini doğru ya da yanlış diye değerlendiremeyiz çünkü,herkesin doğrusu yanlışı çok çok farklıdır birbirinden.

İlk yazdığımla çeliştiğim bir durum göremiyorum ben.Konu sahibinin erkek arkadaşı konu sahibini halı saha maçına ya da konu sahibiyle arası pek iyi olmayan arkadaşına fazla zaman ayırıyorsa elbette ki konu sahibi de önceliğini kariyerine ve sınavlarına vermeli.Erkek arkadaşının önceliği konu sahibi olsaydı burada konu sahibine "önceliğin kariyerin ve sınavların" olsun yine derdim,çünkü kadın kendi ayakları üzerinde durmak zorundadır.
Ha şunu da belirtmeden edemeyeceğim erkek arkadaşının önceliği sınavları olsa idi bunu hoş karşılayabilirdim,fakat halı saha maçı ve hazmedilmeyen bir arkadaş giriyorsa araya ilişkinin kısıtlı zamanlarında bunu ben hoş karşılamıyorum,bu durum bana uygun gelmiyor açıkçası.

Arkadaşa ego tatmini yaşatacak şeyler söylemedim,sadece fikirlerimi paylaştım.Bir insanı çantada keklik görmek çok başka bir şeydir,her sevgilisi olan sevgilisini çantada keklik göremez-görmemelidir.

Zoru oynamak diye de bir şey yok,ama konu sahibinin içinde yaşadığı şu durumda tavrını belirtmesi gerek,bunu zoru oynamak diye adlandırıyorsanız o sizin düşünceniz.

ayrıldık.
yazmış olduğunuz mesaj çok kısa lütfen 15 karaktere yükseltin diyor.
ama 15 karakterlik bile değil
bu mudur yani...
vay be...

ayrıldık.
bu mudur yani...
vay be...

Hakkında hayırlısı olsun canım,paylaşmak istediğin detaylar olursa biz buradayız,şimdi biraz kendini dinlemen senin faydana olacaktır...

Hakkında hayırlısı olsun canım,paylaşmak istediğin detaylar olursa biz buradayız,şimdi biraz kendini dinlemen senin faydana olacaktır...

teşekkür ederim iyiki varsınız dün akşamdan beri arkadaşlarım olsun ailem olsun herkes yanımdaydı Allahın izniyle kolay atlatıcam...
ayrılma sebebimize gelince bu konu yüzünden tartışırken konu bir anda yön değiştirdi ve bana sen bana maddi manevi yük oluyorsun dedi.
o öyle deyince daha dinlemek bile istemedim yüzüne kapadım telefonu.
işin ilginç tarafı benim maddi durumum ondan daha iyi ben ona hep destek olmuşumdur...
nankör olmak böyle bir şey galiba..
geçen 1.5 yılıma ve gözyaşlarıma acıyorum başka bişeye değil...

iyi geceler kk hatunları :3:
biliyorsunuz sınav dönemindeyiz deli gibi ders çalışıyoruz bir de morali bozuk olunca insanın nefes almak zor geliyor artık...
sevgilim ve ben üniversite ögrencileriyiz finallerimiz oldugu için görüşemiyoruz...
10 gün felan hiç görüşmedik telefonlaştık sadece ve dün benim sınav çıkışımda buluşmaya karar verdik
ben bi yarım saat geç kaldım otobüs gelmedi felan sonra sevgilim çok sinirlendi yağmurda bekledim felan dedi kızdı stresli oldugunu bildiğim için alttan aldım özür diledim elimde olmadıgını anlatmaya calıştım bagırdı felan sonra özür diledi bende takılmadım bu konuya.
sonra dedim nereye gidiyoruz
durağa bırakıcam seni eve git benim halısaha maçım var demez mi
işte o an hem o günün yorgunlugu stresi sınav piskolojisi ile beraber otobüse biner binmez gözlerim doldu ve hıçkıra hıçkıra ağladım...
ama yine de olayı stresli olmama bağlayıp ona hiçbir sey soylemedim
bugun aradı ve bi arkadasının gelip burdan memleketine onunla beraber dönecegini soyledi
bu arkadası gecen yıl da gelmişti ve sevgilime o burdayken benimle ilgilendigi için küsmüştü
ve beni sevmediğini de belirtmiş beyefendi oysa onları memnun etmek için elimden geleni yapıp konuşurken kelimeleri cımbızla seçmiştim...
yani bu demek oluyor ki arkadası geldiğinde de görüşemicez
araya sömestr gircek yine görüşemicez fln fln(ben okudugumuz sehirde ailemle kalıyorum o farklı bir sehirde yasıyor)...
bunlar normal mi sizce
ben mi abartıyorum
ben de mi bir sorun var
2 gündür düşün düşün kendimi yeyip bitirdim
artık neye üzülecegimi sasırdım zaten dersler çok ağır kötü gecen sınavlarıma mı üzüleyim berbat giden ilişkime mi...
tüm bunlar ilişkimizin monotonlaşmasından mı oluyor yani :14:
yardım edin bana nolur :43:

arkadaşının düşüncesi ne olursa olsun sana saygı duymak zorunda tatlım valla kimse kusura bakmasın arkadaşım sevgilimi sevimiyor hoşlanmıyor diye de ben görüşmemezlik yapmam yapılmaması lazım.
işte bizim sorunumuz bu -bi soruun dert sıkıntı olduğu zamanlarda karşı taraf bunu kabullenmiyorsa direkt kendimizi sorguluyoruz hatayı suçu günahı kendimizde arıyoruz..!
yok senin hatan yanlışın gelmişsin o kadar hemen sepetleyip yollamış bir şey dememişsin, uzun süre vakit geçirmemişsiniz sen görüşmek istiyorsun özlemişsin o onun seninle görüşmeden memleketine gitmeyi düşünüyor olması / olabilmesi düşündürdü beni.!

ayrıldık.
bu mudur yani...
vay be...

her şey olmuş bitmiş ben de hala akıl vermeye çalışıyorum :14:
tepki verdin mi tatlım yazmasaydın bir şey cevap da vermeseydin. erkeklerin en sinir olduğu şey tepkisizliktir.:45:

teşekkür ederim iyiki varsınız dün akşamdan beri arkadaşlarım olsun ailem olsun herkes yanımdaydı Allahın izniyle kolay atlatıcam...
ayrılma sebebimize gelince bu konu yüzünden tartışırken konu bir anda yön değiştirdi ve bana sen bana maddi manevi yük oluyorsun dedi.
o öyle deyince daha dinlemek bile istemedim yüzüne kapadım telefonu.
işin ilginç tarafı benim maddi durumum ondan daha iyi ben ona hep destek olmuşumdur...
nankör olmak böyle bir şey galiba..
geçen 1.5 yılıma ve gözyaşlarıma acıyorum başka bişeye değil...

Canım söylediği bu şeyden sonra tek kelime etmeden yüzüne kapatman o kadar çok iyi olmuş ki,böyle bir şeyi söyleyebilen birinden kurtulduğun için çok şanslısın,verilmiş sadakan varmış.
Seni,sevgini yük olarak gören adama çok fazla emek vermişsin evet,ama zararın neresinden dönersen kardır.Şimdi artık önüne bakacaksın,sakın ha seni yük olarak gören birini kafana takıp sen de yük etme ne beynine ne de yüreğine :20:

İçimden bir ses bir süre sonra tekrar dönüp dolaşıp gelecek diyor,ama sen onu kabul etmezsin umarım
:26:

Yani bence siz hayatınzın merkezi yapmışsınız sevgilinizi ama o hayatına bakıyor bi yandan ve buda sizi rahatsız ediyor.
Bence yavaşca o tahttan indirin onu. Madem siz onun önceliği değilsniz, oda sizin olmasın.

Dicektim ki ayrılmışsınız. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım...

Son düzenleme:
her şey olmuş bitmiş ben de hala akıl vermeye çalışıyorum :14:
tepki verdin mi tatlım yazmasaydın bir şey cevap da vermeseydin. erkeklerin en sinir olduğu şey tepkisizliktir.:45:

tepkisiz kaldım... ama son kez görmek istedim...okulu bırakıyormuş, bir daha bu memlekete adım atmayacakmış, hala beni çok seviyormuş...

Canım söylediği bu şeyden sonra tek kelime etmeden yüzüne kapatman o kadar çok iyi olmuş ki,böyle bir şeyi söyleyebilen birinden kurtulduğun için çok şanslısın,verilmiş sadakan varmış.
Seni,sevgini yük olarak gören adama çok fazla emek vermişsin evet,ama zararın neresinden dönersen kardır.Şimdi artık önüne bakacaksın,sakın ha seni yük olarak gören birini kafana takıp sen de yük etme ne beynine ne de yüreğine :20:

İçimden bir ses bir süre sonra tekrar dönüp dolaşıp gelecek diyor,ama sen onu kabul etmezsin umarım
:26:
son kez görüştük dudaklarıma son kez bi öpücük kondurdu ve arkama bile bakmadan gittim...............

Yani bence siz hayatınzın merkezi yapmışsınız sevgilinizi ama o hayatına bakıyor bi yandan ve buda sizi rahatsız ediyor.
Bence yavaşca o tahttan indirin onu. Madem siz onun önceliği değilsniz, oda sizin olmasın.

Dicektim ki ayrılmışsınız. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım...

hayatımın merkezi değildi sadece gerçekten aşık oldugum adamdı... ama nasip degilmişiz birbirimize...

Back
X