- 25 Haziran 2020
- 3.692
- 12.533
- 208
- 27
Ay konu 2013mus ben ne diyorim
Hala ayrılmamış olman enteresan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala ayrılmamış olman enteresan
Yokk artkk yaaaa... Şok içinde okudum.biran önve ayarılmanızı tavsiye edeeim. Biri benim annem hakkında böyle konuşacak ağzına şı... ım.Merhaba kızlar, ben 24 yaşında bir genç kızım. yaklaşık 1 yıldır da iş hayatındayım, çalıştığım yer oldukça prestijli duyunca insanların "vaav" dedikleri bir yer. ama işin aslı şu ki ben bu işyerinde çok düşük bir konumda çalışıyorum, yani yükselme imkanı 0 bir posisyondayım. işyerinde 2. sınıf eleman muamelesi görüyoruz. ben bunu kafaya çok takıyorum çünkü iyi bir üni.den mezun olmuştum. ama mezun olunca aile baskısı etraf baskısı vb.den ötürü sırf işsiz kaldı demesinler diye girdim. maaşı da çok düşük. üstelik yurtdışındaki kötü ülkelere de görevlendirmeler var. hedefim pozisyon değiştirmek, önü açık olan pozisyonlara geçmek ki bunun için de sınavları ve mülakatları geçmem lazım.
bu arada bu işyerinde benim gibi aynı pozisyonda olan bir erkekle yaklaşık 3.5 aylık bir ilişkim var. onunla aynı departmandayız. o da benim gibi işin 2. sınıf görülmesinden ve maaşından şikayetçi ve iyi bir okul bitirmiş. ortak konularımız var yani. zamanla arkadaşlık aşka döndü. çok yakışıklı, 190 boyunda uzun ve kumral. iyi de anlaşıyoruz, birlikte eğleniyoruz filan. ama son günlerde yaşadığımız 2 olay kafamda soru işaretleri yaratmaya başladı.
---birinci olay şu: bir kafede oturuyorduk ve sohbet ediyorduk. erkek arkadaşım başka bir yere geçmek istediğini, maaşın düşük olduğunu ve para kazanması gerektiğini söyledi. ben de dedim ki "bu deiklerin benim için de geçerli, ben de para kazanmalıyım". bunun üzerine erkek arkadaşım aynen şöyle dedi: "ya sen zengin koca bulursun". ben inanamadım şok oldum önce. sonra bu lafın hoşuma gitmediğini belirtince şaka yaptığını söyledi. ama ben bozuldum yani. tamam sonuçta çok yeniyiz, 3.5 aylık bir ilişkide ciddi düşünmek için erkek olabilir ama böyle dan diye "sen zengin koca bulursun" da denmez ki yaaa.
---ikinci olay da şu: halk otobüsünde seyahat ediyorduk, karşılıklı koltuklarda oturuyorduk. 15-16 yaşlarında genç bir kız vardı ayaktaydı. ben o kıza biraz fazla bakmışım sanırım sevgilim de dikkat etmiş otobüsten inince "hayırdır niye baktın" diye gülerek sordu. ben de şaka olsun diye "belki kardeşime gelin alırız diye baktım" dedim. 18 yaşında bir kardeşim var. ben böyle deyince sevgilim aynen şöyle dedi: "yaw sen önce kendine bul." ben tepki gösterince de yine şaka yaptığını söyledi.
---üçüncü ve en canımı sıkan olay şu oldu: ailem muhafazakardır ve ben bunu sevmiyorum. özellikle annem yaşımın geldiğini, evlenmem gerektiğini ve hazır yaşım gelmişken bir erkek kapaklamam gerektiğini söyleyip duruyor. sevgilime ailemden sık sık dert yanarım. şimdi bizim işimizde afrika ülkelerine görevlendirme var. annem bir gün şöyle dedi: "kızım afrikaya gidersen orda cemaatin okullrı oluyo, orda bir türk öğretmen bulup evlenirsin." ben bunu yana yakıla sevgilime anlattım ve sevgilim şunu dedi: "ya hayatım bu kadın oro...pu ruhluymuş." ben şok oldum sonuçta ne kadar atıp tutsam da benim ailem ve o..pu ruhlu dememesi lazımdı 5 gün küs kaldım ve dedi ki "ama hayatım sen böyle anlattın ben de yorum yaptım." en sonunda özür diledi ve barıştık.
evet kızlar biraz uzun yazdım ama durum bu ve kafam karışık. yani böyle şakalar vs. yapması normal mi sizce sonuçta 3.5 aylık yeni bir ilişki. anneme küfür etti ama özür dilese de bu olay beni çok kırdı ben herşeyi diyebilirim ailem ama o küfür etmemeliydi. öte yandan da iyi arkadaşız birlikte iyiyiz. siz olsanız napardınız kızlar
Şu adama rest çekip ilişkinizi bitirmediyseniz ... yani bilemiyorum... benim anneme biri bu kelimeyi kullanacak. Degil sevgili diye elini tutmak aynı masaya bile oturmam. Adam ağır karaktersizMerhaba kızlar, ben 24 yaşında bir genç kızım. yaklaşık 1 yıldır da iş hayatındayım, çalıştığım yer oldukça prestijli duyunca insanların "vaav" dedikleri bir yer. ama işin aslı şu ki ben bu işyerinde çok düşük bir konumda çalışıyorum, yani yükselme imkanı 0 bir posisyondayım. işyerinde 2. sınıf eleman muamelesi görüyoruz. ben bunu kafaya çok takıyorum çünkü iyi bir üni.den mezun olmuştum. ama mezun olunca aile baskısı etraf baskısı vb.den ötürü sırf işsiz kaldı demesinler diye girdim. maaşı da çok düşük. üstelik yurtdışındaki kötü ülkelere de görevlendirmeler var. hedefim pozisyon değiştirmek, önü açık olan pozisyonlara geçmek ki bunun için de sınavları ve mülakatları geçmem lazım.
bu arada bu işyerinde benim gibi aynı pozisyonda olan bir erkekle yaklaşık 3.5 aylık bir ilişkim var. onunla aynı departmandayız. o da benim gibi işin 2. sınıf görülmesinden ve maaşından şikayetçi ve iyi bir okul bitirmiş. ortak konularımız var yani. zamanla arkadaşlık aşka döndü. çok yakışıklı, 190 boyunda uzun ve kumral. iyi de anlaşıyoruz, birlikte eğleniyoruz filan. ama son günlerde yaşadığımız 2 olay kafamda soru işaretleri yaratmaya başladı.
---birinci olay şu: bir kafede oturuyorduk ve sohbet ediyorduk. erkek arkadaşım başka bir yere geçmek istediğini, maaşın düşük olduğunu ve para kazanması gerektiğini söyledi. ben de dedim ki "bu deiklerin benim için de geçerli, ben de para kazanmalıyım". bunun üzerine erkek arkadaşım aynen şöyle dedi: "ya sen zengin koca bulursun". ben inanamadım şok oldum önce. sonra bu lafın hoşuma gitmediğini belirtince şaka yaptığını söyledi. ama ben bozuldum yani. tamam sonuçta çok yeniyiz, 3.5 aylık bir ilişkide ciddi düşünmek için erkek olabilir ama böyle dan diye "sen zengin koca bulursun" da denmez ki yaaa.
---ikinci olay da şu: halk otobüsünde seyahat ediyorduk, karşılıklı koltuklarda oturuyorduk. 15-16 yaşlarında genç bir kız vardı ayaktaydı. ben o kıza biraz fazla bakmışım sanırım sevgilim de dikkat etmiş otobüsten inince "hayırdır niye baktın" diye gülerek sordu. ben de şaka olsun diye "belki kardeşime gelin alırız diye baktım" dedim. 18 yaşında bir kardeşim var. ben böyle deyince sevgilim aynen şöyle dedi: "yaw sen önce kendine bul." ben tepki gösterince de yine şaka yaptığını söyledi.
---üçüncü ve en canımı sıkan olay şu oldu: ailem muhafazakardır ve ben bunu sevmiyorum. özellikle annem yaşımın geldiğini, evlenmem gerektiğini ve hazır yaşım gelmişken bir erkek kapaklamam gerektiğini söyleyip duruyor. sevgilime ailemden sık sık dert yanarım. şimdi bizim işimizde afrika ülkelerine görevlendirme var. annem bir gün şöyle dedi: "kızım afrikaya gidersen orda cemaatin okullrı oluyo, orda bir türk öğretmen bulup evlenirsin." ben bunu yana yakıla sevgilime anlattım ve sevgilim şunu dedi: "ya hayatım bu kadın oro...pu ruhluymuş." ben şok oldum sonuçta ne kadar atıp tutsam da benim ailem ve o..pu ruhlu dememesi lazımdı 5 gün küs kaldım ve dedi ki "ama hayatım sen böyle anlattın ben de yorum yaptım." en sonunda özür diledi ve barıştık.
evet kızlar biraz uzun yazdım ama durum bu ve kafam karışık. yani böyle şakalar vs. yapması normal mi sizce sonuçta 3.5 aylık yeni bir ilişki. anneme küfür etti ama özür dilese de bu olay beni çok kırdı ben herşeyi diyebilirim ailem ama o küfür etmemeliydi. öte yandan da iyi arkadaşız birlikte iyiyiz. siz olsanız napardınız kızlar
Barışmaya değecek bir adam değil gibi ama yine de sen bilirsin."ya hayatım bu kadın oro...pu ruhluymuş." ben şok oldum sonuçta ne kadar atıp tutsam da benim ailem ve o..pu ruhlu dememesi lazımdı 5 gün küs kaldım ve dedi ki "ama hayatım sen böyle anlattın ben de yorum yaptım." en sonunda özür diledi ve barıştık.
Barışmaya değecek bir adam değil gibi ama yine de sen bilirsin
Kim hortlattı acaba şuan merak ettimKonu 2013 konusu yanlız ..
Tarihle alakası olmayan biriKim hortlattı acaba şuan merak ettim![]()
Umarım o densiz çocuk mazide kalmıştır.Tarihle alakası olmayan biriherkezde tavsiye vermeye çalışmış kıyamam yaa
hortlatmalari sorun değilde konu sahibi ne yaptı bu yıllar içinde insanı merak aliyor
![]()
Aradım taradım seni buldum kanki.Annen hala cemaatçi mi
Yapmayin Allah askina anneniz size kafesle birini evlen diyor ve siz de bunu aynen bu sekilde sevgilinize mi soyluyorsunuz ?anneme ettiği küfür beni çok üzdü zaten( annemin şu aralar aklı fikri beni evlendirmekte. devamlı olarak "yaşın geçmeden 1 erkeği kafesle kızım" öğütleri veriyor beni çok bunaltıyor. ben de dayanamayıp sevgilime dert yandığımda o da böyle bir laf etti. 5 gün küs kaldım sonunda özür diledi ve diyor ki "ben senin söylediğin şeylere istinaden öyle dedim" diyor ama tabi ki dememesi gerekirdi o küfrü etmemeliydi
(
Annesine orp. Demiş ayrılmamış sanmam ayrıldığını çocuğun onu bırakması daha büyük bir ihtimal benim içinUmarım o densiz çocuk mazide kalmıştır.
Aradım taradım seni buldum kanki.
Bende bir heves saldirmistim ki konuya eskiymiş
Okurken de demiştim Allah Allah ne cesaret cemaat falan diye![]()
Tarihin tozlu sayfalarini nasil bulup hortlatiyorsunuz yaa helal