• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Finallerim var ve 3 Gündür Sokak Düğünü Kabusum Oldu

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Çıldırmak üzereyim. Kayseride okuyorum finallerimiz başladı. İki gündür haftasonu olmasına rağmen sabah 10'da başlayıp akşam 11'e kadar inanılmaz yüksek seste sokak düğünü yapıyorlar. Dün kınaydı bugün düğün. Kaldı ki hemen yanımızda da değil sokağın kenarında düğün bangır bangır ses geliyor düşünün nasıl bir ses sistemı kullandıklarını. Ayıptır yahu bu nasıl bir terbiyesizlik. Kaç kişi şikayet etti polise umursamıyorlar polisler 11'e kadar bir şey yapamayız diyorlar bir ben de değilim rahatsız olan. Ne kitap açabiliyoruz ne bir şey evin içinde kendi sesimizi bile duyamıyoruz. Her saçma sapan şeye yasak getiren devlet bu saygısızlıga niye bir yasak getirmiyor ? İnsanların kişisel haklarına girerek eglence yapmak hak mıdır yani. En azından şu sesin seviyesini düşürebilirler. 11'de düğün bitti anca derse oturduk sabah 10da basladı uyuyamadık bile. Sinirden ağlamaya başladım artık.

Annemin oturdugu sokakta da boyle dugunler o kadar cok ki.. Ben hamileyken anneme gittigimde bir dugun vardi sabahtan aksama kadar. Bir de silahlari almislar havaya sıkıyorlar. Dugunden bir cocukta kapimizin onunde bir sey patlatti, korkudan bebegimi dusuruyordum bomba patladi gibi. Polise sikayet ettik polis geldi, ama polislerde dugun sahiplerinden korkup gittiler. Kisacasi yapacak hicbir sey yok malesef.. Sessiz bir yere gidebilirsen anca kurtulursun..

24 saat açık kütüphaneler var. Kayseri'de var mı bilmiyorum ama bu insanlara yapacak bir şey yok; burada bile yazanlar oluyor sokak düğünü yapacağım diye. Umurlarında değil yani rahatsız olan mı var hasta olan mı var.

Hakli olsan da yapacak bir seyin yok. Sinir olacagina arkadasina git, kutuphaneye git , parka git , en kotu bir Starbucks a git ama evden uzaklas.

Madem polis birşey yapamıyormuş, ben de jandarmayı arardım. Var mı ötesi?

Yapabilecek hiçbirşey yok. Apartman dairesinde bile düğün yapsalar polis belli bir saate kadar ses etmiyor

Sorumluluk alani var. Jandarma bolgesi olmayan yere mudahale edemez.

E nolacak peki? Sabahtan akşama kadar elin bangırtısını mı dinleyeceğim? Hasta var, yaşlı var, öğrenci var, bebek var. Kaç kere yasaklandı sokak düğünleri. Bu millet adam olmaz.

Vallahi polis gelmıyor ki korksunlar gelse en azından bi sesi kısarlar. Herkes kafasına göre iş yapsın o zaman böyle saçma iş mi olur ?

Her saçma sapan şeye yasak getiren devlet bu saygısızlıga niye bir yasak getirmiyor ?
Vikipedia kullanıcısı ile işi olur devletin sokakta bangır bangır çalan müziğin devlete ne zararı var hata bu devlete cahil adam lazım
Keşke elden birşey gelsede yapsak kolay gelsin

E nolacak peki? Sabahtan akşama kadar elin bangırtısını mı dinleyeceğim? Hasta var, yaşlı var, öğrenci var, bebek var. Kaç kere yasaklandı sokak düğünleri. Bu millet adam olmaz.
Sokak dugunleri yasak olsa polis de mudahale eder. Belli semtlerde tamamen yasak olabilir ancak aksam saat 10 veya 11'e kadar dugune mudahale edemiyor polis. Eger oyle bir yasak olsa uygulanirdi emin olun. Yapacak birsey yok gibi gorunuyor. Bimere yazilabilir. Valilige sikayet edilebilir.

Sokak düğünü de düğünün kendisi de toptan kaldırılmalı :P
Gece 11e kadar polis müdahele edemiyor ki dua edin eskiden o da yoktu yani istedikleri saate kadar çalıp oynuyorlardı. Yeni bir düzenlemeyle sokak düğünleri kaldırılsa da düğün salonlarında yapılsa. Maddi gücü olmayan da nikahtan gider sadece bu düğün şart mı canım kim bulduysa artık...

Bence sokak düğünlerini yasaklamalılar.

Gidebileceğiniz birisi yok mu?

Bence sokak düğünlerini yasaklamalılar.

Gidebileceğiniz birisi yok mu?

Olsa gitmez miyim. Benim bulundugum yer okula biraz uzak. Kütüphane de belli saate kadar açık gidip gelmesi çok zor oluyor. Yoksa sınavım önemli tabiki bunların susmasını beklemem

Arkadaşlarımızda kalmaya gittik eşimle. Köpekleri kedileri var, çok güzel bahçeleri var mangal yapar güzel vakit geçiririz diye. Aynen yazdığın gibi sokak düğünü kabusumuz oldu ve biz planladığımızdan daha erken döndük. Eski komşularıma dua ediyorum şuan hepsinden nefret ediyordum taşınırken. Onlar sayesinde çok nezih, sessiz ve elit bir yere taşındım. Nefret ediyorum bu tür insanlardan. Seni sonuna kadar haklı buluyorum, devletin yasak getirmesi gerekli.

Git kütüphaneye saat 6 da çıkış yapsan yurda elene kadar 7.30 yemekti duştu bilmemneydi derken 11 de uyursun. Dert edecek birşey Yok ben yurtta değil kütüphanede çalışırdım ayrıca okulunun kütüphanesini kullanabilirsin final zamanları açık olur

Bence yasaklanmalı.
Ama şu an için evde çalışmamaktan başka çözüm yolu göremiyorum senin için.

Back
X