Deme öyle şeyler ya en son ben dediğimde en faşist üye seçilmiştimGecen gun kirmizi isikta alelacele verdigim 50 kurusu begenmedi haspam.Bu ne boyle tarzinda bisey dedi.Bayramin 1. Gunu de balkondan cumadan cikan milleti izliyoruz.Etrafta en az 7-8 irili ufakli suriyeli dileniyorlar.Cuma bitti.Cocuklar ayni yone dogru yurudu.Kosede arabanin onunde bekleyen adam arabaya bindi.Cocuklar da arabaya usustu.Araba da fena sayilmazdi.Onume her gelene cebimdeki parayi bosaltiyordum.Bundan sonra kurus vermeyecegim.
Ajansın muhabirlerinden birine konuşan sığınmacılardan, 22 yaşındaki Muhammed şu ifadeleri kullandı: “Tüm dünyaya Finlandiya’dan nefret ettiğimizi söyleyebilirsiniz. Çok soğuk, eksi 10 derece. Çay yok, restoran yok, bar yok… Sokaklarda insan görmek mümkün değil.”
/
Deme öyle şeyler ya en son ben dediğimde en faşist üye seçilmiştim
Öyle müdürüm tabi. Para alana kadar gitmiyorlar pesimizden. Ekmek parası dedi ekmek aldım verdim ekmek değil para dedi. Daha bir çok olay ama ben dile getirince ülkede kendimden başkasını istemeyen, faşist, kinci oldum. Benim vergimle beslenip nankörlük edenlere hakkımı helal etmedim diye sinirlenip sabreden susan üyeler vardı. Her mesajım kin, öfke, nefret doluymuş. Neyse müdürüm bayramınız mübarek olsun bu aradaYer mi beğenemediler şimdi de.
Kimsenin faşist demeye hakkı yok, Mülteci veya sokakta herhangi dilenen biri, genel olarak verileni beğenmeme, burun kıvırma durumu hakim.
Yıllar evvel kapıma açım diye gelen kadına para yerine ekmek ve birşeyler vermek istedim diye kadın bana beddualar etmişti.
Maksat karın doyurmaksa yemek vereceğim işte daha güzel değil miydi ama yok ille de para, Allah rızası için denerek uzatılan eli geri çevirmemek adına cebimizde o an olan bozuk parayı verdiğimizde beğenilmiyorsa, 50 kuruşu veripte beğenilmemesi karşısında kızgınlığını dile getiren midir faşist yoksa verilene burun büken mi?
Boşver, vergilerimizle besleniyor diye sinirlenip sövülen başkaları da var, onlara sövülünce mübah, ekmeği istemeyip illa para verin diyene sövülünce kinci demeye de hakları yok.Öyle müdürüm tabi. Para alana kadar gitmiyorlar pesimizden. Ekmek parası dedi ekmek aldım verdim ekmek değil para dedi. Daha bir çok olay ama ben dile getirince ülkede kendimden başkasını istemeyen, faşist, kinci oldum. Benim vergimle beslenip nankörlük edenlere hakkımı helal etmedim diye sinirlenip sabreden susan üyeler vardı. Her mesajım kin, öfke, nefret doluymuş. Neyse müdürüm bayramınız mübarek olsun bu arada
beğenmeme gibi bi lüx var mıydı
bunlar için en uygun yerler o zaman turızm yerlerıneşeli eğlenceli, sıcak bi ülke olursa güzel olur ondan alayım ben
Siz gelin,biz gidelim.
" Bar " yok demiş. ..
Bar olaydı icecekmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?