- 6 Mart 2024
- 334
- 230
- 23

1.

2.

3.

4.

5.

1.

2.

3.

4.

İsim | Başlangıç | Güncel | Eksiler(-) |
---|---|---|---|
@Pembeyazkedi | 14 Haziran: 103 kg ![]() | ||
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsim | Başlangıç | Güncel | Eksiler(-) |
---|---|---|---|
@Pembeyazkedi | 14 Haziran: 103 kg ![]() | ||
Kaç kilosun canım?Katildim
92 93fakanKaç kilosun canım?
Bende 103 malesef9
92 93fakan
InsAllah guzel sonuclarini alirsinizKızlar bende pcos var boyum 172, kilom 68 di, doktor buna rağmen kilo vermen lazım çocuk istiyorsan ama verirken de yağ hücrelerini kasa çevirmen lazım özellikle karın bölgesini dedi. Şekeri tamamen bırakmak gerekiyormuş. Bu ikisine dikkat et dedi ayrıca “inofolic combi hp” takviyesi verdi. Pcos olduğun için bu folik asiti kullanman gerekiyor dedi. Belki işinize yarar diye yazdım. Geçen aydan beri diyetteyim 4 kilo verdim. Ağırlık çalışmıyorum ama pilates yapıyorum. Takviyeyi doktora sormadan kullanmayın tabii![]()
HoşgeldinAyyyy ben de geldim![]()
Kac kilosunAyyyy ben de geldim![]()
93Kac kilosun
Bende 103
Zayıflayacağız inşallahBende 103![]()
InsAllah canimZayıflayacağız inşallahher şey bebiş için
Hindiba kahvesi aldım bakalım deneyeceğimInsAllah canim
Benim mide sorunum var kahve kür falan yapamiyorum. Aralikli oruc ,saglikli beslenme ve spor yapmaya baslayacagim. Yarindan itibaren tartilip basliyorumHindiba kahvesi aldım bakalım deneyeceğim
Ben de başlıyorumBenim mide sorunum var kahve kür falan yapamiyorum. Aralikli oruc ,saglikli beslenme ve spor yapmaya baslayacagim. Yarindan itibaren tartilip basliyorum
Yarin tartilip yazarsin canimBen de başlıyorum![]()
Bu yil hem kilo vermeliyiz hem hamile kalmaliyiz baska yolu yokTamamdııır![]()