• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🍽🔥Grup Fit Mom Olma Yolunda 🏃‍♀️💪🌟

Lavinn9

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
334
230
23
🍽️❌ Tabağımıza değil, 💭❤️ hayallerimize odaklanalım! 🌈👶🏻

🌸 Her birimizin yüreğinde taşıdığı anne olma hayali, sağlıkla, sabırla ve umutla gerçeğe dönüşsün.
🌿 Bu yolculukta bedenimiz hafifledikçe, kalbimiz umutla dolsun.
💪🏻 Birlikte attığımız her adım, hem ruhumuza hem gelecekteki minik mucizelere güç versin.
✨ Aynı hayali paylaşan kadınlar olarak birbirimize ışık olalım, destek olalım, asla yalnız hissetmeyelim.
🎯 Hedefimiz sadece kilo değil; sağlık, denge ve iç huzur olsun.
👶🏻 Dilerim bir gün bu gruptaki herkes o mucizevi kalp atışını duyar...

💗 Ve o an geldiğinde, "İyi ki bu yola birlikte çıktık" deriz.

🍽️Beslenme Notları

1. 🥗 Her öğünde protein ye → Tokluk + kas koruması

2. 💧 2-2.5 L su iç → Ödem at, yağ yak

3. 🚫 Gece 9'dan sonra yemek yok

4. 🍬 Tatlıya “tek lokma” bile verme

5. ✍🏻 Ne yediğini yaz, farkında ol

🏃🏻‍♀️ Spor

1. ⏱️ Günde en az 20-30 dk hareket et

2. 🧘🏻‍♀️ Aktif gün yoksa: Esneme & 10 dk yürüyüş yap

3. 🔥 Haftada 3 gün terletici egzersiz şart

4. 📸 İlerlemeni hissetmiyorsan fotoğraf çek – vücut yavaş ama sadıktır

💞 Grupça paylaştıkça güçlen, içine kapanma.

İsimBaşlangıçGüncelEksiler(-)
@Pembeyazkedi 14 Haziran:
103 kg 😢

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende pcos var boyum 172, kilom 68 di, doktor buna rağmen kilo vermen lazım çocuk istiyorsan ama verirken de yağ hücrelerini kasa çevirmen lazım özellikle karın bölgesini dedi. Şekeri tamamen bırakmak gerekiyormuş. Bu ikisine dikkat et dedi ayrıca “inofolic combi hp” takviyesi verdi. Pcos olduğun için bu folik asiti kullanman gerekiyor dedi. Belki işinize yarar diye yazdım. Geçen aydan beri diyetteyim 4 kilo verdim. Ağırlık çalışmıyorum ama pilates yapıyorum. Takviyeyi doktora sormadan kullanmayın tabii 🙏🏻

Kızlar bende pcos var boyum 172, kilom 68 di, doktor buna rağmen kilo vermen lazım çocuk istiyorsan ama verirken de yağ hücrelerini kasa çevirmen lazım özellikle karın bölgesini dedi. Şekeri tamamen bırakmak gerekiyormuş. Bu ikisine dikkat et dedi ayrıca “inofolic combi hp” takviyesi verdi. Pcos olduğun için bu folik asiti kullanman gerekiyor dedi. Belki işinize yarar diye yazdım. Geçen aydan beri diyetteyim 4 kilo verdim. Ağırlık çalışmıyorum ama pilates yapıyorum. Takviyeyi doktora sormadan kullanmayın tabii 🙏🏻
InsAllah guzel sonuclarini alirsiniz🤲🏻
Benimde insulin direnci var doktor Metforix 1000 mg verdi.

Back
X