Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Fırın alacağız yardımmmmmmm :)

mnykm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
157
103
103
merhaba arkadaşlar, fırınımız baya eskidi artık değiştirmek lazım dedik :) iki fırın arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum.. birinci ürün luxell lx-3590 süper börekçi fırın, ikinci ise arçelik mf 44 ei. kullanan arkadaşlar varsa yorum bekliyorum. bunlar dışında diğer luxell ürünlerini kullanan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum :) teşekkürler..

Luxell borekci benimkide.5 yila yaklasti ben alali.
memnunum ben cok sukur.yalniz arkasindaki cikintisi yer sorunu yapabilir onun disinda iyi.

anneannemin ki arcelik ama bahsettiginiz model mi bilemem.tepsisi kucuk veya bir saatte pismiyor yada yakiyordu.
ablamin ki de arcelik ama o memnun.
cidden bu esya sans isi.

selam, ben Bosch ankastre firin kullaniyorum, inanilmaz memnunum.. suan modelini hatirlamiyorum, is yerindeyim, ama isterseniz eve gidince bakip soylerim.

selam, ben Bosch ankastre firin kullaniyorum, inanilmaz memnunum.. suan modelini hatirlamiyorum, is yerindeyim, ama isterseniz eve gidince bakip soylerim.
Bende ankastre fırın alıcam bosch düşünüyorum ama model çok karar veremedim. Rica etsem modelini yazarmısınız ? Tesekkürler

Ben arçelikten aldım geçen ay en üstün model tasarım ödüllü vs vs diyerek sattılar üç tane geldi 1 ay içinde en sonunda komple geri verdim her gelende bir problem vardı birinin tusları yamuktu diger gelenin camı hasarlıydı son gelenin tusları komple koptu 2 günde şimdi para iademi bekliyorum gidip bosch marka alıcam araştırabildigim kadarıyla bir model begendim pirolitik temizlemeli yani kendi kendini temizliyor kesinlikle deterjanla ovmakla ugrasmak yok almanyada kullanan arkadaslarımdan bizzat önce sonra hallerine şahit oldum sabırsızlıkla bekliyorum para iademi
image.webp

Back
X