Tavuk Yemekleri Firin Posetinde Tavuk (Resimli)

ellerine sağlık tatlım yemek geldi içimden hepisini :)

ben de şimdi bu yemekten yapıcam...ancak bütün tavuk değil de parça tavuktan yapıcam...iftara...

Tavuğu çok seviyorum ancak sadece beyaz etli olan yiyebiliyorum.. :)

bayılırım tavuğa.bende aynısını yapıyorum ama tavuğun içine kabak havuç bezelye ve patates koyuyorum çok güzel oluyor:))))

şimdi denedim bakalım nasıl olacak, hep fırında tavuk yapardım güzel olurdu ama ilk kez poşet kullanıyorum inşallah iyi pişer hihoyyyt

ben salçasız yapıyom güzel oluyo baharatıda sonradan yerken atıyoruz çünkü üzerinde yanıyo baharat hoş görüntü olmuyor..

bende yarın aksam ıftara mısafır alıcam ama bende yemeklık gıbı butun tavugu boldurup bısırıcem
vede ılk defa yapıcam
ısten 18,20 de gelıyorum
ozman 50 dakkada yetısır demekkı
ınsallah rezıl olmam

bende fırın poşetini çok kullanırım. tavuk - patates hatta balık bile pişiriyorum. ve çok leziz oluyor.

evet poşetler çok kullanışlı. tavukta kullanıyorum sadece ama ben. balıkta hiç denememiştim, biraz bahseder misiniz?

gunaydin kizlar dun aksam parca tavukla yaptim ek ilarak sogan da koydum cok guzel oldu paylasim icin tesekkurler.

şahane görünüyor ellerine sağlık.. ben fırın poşetinde tavuk yaparken sosuna yoğurtta koyuyorum güzel kızarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…