Pilav Tarifleri Firinda Kasarli Pilavim-Resimli

İncitanesi Tuana'sı..
Kaç zamandır aklımda,zihnime not etmişim,ha bugün ha yarın,ekleyeyim unutmayayım derken anca nasip oldu,inanılmaz yoğun geçiyor,bu ara.

Rötardan dolayı,affola inşallah.:kedi:
Devamını da eklerim,en acili bu olsun..

Sevgiler!

Uploaded with ImageShack.us

İncitanesi Tuana'sı..
Kaç zamandır aklımda,zihnime not etmişim,ha bugün ha yarın,ekleyeyim unutmayayım derken anca nasip oldu,inanılmaz yoğun geçiyor,bu ara.

Rötardan dolayı,affola inşallah.:kedi:
Devamını da eklerim,en acili bu olsun..

Sevgiler!

Uploaded with ImageShack.us

sen harikasin balim
blogundada paylasmissin
cok seker seyler yazmissin:kedi:tsk ederim ismimdende bahsetdigin icinopuyorumnanaktan

aldigin yorumlarda sahaneopuyorumnanaktan

tsk ederim okadar yogunlugunun arasinda burdada paylastigin icin canisiopuyorumnanaktan

sen harikasin balim
blogundada paylasmissin
cok seker seyler yazmissin:kedi:tsk ederim ismimdende bahsetdigin icinopuyorumnanaktan

aldigin yorumlarda sahaneopuyorumnanaktan

tsk ederim okadar yogunlugunun arasinda burdada paylastigin icin canisiopuyorumnanaktan

Estağfurullah..
kaydirigubbakcemile5

Ben teşekkür ederim sizlere..
Hakikaten enfes ötesi birşey,başta da demiştim ya sana kardeşim,ben kaşar peyniri hastasıyım yani hiç olmadı eritir yerim,yumurta kırarım,aklına ne gelirse yani :)
:3:

simdi sanaait konularda bi geziniodum bu konn un basligini okuyunca aklima geldi ben bikere yapmistim cok lezetliydi ama neyiyanlis yptim bilmiyorum ama üstü sert kaldiydi püf noktasi varmiydi ablam???
ama hic umrumda degil lezzeti yerinde gene yapcam banane:P
ellerine saglk fikrine saglik...

incitanem ellerine sağlık harika görünüyor. en kısa zamanda deneyeceğim lezzetinden hiç şüphem yok zatencokacimcoookcokacimcoook

Vallahi bize yeter ki kaşar peyniri olsundelikafadulden
Havada karada tüketiriz..

Hiç olmadı kaşarları cızır cızır eritip üzerine iki yumurta kırıyorum canım çekti mi:sm_cool:
Bana kaşar dayanmıyorkaydirigubbakcemile3

Kesinlikle deniiciim

Ellerine sağlık şekerim

Vallahi bende kaşarı çok seviyorum. bende sucuğu çok ince doğrar teflon tavada azcık pişiririm üzerine kaşarı koyar iyice kızarana kadar pişirip yerim çok seviyorum kaşar olsunda tekzemuszemus

ben gee yptim daha önce dedigm gibi ama ben bu sefer kasar peynirini sermedim direkmen tostpeyniri koydum üstüne bi güzel erii firinda....cookk lezzd hanimlar tavsiye ederm bi dneyin...

ablasinin fistigi deneyip begenmene cok sevindim üstünün sert kacmasi firinda fazla durmasindan kaynaklidir
kasar erir erimez cikaricaksin pilavi canim benim
bende tost peyniriyle deniim birdahakine aklima yatdi :) danke

canim cok guzel olmus pilavin ayrica sizden yardim istiyorum yaa bana ekmek yapma makinasinda pilay tarifi lazim yardim edin lutfen esim makinayi aldi cok istiyodun hadi bakalim bi pilav yap bunda da yiyelim diyor kac gundur tarif ariyorum bulamadim bilginiz varsa yardim edin lutfen:43:

pilav ve kaşarı ilk defa aynı tabakta gördüm değişik bi lezzet denemek isterim paylaşım için teşekkürler hayırlı ramazanlar..

Back
X