fırında makarna buzdolabında bekletilebilir mi?

bonbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
375
183
648
Diğer
merhaba hanımlar. yarın misafir gelecek. ancak kaçta gelecekleri belli değil. acaba fırında makarnayı yarın gündüz vaktim varken hazırlayıp buzdolabında bekletebilir miyim? gelecekleri saatte de fırına atarım diyorum. tadında ya da kıvamında bir bozulma olur mu acaba? şimdiden teşekkürler.

Tatlim gunduz hazirlicaksan olur dolaba koymassnda olur zaten sogumasi uzin suruyo eminim is guc cook erken yapamazsin

Tatlim gunduz hazirlicaksan olur dolaba koymassnda olur zaten sogumasi uzin suruyo eminim is guc cook erken yapamazsin

teşekkür ederim. soğuması uzun sürüyor dediğiniz için soruyorum. ben pişirmeden bekletmeyi planlıyorum. sosun soğumasını mı kastetmiştiniz? sosu ve kaşarı karıştırıp dolaba koyacağım gelmelerine yakın da fırına atmayı düşünüyorum. umarım bi sorun olmaz :(

teşekkür ederim. soğuması uzun sürüyor dediğiniz için soruyorum. ben pişirmeden bekletmeyi planlıyorum. sosun soğumasını mı kastetmiştiniz? sosu ve kaşarı karıştırıp dolaba koyacağım gelmelerine yakın da fırına atmayı düşünüyorum. umarım bi sorun olmaz :(

cnm bence makarnanı hasla sosunuda yap kı ben eger bekletıceksem sosun ıcıne kasar katmıyorum yoğunlaştırıp kıvamında sıkıntı yaratıyo
sosunu makarnaya kat ustunede kaşarını koy sadece fırına atman kalsın sahsen ben o sekılde yapıyorum

Back
X