Köfteler Fırında Patates Domates Biber Soğanlı Köfte

Nasıl Olmuş?

• Çok güzel

OY: 34 89,5%
  • Güzel

OY: 2 5,3%
  • İdare eder

OY: 2 5,3%
  • Kötü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    38
annem yapar patlıcan köfteyi ama ben patlıcanı çiğden sevmiyorum.. ayrıca makarna pilav ikisinede bayılırım :)

dscn5425k.jpg

ayy canım şu görüntüyü gördüm ve hemen eşime bunu yapayım dedim sırnaşık şey görünce öyle cnm çektiki anlatamam..ben şuan 13. haftamdayım hamilelik olunca bu yemek sayfalarını dolaşmak yaramıyor bana :D
adamcağızı bu yağmurda kıyma almaya yolladım (sağolsun kırmadı gitti canuummm :)) bana hiç kıyamaz..yaptım tarifini şimdi fırında pişti tadına baktım muhteşem..ellerine sağlık..çoook sağol paylaşımın için.. olumunekankayizsmile alkisalkisalkis

ayy canım şu görüntüyü gördüm ve hemen eşime bunu yapayım dedim sırnaşık şey görünce öyle cnm çektiki anlatamam..ben şuan 13. haftamdayım hamilelik olunca bu yemek sayfalarını dolaşmak yaramıyor bana :D
adamcağızı bu yağmurda kıyma almaya yolladım (sağolsun kırmadı gitti canuummm :)) bana hiç kıyamaz..yaptım tarifini şimdi fırında pişti tadına baktım muhteşem..ellerine sağlık..çoook sağol paylaşımın için.. olumunekankayizsmile alkisalkisalkis

Oh oh ne güzel, bebişimiz sağlıkla gelsin inşallah...
Siz yine de çok dolaşmayın bu sayfalarda kendinizi kaybedersiniz falan maazallah kaydirigubbakcemile2
Şaka bir yana afiyet olsun 3 kişilik ailenizeopuyorumnanaktan

nostalji fotograflarinda resminizi gördüm ..orda agili guguli sizi severken yemek tarifiniz varmis 1 tane gözüme carpti.. ankette koymussunuz:)) icimden sizi kizdirmak arzusuyla kötüyü secmek geciyor :))

nostalji fotograflarinda resminizi gördüm ..orda agili guguli sizi severken yemek tarifiniz varmis 1 tane gözüme carpti.. ankette koymussunuz:)) icimden sizi kizdirmak arzusuyla kötüyü secmek geciyor :))

:)) Çok hoşsunuz :) Tabii ki de seçebilirsiniz, kızacak olsam neden koyayım seçeneklere :) Ama siz de haklısınız, yaptığı-ettiği-davranışı-kıyafeti vs beğenilmeyince çemkiren o kadar çok insan var ki kk'da :bbo:

ellerinize sağlık ben bunu,halka halka doğrıy kızarttığım patlıcan patatesleri köftelerle dizerek yaparım,buda çok hoş...

çok güzel görünüyor. ben bunun kızartılanını yapıyorum ama buda hoşuma gitti. hepsini ayrı ayrı kızart zahmetli zaten:D bu tam benlik ellerine sağlık

ellerinize sağlık ben bunu,halka halka doğrıy kızarttığım patlıcan patatesleri köftelerle dizerek yaparım,buda çok hoş...

Teşekkür ederim, evet öyle de tercih edilebilir, bir dönem kızartarak bir dönem çiğden, böyle böyle dengeliyoruz işte :) kaydirigubbakcemile2

ellerinize saglik aksam yemegimi buldum sayenizde :-D

Teşekkür ederim, size fikir olmasına da çok sevindim :) :ecrin_bebek:

çok güsel görünüyor...

TeşekkürlerŞeniz

maydonozsuz köfte olmaz amakaydirigubbakcemile

Olur olur neden olmasın :) Maydonozu öyle her şeyin içinde sevmem ben :)

çok güzel görünüyor. ben bunun kızartılanını yapıyorum ama buda hoşuma gitti. hepsini ayrı ayrı kızart zahmetli zaten:D bu tam benlik ellerine sağlık

Teşekkür ederim... Evet kızartarak da yapılabilir daha lezzetli oluyor bundan ama kızartma olayına girince hem kalorisi artıyor, hem vakitten gidiyor hem de evdeki kızartma kokusu beni deli ediyor :)

Back
X