- 12 Mart 2010
- 2.351
- 230
- 163
- Konu Sahibi ultimareina
annem yapar patlıcan köfteyi ama ben patlıcanı çiğden sevmiyorum.. ayrıca makarna pilav ikisinede bayılırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım şu görüntüyü gördüm ve hemen eşime bunu yapayım dedim sırnaşık şey görünce öyle cnm çektiki anlatamam..ben şuan 13. haftamdayım hamilelik olunca bu yemek sayfalarını dolaşmak yaramıyor bana![]()
adamcağızı bu yağmurda kıyma almaya yolladım (sağolsun kırmadı gitti canuummm :)) bana hiç kıyamaz..yaptım tarifini şimdi fırında pişti tadına baktım muhteşem..ellerine sağlık..çoook sağol paylaşımın için.. olumunekankayizsmile alkisalkisalkis
nostalji fotograflarinda resminizi gördüm ..orda agili guguli sizi severken yemek tarifiniz varmis 1 tane gözüme carpti.. ankette koymussunuz:)) icimden sizi kizdirmak arzusuyla kötüyü secmek geciyor :))
ellerinize sağlık ben bunu,halka halka doğrıy kızarttığım patlıcan patatesleri köftelerle dizerek yaparım,buda çok hoş...
ellerinize saglik aksam yemegimi buldum sayenizde :-D
çok güsel görünüyor...
maydonozsuz köfte olmaz amakaydirigubbakcemile
çok güzel görünüyor. ben bunun kızartılanını yapıyorum ama buda hoşuma gitti. hepsini ayrı ayrı kızart zahmetli zatenbu tam benlik ellerine sağlık