-kibrit kibrit doğradım patatesleri.(ama çoğunu kalın kalın, birazını da ince ince, denemek için yerimseniben)
- tuz, pul biber, kara biber, kekik ve 1-1,5 yemek kaşığı kadar ayçiçek yağı ekleyip karıştırdım.
-yağlı kağıt serdiğim fırın tepsisine yaydım.
-200 dereceye ayarldığımız fırına koyduk. (bizim fırınımız mini ve çok eski, diğer fırınların 180 i bizim 200 gibi oluyor)
25 dakika oldu, fırından mis gibi kokular geliyor cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
şu anki duruma göre: yağlı kağıt serdiğimiz için belki de yağı daha az koysak olurmuş :çok üzgünüm:
sonuçları paylaşırım delikafadulden
not: patates benim yasaklı gıdalarımdan ama kendimi kaptırdım bu topic'i görünce, halime bakın delikafadulden hipoglisemin var, ne yapacağım :uhm: yanına ayran yapayım o biraz şeker yükselmesini dengeler, oysa ki kola giderdi bunun yanına senağlama
eklemeler: evet arkadaşlar, afiyetle mideye indirdik akşama doğru patateslerimizi cokacimcoook çok lezzetliydi, kekik bu kadar mı yakışır cokacimcoook sadece yağı fazla gelmişti, o yüzden biraz yumuşak gibi oldu sanki. bir dahaki sefere yağ koymadan yapacağız. biz çok beğendik bu yöntemi :lepi: